2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
dogurduk dogurcaz hadi artik biran once bitir valla bu bebeler cok aceleci

Hooops cok sevindim canim saglikla buyusun bebis
Yarın doktor doğuracağım günü söylerse yaparım Ay ben kızımdada doğuma gıdecegım son gün valızı kapatmıstım .
Ben kasımda doğurcam amin

Kızlar valla bende aynı şekilde hastanede kaldım o kadar bir çorba yapan yoktu eve geldik eşime dedim annen yemek yapsın diye kuru fasülye yapmış yeni doğum yapan birine annem kv sürekli yemeğe çaya kahveye çağırıyor her iş annemde benimle ayrı ilgileniyor onlara hizmet ediyor birde yapma diyorum çok fazla iyi niyetli annem işte biraz diyor annem Kayınvalideme sizin gelininiz ilgilenin va dedi işte ondan sonra biraz çamaşır vs asmaya başladı ama ben içten içe sinirleniyorum ne yalan söyliyim bşde sürekli emzir emzirmezsen sütün olmaz ben dayanamıyorum bu muhabbete kalpte kırmak istemiyorum ama sinirlerim bozuldu annem evine dönünce kimseyi görmek istemiyorum uzun süre eşimin tarafından görümcem pazar günü 3 çocukla oturmaya gelecekmiş hayır ben nasıl dayancam zaten çok ağır geçirdiğim bir süreç oldu yani halimi de biliyorlar ama ne bilim yaa insanlar garip

Mama bende verelim diyorum ama kimse kabuk etmiyor herkes emzir diyor sanki gece yatarken en azından alsa iyi olacak gibi dr sorucam artık gerekli görürse alıcam göğüslerim çok bol geliyor bana yumuşak
Benim de maalesef mama takviyesi başladılar.Biraz erken doğduğu için çene kaslarının çok gelişmemiş olduğu çekemediği söylendi.Anne sütünü makineyle çekiyorum sonra şırınga ile vermeye çalışıyorum olmadığı zamanlarda mama da veriyorum.Benim de göğüslerim çok yumuşak ve çocuk uyuyakalıyor sürekli emme denemeleri yaparken.Uyarı vermeye çalışıyorum çok etkili olmuyor.

Canım daha doğum yapalı bir hafta oldu ne 3 çocuğu ortam kış okullar açık salgın kol geziyor. Bebeği görmeseler bile size geçer sizden bebeğe geçer daha bi haftalık lohusa evinde 3 çocuğun işi ne Allah aşkına.. Bi de lütfen ikram falan yapma geldiyse kendi çay demlesin sen otur Allah im hadi 2 aylık falan olsanız anlarım da bu kadarı da anlayissizlik dan da ziyade başka bir boyut

Benim babamda aynısı kızım için öpemeden büyüdü diye laf sokuyor bir de bana Ben çorabından öpebilirsin dicem hastaneye de maske götürücem. İlkinde fazla hassastım bunda ister istemez biraz saldım ama yine de dikkat etmek gerekiyor

Aynı problem bende de var (emzirme sırasında uyuma)peki size de çocuğu mümkün olduğunca sadece kısa zıbınla emzir vs dediler mi yakınlarım asla öyle olmaz çocuk üşür hasta olur diyor.yenidoğan hemşireleri çocuğu sıcaktan bunaltırsan emmez diyor resmen arada kaldım ve ne uyarı verirsem vereyim çok zor uyanıyor.Biraz da ödem gidince doğum kilomuz iyice düştü (2600gr) Dr da biraz bu işin beni uğraştıracağını erken geldiği için çene kasları ve emme refleksinin güçlü şekilde gelişmediğini söyledi .

Hayırlı olsun canım.O olay benim de 2. Gün ancak oldu.Spinal anestezi oldum.Günden güne dikiş ağrılarım azalmaya başladı.Ama hala biraz yanma var içten içe ve bazı hareketler hala zorluyor

Aklıma gelmiştin bugün ismini bulamadım çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah

Bende geçen haftalarda kv mi çağırayım mı dedim ki normalde asla çağırmam. Eşime demiş ki annesinin işi mi var o niye gelmiyormuş. O günden sonra yaklaşık bir ay olacak ne telefonunu açtım ne görüntülü aramasında kendimi gösterdim. Geçen sesli mesaj atmış zaten uyuşuk ve mız mız bi kadın sanki yorgunluktan ölmüş nefes nefese bana nasıl olduğumu soruyor o da ev temizliyormuş filan. Ya Allah aşkına tek yaşıyorsun doğru düzgün yemek derdin yok yapmazsın neyin yorgunluğu bu. Hadi yoruldun dinlenince bana mesaj at

Geçen yine sesli mesaj atmış sezaryen olursam üzülmicekmişim oğluyla o benim kıza benim evde bakarmış. Bende hastanede annemle kalırmışım. Bende dedim ki hayır ben eşimle kalıcam herkes üstüne düşen görevi yerine getiricek. Kızımda annanesi ve dedesiyle kalabilir hem onların evi hastaneye 5 dk dedim. Faydası yok zararı var bugün yine sordu görüntülü arıyorlar her gün napıyor diye sormasına bile tahammül edemiyorum. Sana muhtaçken gelmiyorsun şuan çocukla yoluma zor gidiyorum hiç oturmuyorum gün içinde bana nispet yapar gibi mız mız mesajlar atıyorsun şaka gibiler

Okula gideni bende istemiyorum aslında görümcemin oğlu anaokuluna gidiyor daha 10 güm önce ailecek el ayak oldular. Dün başka bişeyden yine serum taktırmış çocuğa şimdi bize gelince mecbur hepimize bulaşacak ki zaten bizde iyi değiliz. Benimde boğazlarım şişti sprey aldık çocuk için onunkini bende kullanıyorum

E ebbs ahh çok sevindim gaz probleminden çok çektim ben de. Bol bol su iç minik kuzuyu kokla

Yaa gözünaydın saglıkla büyüt İnşallah gazda hemen çıkar

Canımmm gunaydın nasılsın,
bebiş nasıl
İyim canım hastane ev arası gidip gelmeye devam bebiş iyi şükür günde 4 kere emzirmeye gidiyorum inşallah bu hafta taburcu olacak
Sen nasılsın bebiş nasıl ? Cinsiyeti belli olmuştur artık kız mı erkek mi ?

Maşallah Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…