dogurduk dogurcaz hadi artik biran once bitir valla bu bebeler cok aceleciAy bende bugun artık şükür yatağını kurdum içini yerleştirdimKaldı esyalarını dolabına yerlestırıp valizimi yapma birde pıjamalarımı bi ütülesem
Yarın doktor doğuracağım günü söylerse yaparımdogurduk dogurcaz hadi artik biran once bitir valla bu bebeler cok aceleci
Hooops cok sevindim canim saglikla buyusun bebis
Kızlar valla bende aynı şekilde hastanede kaldım o kadar bir çorba yapan yoktu eve geldik eşime dedim annen yemek yapsın diye kuru fasülye yapmış yeni doğum yapan birineMadem geçti süs bitkisi gibi oturdu bi zahmet siz çalışırken iki kap yemek ya da kısır yapsaydı yumurta afedersin totosuun ağzına gelince mi yapar yeriz demeye başladı insan o yorgunluk ile yapar mı madem çok biliyor yapıp hadi gelin hazır deseydi anca laf anca laf ay sinir oluyorum böyle insanlara. Çok net eminim kaynanam ile aynı şehirde yaşasak böyle esim ile huzurum asla olmazdı çünkü çenesi durmaz rahat vermsz sürekli gelmek ister aynı senin kaynana gibi kadın resmen ses etmeyeyim aylarca kalır
O ördek yürüyüşünü yapacak bir durum olsa zaten detay sorardımAy yanlışlıkla doğurmam umarım, asansör de hiç sevmediğim için evde hastanede vb hep merdiven kullanıyorum ama neyse ki eşimle el ele ördek yürüyüşü yapmamı gerektirecek bir durum olmadı
Benim de maalesef mama takviyesi başladılar.Biraz erken doğduğu için çene kaslarının çok gelişmemiş olduğu çekemediği söylendi.Anne sütünü makineyle çekiyorum sonra şırınga ile vermeye çalışıyorum olmadığı zamanlarda mama da veriyorum.Benim de göğüslerim çok yumuşak ve çocuk uyuyakalıyor sürekli emme denemeleri yaparken.Uyarı vermeye çalışıyorum çok etkili olmuyor.Mama bende verelim diyorum ama kimse kabuk etmiyor herkes emzir diyor sanki gece yatarken en azından alsa iyi olacak gibi dr sorucam artık gerekli görürse alıcam göğüslerim çok bol geliyor bana yumuşak
Canım daha doğum yapalı bir hafta oldu ne 3 çocuğu ortam kış okullar açık salgın kol geziyor. Bebeği görmeseler bile size geçer sizden bebeğe geçer daha bi haftalık lohusa evinde 3 çocuğun işi ne Allah aşkına.. Bi de lütfen ikram falan yapma geldiyse kendi çay demlesin sen otur Allah im hadi 2 aylık falan olsanız anlarım da bu kadarı da anlayissizlik dan da ziyade başka bir boyutKızlar valla bende aynı şekilde hastanede kaldım o kadar bir çorba yapan yoktu eve geldik eşime dedim annen yemek yapsın diye kuru fasülye yapmış yeni doğum yapan birineannem kv sürekli yemeğe çaya kahveye çağırıyor her iş annemde benimle ayrı ilgileniyor onlara hizmet ediyor birde yapma diyorum çok fazla iyi niyetli annem işte biraz diyor annem Kayınvalideme sizin gelininiz ilgilenin va dedi işte ondan sonra biraz çamaşır vs asmaya başladı ama ben içten içe sinirleniyorum ne yalan söyliyim bşde sürekli emzir emzirmezsen sütün olmaz ben dayanamıyorum bu muhabbete kalpte kırmak istemiyorum ama sinirlerim bozuldu annem evine dönünce kimseyi görmek istemiyorum uzun süre eşimin tarafından görümcem pazar günü 3 çocukla oturmaya gelecekmiş hayır ben nasıl dayancam zaten çok ağır geçirdiğim bir süreç oldu yani halimi de biliyorlar ama ne bilim yaa insanlar garip
Benim babamda aynısı kızım için öpemeden büyüdü diye laf sokuyor bir de banaOf Allah'ım resmen cinnet geçirmelik olay ne demek boşver annenio çocuk senden bir hastalık kaparsa senin 2 saniyelik öpme zevkin için değecek mi yani ? Benim de en çok düşündüğüm şey bu öpme olayı ben asla bunu anlatamıyorum ya kafaları basmıyor yemin ederim. Kayınvalide bi doğsun opcem koklycam diyor annecim bak öpmek olmaz böyle böyle yasak diye anlatıyorum hmm tamam o zaman yanağından değil de elinden öperim diyor vallahi sinirden gülme tutuyor o an içimden "ulan cahil karı elinden opmekle yuzunden öpmek aynı şey " diyorum ama keşke bunu sesli de soyleyebilsem hayir tek sıkıntı kv degil ki benim öpöz babam da öyle asla laftan anlamıyor yeğenim Premature doğdu kuvözden çıktı eve geldi babam öpmeye yeltenirken bir bağırmışım anlatamam sonra o kadar bağırdigim için ben de özür diledim babacim senin agzindaki bakterilerle o çocuk daha tanismadi yapma dedim ama gelinimiz birşey diyemez babamı annemi çok sever saygısızlık etmişim gibi olur ben diyemem der sen merak etme ben derim diyorum abim ve ben bir şekilde uyariyoruz birinin demesi lazım çünkü. Şimdi de kendimi onun yerine koyuyorum keşke benim de bir görümcem olsaydı da benim gibi anne babasına tembih etseydi diyorum
Aynı problem bende de var (emzirme sırasında uyuma)peki size de çocuğu mümkün olduğunca sadece kısa zıbınla emzir vs dediler miKızlar özellikle yeni doğum yapan anneler gece kaç saatte bir emzirme yapıyorsunuz ben bizimkini baya zor kaldırıyorum gece 2,3 saat arası oluyor çok mu uzun birde normalde her iki meme 15 dk toplam 30 dk ama o kadar uzun kalmıyor uyuyor dr kontrolü pazartesi en az 300 gram alması lazımmış pek öyle görünmüyor şimdilik ama sizin gece beslenmesi nasıl
Hayırlı olsun canım.O olay benim de 2. Gün ancak oldu.Spinal anestezi oldum.Günden güne dikiş ağrılarım azalmaya başladı.Ama hala biraz yanma var içten içe ve bazı hareketler hala zorluyorBu sabah sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma aldım şükür teyzeler. Genel anestezi aldım skolyozum olduğu için. Gaz çıkaramıyorum şuan ama onu da çıkarırsam o iş tamam olacak. Sizler nasılsınız?
Aklıma gelmiştin bugün ismini bulamadım çok sevindim sağlıkla büyüt inşallahBu sabah sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma aldım şükür teyzeler. Genel anestezi aldım skolyozum olduğu için. Gaz çıkaramıyorum şuan ama onu da çıkarırsam o iş tamam olacak. Sizler nasılsınız?
Bende geçen haftalarda kv mi çağırayım mı dedim ki normalde asla çağırmam. Eşime demiş ki annesinin işi mi var o niye gelmiyormuş. O günden sonra yaklaşık bir ay olacak ne telefonunu açtım ne görüntülü aramasında kendimi gösterdim. Geçen sesli mesaj atmış zaten uyuşuk ve mız mız bi kadın sanki yorgunluktan ölmüş nefes nefese bana nasıl olduğumu soruyor o da ev temizliyormuş filan. Ya Allah aşkına tek yaşıyorsun doğru düzgün yemek derdin yok yapmazsın neyin yorgunluğu bu. Hadi yoruldun dinlenince bana mesaj atKızlar valla bende aynı şekilde hastanede kaldım o kadar bir çorba yapan yoktu eve geldik eşime dedim annen yemek yapsın diye kuru fasülye yapmış yeni doğum yapan birineannem kv sürekli yemeğe çaya kahveye çağırıyor her iş annemde benimle ayrı ilgileniyor onlara hizmet ediyor birde yapma diyorum çok fazla iyi niyetli annem işte biraz diyor annem Kayınvalideme sizin gelininiz ilgilenin va dedi işte ondan sonra biraz çamaşır vs asmaya başladı ama ben içten içe sinirleniyorum ne yalan söyliyim bşde sürekli emzir emzirmezsen sütün olmaz ben dayanamıyorum bu muhabbete kalpte kırmak istemiyorum ama sinirlerim bozuldu annem evine dönünce kimseyi görmek istemiyorum uzun süre eşimin tarafından görümcem pazar günü 3 çocukla oturmaya gelecekmiş hayır ben nasıl dayancam zaten çok ağır geçirdiğim bir süreç oldu yani halimi de biliyorlar ama ne bilim yaa insanlar garip
Kaç oldu sancılar?Bende doğurmak istiyorum artık sancılarım artmaya başladı
Yaa gözünaydın saglıkla büyütBu sabah sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma aldım şükür teyzeler. Genel anestezi aldım skolyozum olduğu için. Gaz çıkaramıyorum şuan ama onu da çıkarırsam o iş tamam olacak. Sizler nasılsınız?
İyim canım hastane ev arası gidip gelmeye devamCanımmm gunaydın nasılsın,
bebiş nasıl
Maşallah Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlereBu sabah sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma aldım şükür teyzeler. Genel anestezi aldım skolyozum olduğu için. Gaz çıkaramıyorum şuan ama onu da çıkarırsam o iş tamam olacak. Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?