2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya okurken kahkaha attım cahillik gerçekten bende öpmek yok deyince elini ayağını öperiz diyorlar ya aynı şey aynı şey deliriyorum keşke senin gibi biri olsa etrafımda gerçekten sürekli uyarabilen sürekli canımı sıkıyorlar saçma sapan adetler söylüyorlar bebeğime mi bakmaya çalışayım kendime mi bakayım onlarla mı uğraşayım bilmiyorum şimdiden de aynen düşünmemeye çalışıyorum senin gibi ama son 5 günümüz bakalım neler bekliyor bizi valla evladımı sağlıkla alabilsem kucağıma başka bir şey istemem hiç kimse umrumda değil kırılan kırılsın bozulan bozulsun çokta önemli değil

Ya ben şunu fark ettim canım, geçenki nst öncesi ben evde baya bi temizlik yapmıştım. Ara ara 40larda sancım çıkmıştı. Şu 9 günde ise canım hiçbir şey yapmak istemedi, günlük işlerimi bile aksata aksata yaptım. Sanırım bu hafta hiç sancı çıkmamasında da bu etkili. Kendimizi yordukça ister istemez kasılmalar daha çok oluyor sanırım. Annemin bir lafı var, gebeliğin başı da sonu da bebeğin tutunması için önemlidir; bir şey olmaz artık diye rahat davranma diyor

Olabilir gerçekten bende ne kadar yapmayım desemde elimi bişeye atmış bulunuyorum dayanamıyorum ve o yüzden olabilir bide 2 tane ya normal zamanlarıma geldim benim 40 beklemem imkanssız

Kız ben hiç almadım.. Aynı kılomdayım.. Eger bebek gelısımı iyiyse takma hiç.. Kılo bıle verılıo hamıleyken, bebek yok zmnda iyiyse doktorlar sorun etmıo bunu.. Bende Bı ara takmıştım ama almamak daha iyi bosver

Biraz da olacağına varıyor biliyor musun ilkinde evde yatıyordum evet günlük işleri yapıyordum filan temizlikçi yoktu ama pandemiden dolayı cam bile siliyordum bu kadar asla yorulmuyordum onda erken doğum riski çıktı açılmalar oldu. Bunda çocuğu indir kaldır hala gece bile çişe götürüyorum ki artık nasıl bir baskıysa geçen kucağıma aldım gece bir iki damla kaçırdım insan yorgunluktan ve uykusuzluktan ağlar mı ben gerçekten sadece bu sebeplerden oturup ağlıyorum. Tüm bunlar olurken hiç bir doğum belirtisi bile yok gerçekten enteresan. Kızımı ben bu aralar doğurmuştum

Ay kızlar kaynana konusunu ben gebeliğimin başında çok takmıştım. Bebeğin 40ına yakın gelsinler istiyorum falan modundaydım. E sonra kp vefat edince kv ne zaman isterse o zaman gelsin moduna girmiştim, çünkü ölümün ne zaman geleceği belli değil diyerek akışına bırakmıştım. ilerde herhangi bir vicdan azabı yaşamamak için ama yine de ister istemez acabalarım vardı. Bugün öğrendiğim kadarıyla doğumumun olduğu zamanlarda görümcem de küçük bir operasyon geçirecekmiş. O yüzden kv geç gelecek sevinmedim desem yalan olur. Hani diyorlar ya kul plan yaparken Rab gülermiş diye, bu konu bir stresken bana gerek kalmadan bir şeyler kendiliğinden istediğim gibi gelişti. O yüzden çok takmayın.

Lohusayken belki cinnet geçirip herkesi karşımıza alacağız, belki de tam tersi aşırı kendimizi yıpratacağız. Ama şimdiden o süreci düşünerek kendinizi yıpratmayın. Sadece en önemli şey eşleri işlemek gibi geliyor bana. Eşler arkanızda olduktan sonra kayınaile kısmını bir şekilde halledersiniz. Çünkü benim doğum anında çok insan istemediğimi eşim başından beri biliyordu. Ve hatta kendi ailesi söz konusu olunca tartışmıştık bile. Çünkü benim kocam lohusalık kavramını hiç bilmeyen düz bir adam Ama bugün farkettim ki benim bu isteğimi de göz önünde tutarak annesine sonra gelmesi gerektiğini düzgün bir dille söyledi. Sen kardeşimin yanında kal acele etme gelmek için, zaten redpandanın anne babası yanında olacak şeklinde. E artık adamın vurgu tonlamasından neyi niçin dediğini bildiğim için içimden “aferin kocam, böyle düşünceli ol işte” dedim yüzüne desem gurur yapar

Olabilir gerçekten bende ne kadar yapmayım desemde elimi bişeye atmış bulunuyorum dayanamıyorum ve o yüzden olabilir bide 2 tane ya normal zamanlarıma geldim benim 40 beklemem imkanssız
40a kadar beklemen dediğin gibi çok zor ama kızın dışında başka şeylerde hiç yorma yine de sen kendini. Sonuçta iki bebek taşıyorsun ve gerçekten çok zor

Ayy nasıl başardın yaa kilo almamayı maaşallah ya geçen ay yakın bir arkadaşım kaç kilo aldın dedi, söyledim iyi sın ay da bi 4-5 kilo alınıyor 15 ye bitirirsin dedi, son ay 5 kilo mu şok artık dedim, tabi son ay çok kilo alınıyor dedikten sonra ben sabit kalınca aklıma takılmıştı benim hamilelik boyunca iştahım bir açıktı ki sorma sağlıklı şekillerini yiyerek tölere etmeye çalıştım ama olmadığı da oldu tabi . Artık 38+3 olduk, +11 kiloyla final yapıcam inşallah

Çok sevındım.. Maşallah analı kızlı size siz Bi süre emzirme olayına kanalize olun, biz burdayız, haberleri bekliyoruz.. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ama dıorum ya hep, kılolu gebe kaldım ben.. Onun etkısı heralde.. 89 kıloyum düşün yani sanrm vucut kitle endeksinde marjınal faydaya ulasmısım ve doymusum artık gram kılo alamıyorum gibi ha 89la hamıle kalıp 25 kılo alan arkadasım da var, belkı de bunye meselesi, hiç bilmiyorum

Ya tabi olacağına varıyor kesinlikle. Ama Seninkinde makat gelişinde etkisi var bence. İster istemez baskıyı kafa kadar yapamıyor sanırım. Senin asıl baskı midede bir de ikinci çocuk için hep diyorlar hamile olduğumu bile unutuyorum diye. Biz ilk çocuk sahibi olacaklar kendimizi dinleye dinleye bir hal oluyoruz. Bak A Astrologsero her gün doğuruyor ama o doğuruncaya kadar planda olmayan herkes doğurmaya başladı

1 kasımda doğuruyom artık durun

40a kadar beklemen dediğin gibi çok zor ama kızın dışında başka şeylerde hiç yorma yine de sen kendini. Sonuçta iki bebek taşıyorsun ve gerçekten çok zor
Çok yormuyo alıştı kabullendi kızım ama şöyle diyo artık kardeşlerim çıksın sen benimle oyna eğilemiyorum oturamıyorum ya oda sıkıldı artık ve tek oynamayı sevmiyor geç kalmışım 1 sene önce doğursam şuan daha rahattım kardeşiyle yada kardeşleriyle oynardı neyse ki az kaldı doktora kızıcakmış çıkarın kardeşlerimi barbie evim gelsin annem benimle oynasın dicekmiş

Sıkma canını Lady, ama ne kadar sancı var da yatış vermiş merak ettim inşallah hersey gönlünce olur

Sende unutuyorsun hamile olduğunu çevrende unutuyor kimsenin umrunda değilsin eşim doktoru görünce muayenede dur sen niye aldın kucağına diyor mesela çocuğu, evde tüm gün kucağımda hiç bir şey demiyor makat geliş beni bitirdi akşam yemeği yemiyorum ben artık bir de sürekli mide yanması için ilaç içiyorum. Şimdi altıma da kaçırmalar başladı maşallahım var Haha bende ilkinde biraz öyleydim şimdi bir şey diyecek gibi oluyorum bir bakıyorum eşim yatmış hemen

Ya yerim onu ben de gebeliğimi çok ama çok erken öğrendim. Eşim bile senin kız gibi hadi artık doğur, çok uzadı bu süreç diyor

tam olarak kaç yaşındaydı senin kız, valla çok zor bir çocuğum olmazsa, o 3 yaşındayken kardeşini doğurmuş olmayı planlıyorum

Aynı modelin üst versiyonu.. Kendini enayi yerine koydurmaz, milleti enayı yerıne koymaya bayılır.. Paraya tapar, hatta Bi sefer benım canımı al malımı alma dedi, ve bunu dıyen kadının diğer oglu zıhınsel engelli öylesi Bi cimrilik.. Afedersin kendı bokunu pişirip yiycek kıvamda Bı kadın.. 1 yıl tuvalet terliği aramıs, 1 yılda kaynıma çorap aramış mılletın dilinde hep bunlar.. Yazık yaa cimrilik hastalık bence, cok bu kadının yemegınden yeme içme, hasta eder ınsanı derler cımrının yemegı.. Ben mesafe koydum, sanrm en son temmuzun 3unde mi ne gördüm, daha da şeytan görsün yüzünü anlatacak çok sey var da valla bu kadar manyakları nerden cekıorm bılmıorm, paratonerim oldugunu dusunuyorum bazen

Bunu ciddi olarak düşündüm valla

Manjinal faydaya ulaşmşım çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…