İnşallah sende sağlıkla dogurursun gerçekten sancılar seni zorluyor gibiBende doğurmak istiyorum artık sancılarım artmaya başladı
İnşallah canım saglıkla kolay doğum un olurBende doğurmak istiyorum artık sancılarım artmaya başladı
Kendini iyice strese sokma lütfen. Bebeğine kavuşmayı düşün sadece. Kısmet böyleymiş.Tansiyon düşüşe geçti ama son Nts yi iyi görmedi sancı çıkmış. Eve yollasam risk dedi. Yatış verdi. Açlık süresi geçince alacak bu gecehayırlısı diyorum ama apar topar olmasını iatmezdim
Çorabını giydir, ayakları üşümezse bişeycik olmazAynı problem bende de var (emzirme sırasında uyuma)peki size de çocuğu mümkün olduğunca sadece kısa zıbınla emzir vs dediler miyakınlarım asla öyle olmaz çocuk üşür hasta olur diyor.yenidoğan hemşireleri çocuğu sıcaktan bunaltırsan emmez diyor resmen arada kaldım ve ne uyarı verirsem vereyim çok zor uyanıyor.Biraz da ödem gidince doğum kilomuz iyice düştü (2600gr) Dr da biraz bu işin beni uğraştıracağını erken geldiği için çene kasları ve emme refleksinin güçlü şekilde gelişmediğini söyledi .
Ayy ben resmen ilk doğumumda bu sebepten dinlenememiştim. Geç uyu diyorlardı uyku tutmuyorduAhahah hepsi aynı demek ki kaynanam a öpmek yok dedim copcop diye ellerini öpmedi adeta yaladı salya şeklinde o an şok geçirdim anne ne yapıyorsun dedim yüzünden opmedim dedi eeeee elini ağzına götürüyor bu çocuk dedim ayyy cinnet geçirmeli bi de biz böyle yaptıkça bize alaycı bakışları yok mu bi gün beni kenara çekti denk getirdi bak sen çok pimpiriklisin bebeğin başına bi sey gelecek dedi çok takıntılı olmamaliymisim vallahi ben böyleyim elimde değil dedim geçtim güya beni uyardı hay Allah im . Öpme dedikçe ensesini yüzüne gömüp çocuğu resmen burun deliklerinden çekmeye çalışır gibi koklamaya başladı yani o kadar temas ettikten sonra ha opmussun off offf yine doğum yine zor günler bekliyor hepimizi benim işim çok zor çünkü hem kızım var hem bebeğim olacak hangi birini koruyacağım kollayacagim bilmiyorum geçip uyusam dinlensem kızıma yesin diye bi şeyler verir falan güvenmiyorum
Valla aynı tarif benimki de tek yaşıyor doğru düzgün iş yemek derdi yok ama hep yorgun bıkkınBende geçen haftalarda kv mi çağırayım mı dedim ki normalde asla çağırmam. Eşime demiş ki annesinin işi mi var o niye gelmiyormuş. O günden sonra yaklaşık bir ay olacak ne telefonunu açtım ne görüntülü aramasında kendimi gösterdim. Geçen sesli mesaj atmış zaten uyuşuk ve mız mız bi kadın sanki yorgunluktan ölmüş nefes nefese bana nasıl olduğumu soruyor o da ev temizliyormuş filan. Ya Allah aşkına tek yaşıyorsun doğru düzgün yemek derdin yok yapmazsın neyin yorgunluğu bu. Hadi yoruldun dinlenince bana mesaj at
Geçen yine sesli mesaj atmış sezaryen olursam üzülmicekmişim oğluyla o benim kıza benim evde bakarmış. Bende hastanede annemle kalırmışım. Bende dedim ki hayır ben eşimle kalıcam herkes üstüne düşen görevi yerine getiricek. Kızımda annanesi ve dedesiyle kalabilir hem onların evi hastaneye 5 dk dedim. Faydası yok zararı var bugün yine sordu görüntülü arıyorlar her gün napıyor diye sormasına bile tahammül edemiyorum. Sana muhtaçken gelmiyorsun şuan çocukla yoluma zor gidiyorum hiç oturmuyorum gün içinde bana nispet yapar gibi mız mız mesajlar atıyorsun şaka gibiler
Okula gideni bende istemiyorum aslında görümcemin oğlu anaokuluna gidiyor daha 10 güm önce ailecek el ayak oldular. Dün başka bişeyden yine serum taktırmış çocuğa şimdi bize gelince mecbur hepimize bulaşacak ki zaten bizde iyi değiliz. Benimde boğazlarım şişti sprey aldık çocuk için onunkini bende kullanıyorum
Bir ortam da bana şöyle yardım ettim böyle yardım ettim der inşallahValla aynı tarif benimki de tek yaşıyor doğru düzgün iş yemek derdi yok ama hep yorgun bıkkınne bilim ya destekleri yok bari sinir etmeseler
Canım devlet universite şehir hastane tarzı yerlerde malesef muhatap bulmak çok zor doktor günde bi gelir o da sürü halinde asistan ile. Kendi aralarında konuşur konuşur giderler sen daha ağzını açamadan çıkar . Sen bi başka asistan denk getirir sorarsın o da anca boş hava ego olur soru sorunca kalır öyle doktoruna sormadan gık diyemez bizzat yaşadım zamanında bunları çok sinir bozucu Allah im düşürmesin dedim o yüzden durumumuz zorladik özelden paket aldım aman aman . Yalnız belki biliyorsundur ancak şunu söylemek istedim bu tarz hastanelerde hafta sonu acil durum olmadıkça stabilize geçer hiç nir işlem yapılamaz sadece rutin tansiyon şeker serum vb onun harici çok sessiz sakin geçer. Ani bi seu olir bi sıkıntı olur doktora ulasilir ya da nöbetçi doktora gidilir falan sana tavsiyem mesai bitmeden güzelce bi bilgi al beni pazartesi sezeryana alir misiniz yoksa daha burada miyim bilgi almak istiyorum küçük bebeğim var falan de duruma gore eğer daha buradasınız derlerse pazartesiyi beklemeden bugün çıkış yap çünkü cumartesi pazar bomboş öylece yattığın ile kalıp vakit kaybedersin orada . En azindan hafta sonu bi soyunur dökünür oglunla vskit gecirir pazsrtesi baska hastaneye gidersin . Ama zaten bu hastanede doğum yapacağım dersen kendin bilirsin.
Evet tam olarak bu. Bilmediğimiz bir sancı ya da kasılma diyelim. Herkesin vücudu, acı eşiği farklı. Nasıl olduğunu ve vücudumun bunu nasil karşılayacağını bilmiyorum. Kimi zaman bu bilinmezlik rahatlık getiriyor kimi zaman endişe. Bir nefeste inşallahO korku bende de var. Deneyimlemediğim bir konuda vücudumun nasıl tepki vereceğini bilmiyorum. Sadece olumlu düşünüp, yaşayıp göreceğiz sanırımİkimiz ve diğer tüm normal doğum yapacaklar için hadi bir nefeste inşallah
Canım olacağa maalesef çare yok sen elinden geleni yapıyorsun
Ne yapılacağı ne zaman belli olacak kuzu?
Çıkman çok iyi olmuş. Moral olarak da iyi gelir sana. Bence orda oyalıyorlardı doğru düzgün açıklama bile yapmıyorlardı. Çok iyi yapmışsın başka bir yere randevu almakla. Hakkında hayırlısı olsunBende bilmiyorum, bilmedigm içinde çıkış yaptım kendı istegımle.. Pztye randevu aldım Baska hastaneden.. Artık orası da mantıgıma yatmazsa Baska devlet hastanesi, orası olmazsa Baska hastaneşimdi evdeyım çok sukur, her halukarda artıo deger evde artsın madem dedm cıktım pzt de hazırlıklı gitcem hastaneye.. Yatış verirler muhtemelen bence.. Bakalım yarın ola hayrola
Çıkman çok iyi olmuş. Moral olarak da iyi gelir sana. Bence orda oyalıyorlardı doğru düzgün açıklama bile yapmıyorlardı. Çok iyi yapmışsın başka bir yere randevu almakla. Hakkında hayırlısı olsun
Cıktıgına cok sevindim canım stres olmustun cok o da etkilemiştir zaten pazartesi gidicekmissin insallah güzel ilerler senin ve bebeğin için de biraz daha büyür zamanında gelirAynen öyle hissetmesem kalırdım.. Kafayı yiyecektim.. Cunku duzgun Bi acıklama da yok.. Doktora cıkıs yapcam dedm, hocayla konustm izin vermiyor dedi, dedm zaten deger düşmüo artıo, hastane ortamı çok stresli belkıde o etkılıo dur dedım, biz mi strese sokuyoruz sizi diyo oyle kıl Bi sekılde ki suratına kufredesım geldidedım sizle alakası yok genel olarak hastaneler stresli ortamlar dedım ilerleme de katedılmedi, en azından evımde kalayım.. Ben hocaya soraym dedi.. Sonra imzaladım kagıt cıktım.. Cıkarken de ılac yazması lazım epikrize, sistemsel Bi durumdan dolayı yazamıolarmıs, ama bana bunu demio, dahılıyeye gidip ayaktan hasta giriş bölümü var oraya gidin halledecekler dıo, dedim bana dahılıye degıl gastroenteroloji bakıo, siz gastroenterolojiyi arayıp söyleseniz, dahılıyenın yan dalı dedı, dedım bılıyorum siz gidin halledecekler dedi, 1 saat içinde hastanede ıkı buna arasında kac kere gittim geldım bılmıorm cunku saat 4 olmak üzereydi şansıma acilde bikaç kere denk geldgmde iyi Bi kadın dogum doktoru gordum erkekti, sansımı denedim, dedım boyle boyle sagolsun cıkıs vaktı olmasına rağmen yardımcı oldu, klıkinıktekı asıstan doktoru arayıp kaşeli kagıt verdirdi.. O sırada perınatolojı profu da geldı yanımıza, sana cıkma dedım nıye cıkıosun dıo, dedım cocugum var vsvs ters bişey olursa yıne gelırm zaten dıyerek gecıstrdm.. Ama o klınıkte benı ıkı bına arasında benı bu halınde kosturan doktora cok beddua ettm, inşallah onu da boyle süründürür birileri
Bugün uzun bir aradan sonra okuluma gittim arkadaşlarımla buluştum. Buraya anca girdim, 10 sayfa birikmiş hepsini hızlı hızlı okumaya çalıştımRedpanda11 kontrolün vardı canım senin nasıl geçti ?
Cıktıgına cok sevindim canım stres olmustun cok o da etkilemiştir zaten pazartesi gidicekmissin insallah güzel ilerler senin ve bebeğin için de biraz daha büyür zamanında gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?