2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
QUOTE="ebbs, post: 75869529, member: 1114768"]
Bu sabah sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma aldım şükür teyzeler. Genel anestezi aldım skolyozum olduğu için. Gaz çıkaramıyorum şuan ama onu da çıkarırsam o iş tamam olacak. Sizler nasılsınız?
[/QUOTE]
Aaa hayırlı olsun bugün du senin doğumun yürüyebilir sen gaz çıkarmaya çok iyi gelir

Kendini iyice strese sokma lütfen. Bebeğine kavuşmayı düşün sadece. Kısmet böyleymiş.

Çorabını giydir, ayakları üşümezse bişeycik olmaz

Ayy ben resmen ilk doğumumda bu sebepten dinlenememiştim. Geç uyu diyorlardı uyku tutmuyordu

Valla aynı tarif benimki de tek yaşıyor doğru düzgün iş yemek derdi yok ama hep yorgun bıkkın ne bilim ya destekleri yok bari sinir etmeseler

Valla aynı tarif benimki de tek yaşıyor doğru düzgün iş yemek derdi yok ama hep yorgun bıkkın ne bilim ya destekleri yok bari sinir etmeseler
Bir ortam da bana şöyle yardım ettim böyle yardım ettim der inşallah öyle biri çünkü evlatları ve torunları için yaşıyor ya sözde ve bunu herkese böbürlenerek anlatıyor. İnşallah bir gün benim yanımda öyle bir laf eder

Canım bılıyorum, cok devlet hastanesinde yattım ettim.. Ben zaten özel bir ılgı alaka beklemıyorum devlet hastanesinden.. Sadece işlerini yapsınlar istiyorum.. Çok über bir beklentim yok.. Paraysa bende de var, özele de gidip özel ilgi muamele satın alırım, ama ben saglıgımın peşindeyim.. Herkesin kendi düşüncesi, kendi hayatı ve yasadıklarıyla bir sonuca varıp ona göre bir karar verıyor.. Benım yolum da bu

Evet tam olarak bu. Bilmediğimiz bir sancı ya da kasılma diyelim. Herkesin vücudu, acı eşiği farklı. Nasıl olduğunu ve vücudumun bunu nasil karşılayacağını bilmiyorum. Kimi zaman bu bilinmezlik rahatlık getiriyor kimi zaman endişe. Bir nefeste inşallah

Canım olacağa maalesef çare yok sen elinden geleni yapıyorsun

Aynen ama cok degısık gelıo ya.. Etkı etmesi lazım hemen.. Aksine artıyor enteresan sekılde Eymen de 800lerdeyken bile düşüyordu ilaçla bide şimdi safra asidi normal degerler de.. Cok enteresan

Ne yapılacağı ne zaman belli olacak kuzu?

Bende bilmiyorum, bilmedigm içinde çıkış yaptım kendı istegımle.. Pztye randevu aldım Baska hastaneden.. Artık orası da mantıgıma yatmazsa Baska devlet hastanesi, orası olmazsa Baska hastane şimdi evdeyım çok sukur, her halukarda artıo deger evde artsın madem dedm cıktım pzt de hazırlıklı gitcem hastaneye.. Yatış verirler muhtemelen bence.. Bakalım yarın ola hayrola

Çıkman çok iyi olmuş. Moral olarak da iyi gelir sana. Bence orda oyalıyorlardı doğru düzgün açıklama bile yapmıyorlardı. Çok iyi yapmışsın başka bir yere randevu almakla. Hakkında hayırlısı olsun

Aynen öyle hissetmesem kalırdım.. Kafayı yiyecektim.. Cunku duzgun Bi acıklama da yok.. Doktora cıkıs yapcam dedm, hocayla konustm izin vermiyor dedi, dedm zaten deger düşmüo artıo, hastane ortamı çok stresli belkıde o etkılıo dur dedım, biz mi strese sokuyoruz sizi diyo oyle kıl Bi sekılde ki suratına kufredesım geldi dedım sizle alakası yok genel olarak hastaneler stresli ortamlar dedım ilerleme de katedılmedi, en azından evımde kalayım.. Ben hocaya soraym dedi.. Sonra imzaladım kagıt cıktım.. Cıkarken de ılac yazması lazım epikrize, sistemsel Bi durumdan dolayı yazamıolarmıs, ama bana bunu demio, dahılıyeye gidip ayaktan hasta giriş bölümü var oraya gidin halledecekler dıo, dedim bana dahılıye degıl gastroenteroloji bakıo, siz gastroenterolojiyi arayıp söyleseniz, dahılıyenın yan dalı dedı, dedım bılıyorum siz gidin halledecekler dedi, 1 saat içinde hastanede ıkı buna arasında kac kere gittim geldım bılmıorm cunku saat 4 olmak üzereydi şansıma acilde bikaç kere denk geldgmde iyi Bi kadın dogum doktoru gordum erkekti, sansımı denedim, dedım boyle boyle sagolsun cıkıs vaktı olmasına rağmen yardımcı oldu, klıkinıktekı asıstan doktoru arayıp kaşeli kagıt verdirdi.. O sırada perınatolojı profu da geldı yanımıza, sana cıkma dedım nıye cıkıosun dıo, dedım cocugum var vsvs ters bişey olursa yıne gelırm zaten dıyerek gecıstrdm.. Ama o klınıkte benı ıkı bına arasında benı bu halınde kosturan doktora cok beddua ettm, inşallah onu da boyle süründürür birileri

Cıktıgına cok sevindim canım stres olmustun cok o da etkilemiştir zaten pazartesi gidicekmissin insallah güzel ilerler senin ve bebeğin için de biraz daha büyür zamanında gelir

Redpanda11 kontrolün vardı canım senin nasıl geçti ?
Bugün uzun bir aradan sonra okuluma gittim arkadaşlarımla buluştum. Buraya anca girdim, 10 sayfa birikmiş hepsini hızlı hızlı okumaya çalıştım

E ebbs ve Hooops size hayırlı olsun, sağlıkla büyütün inşallah minnoşları

LadybirdDA canım sanırım sen de girdin doğuma, sen de sağlıkla kucağına al

A Aycee09 geçenki atak döneminden sonra durağan zamana geçmiş benimki, 9 günde 40 gr almış. Gerçi net ölçümler değil ama geçenki kontrolde de 3500 doğar demişti doktor. Ayın 13üne gün verildi. Ama şunu fark ettim eğer sezaryen olmasam ben 41.haftaya kadar bile bekleyebilirmişim. Nst de sancılar 0-10 arasıydı. Hatta 10 bile nerdeyse hiç çıkmadı

Aa çok az bi zaman kalmış bende yarın gidicem sancım vardı biraz gerilmeler senin doktor varmış bugün dedim sabret kendi doktoruna git yarın çok şifdetli değildi yoksa mecbur giderdim zaten de birden bıraktım ya karşılaşmak istemedim
Hiç belli olmuyor o canım sürekli mesela 40 larda gezmez benimde bi bebekte 9 görüyodum ama o bebekte 4 kez 40 lara çıktı buda sancı sayılabiliyor yani, ama şöyle kızımda bende 15 sancılarla doğuma girmiştim hiç 40 görmedim bile sancı nedir bilmem gelişmiyodu kilo almayınca alalım dedimişti doktorum, benimde 10. Gün olucak yarın gün vericek gibi hissediyorum stresliyim ve 10 gün çok uzun geldi yarıın olsun hemen

Cıktıgına cok sevindim canım stres olmustun cok o da etkilemiştir zaten pazartesi gidicekmissin insallah güzel ilerler senin ve bebeğin için de biraz daha büyür zamanında gelir

Aynen yaa.. Eve geldım yuzum güldü.. Evet orda dinlendim ettim ama sureklı Bi uyku hali ki hiç sevmem, beraberinde depresif haller getırır çok uyku haftasonu orda kalsam kafayı yerdim.. Bi de çıkış yapmadan önce yıne o asıstan doktora gittim, durumumu soruyorum oyle sacma sapan geciştirici cvplar verıo Kı.. Zaten ondan sonra ıyıce dusundum tasındım, şimdi çıktım çıktım, çıkmadım daha cıkamam deyıp harekete gectım.. Yoksa kesın beyaz kodluk durum yasardım Allah korusun, halden anlamayan hödük insanlar deglz elhamdülillah, sadece duzgun Bi acıklama beklıyorum.. Prof benle ugrasmaz, ama asıstan olarak sen sorularımı cevapla dimi.. Ayyy iyiki çıktım ya, bakalım pzt ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…