2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yok bence sen beni tamamen yanlış anladın ben de biliyorum devleti özele de öyle durumum yok yani param var moduna girmedim demek istediğim devlet hastanelerinde genelde muhatap bulamazsın doktor gelir asistanları ile vizite gezer gider bi cevap alamazsın soracağına soramazsın hafta sonu da full stabilize geçer hani hafta sonu boşu boşuna kalma çıkmak istiyorsan pazartesi yu beklemeden bugün çık demek istemiştim oğlunu görürsün vakit geçirir dinlenir pazartesi başka doktora gitmek istiyorum dedin ya o sebeple dedim yoksa tabi ki devler hastanesi de seçenek sonuçta hani doğumu orada mı yapacaksın bilmediğim için eğer yatış da ki halden memmun değilsen bugün vakitlice çık ki hafta sonu boşu boşuna yatma demek istemiştim

Hahahah eltinin çocuğuna helal olsun işte sırf eşlerimizin ailesi olduğu için katlanıyoruz ama onun da bir sınırı var gerçekten. Herkesin bir bam teli var

Oy maşallah yaaa bayagı dogum olmus gibi bugun.. Çok sevındım.. Hersey gonlunce olsun

bencede 3 yaşında 2. Doğmuş olması cuk olur kızım ocakta artık 4 olucak yaş farkları baya olucak yani neyseki oyunu seven bi kızım var her yaşta oynar galiba

Aynen bu tip kaynanalar yaralı parmaga işlemezler.. İşine gelırse yapar, gelmezse yapmaz.. Eymende de Bı faydası olmadı, bunda hele faydası olmadgı gibi tatılımı de burnumdan getirdi.. Daha benden uzak olsun.. Tövbeler tövbesi ıyyyyk kimin kime muhtac olcagı belli olmaz, raat ol

Of sende kendimi gördüm benim doğumdan sonra yaşayacağım şeylerin fragmanını okudum resmen şu an benim kv siz ne derseniz o olur çocuk sizin kurallarinizla büyümeli fln diye ahkam kesiyor da boş konuşuyor eşim de ben de bunun sadece göz boyamak olduğunu biliyoruz ha eşim de durumun farkinda ama o da birşey diyemiyor çünkü canım kayinvalidecigim hemen hastanelik olup göz tansiyonu çıkıyor migren ataklari geçiriyor eşim de lütfen beni de anlamaya çalış bir laf etsem Allah esirgesin ölümüne sebep olsam o vicdan azabıyla yaşayamam diyor onu da anlıyorum ama bunlar çocuktan önceydi, şimdi kimse kusura bakmasın küsen de küssün gerçekten umurumda değil

Bayılıyorum bu pr çalışmalarına da en anaç onlar ama cidden valla kız

Hahaha güldürdü Kızın kaç yaşında bilmiyorum ama bence bu işin pek yaşı yok. Kızım 26 aylık durum aynı. Hep benle oynamak istiyor hani oturarak oynanan oyunlardanda değil köpek olup ya sürüncem ya kedi olcam peşinden koşcam. Evin içinde yılan gibi sürünüyorum. Evlat kaç yaşında olursa olsun ille de anne istiyor bence

Çok dogru demiş annen.. Bnmkı de artık camasır sepeti kaldırma etme dio.. Yıne bugun geldi bişiler yaptı etti.. Annemden pek Bi beklentim yok ama ufak tefek seyleri bile yapması bıle bana iyi gelıo..

Bu arada sanrm karnım Bi tuhaf, kendımı cok degsk hıssedıorm, bebek de asırı hareketli gibi, kollarımda da mecal yok gibi.. İnşallah dinlenince geçer

Kesinlikle katılıyorum. Bir de babamın, kayınpederin, abimin ve eşimin upuzun sakalları var hadi öptüler diyelim o sakalları tahriş edecek aman Allahım düşünmek bile istemiyorum ama çorabından öp demek çok mantıklıymis bunu yazdım aklıma illa ten tene temasa gerek yok yani

Bnmkı de site girişinde onu beklerken beni gördü, anneme demiş ki, annem iyileşmiş sonunda, doktor izin vermiş diye koşarak geldi eridim ya, uyurken de koyniş koyniş uyuttum.. Nasıl özlemişim, bide bugun kodlama dersinde neler yaptıklarını anlatıo, nası özlemişim ya cok sukur, Allah kımseyı evladından ayırmasın, acısını yaşatmasın.. Artık sosyal medyayı bile kullanasım gelmıyor, sureklı acı gozyası savaslar... Psıkolojım bozuluyor.. Allah butun yardım bekleyenlere yardım etsin

Ay benim annem her işime koşar da işte garibim doğumdan 1-2 gün önce gelebilecek. Annem oldukça lohusalıktan gözüm korkmuyor. Oturur evladımla ilgilenirim sadece ama eşimin ailesi tarafına karşı yine de ister istemez acabalarım var. Bu kız kapalı, sezaryen oldu, rahat edemez demez kaynım 2 çocuğunu da alır gelir. Allahtan çocuk 1.sınıfa gidiyor da haftaiçi pek bir yere gitmiyorlar artık. Hani severim eltimi de kaynımı da ama ince düşünce kısmı yok

Ya valla ben de arada bunları düşünüp duruyorum ve kendimi şimdiden kuruyorum. Şöyle yaparlarsa şöyle derim falan diye. Meğer herkes böyleymiş ben aramıyorum bile onlar arayıp nasılsın diyorlar. Hele ablası ile bayadır konuşmadım. Çünkü aramak istemiyorum. Çocuğuma bir çorap bile almamışlar ihtiyacımız var mı diye sormamışlar birde hal hatır soramam kimse kusura bakmasın. Onlar laf sokmaya gelince güzel sokuyorlar can sıkmaya gelince laf çok ama icraat yok bende böyle kin yaptım işte al bakalım ne olacak

Aynen öyle canım üzüleceklerse bile gitsinler köşede üzülsünler eskilerin anlamadığı tek şey şu " onların zamaniyla bizim zamanimiz aynı değil " yediğimiz şeylerden tut da örf adet geleneğe kadar hepsi, herşey farklı yahu o zamanın hastalığıyla bile bu zaman bir değil. Bunu bir analasalar zaten her şey çözülecek biz de zamanında böyle büyüttük demeyecekler ama yok işte anlamayana davul zurna az

Ben aldım cogu yatış yaptgm yerde.. Ne sorsam cvp verildi, kısa veya uzun Bi sekılde anlattılar bana.. Ben zaten vakıtlerının hepsını bana versınler demıyorum, ama en azından mesela vizitte bnmle ılgılı naapcaklarını kendı aralarında konusmaları bile benı tatmin eder, cunku sonrakı adımı biliorum.. Burda durumu anlatıo, prof dinlio, gidiolar.. Bugun hemsıreler kusma poşetlerini görünce sordular, kusuyor musun diye.. Dedm arada oluyo ama kımsenın haberı yok tabi sormadıkları için.. Hemsıre de herkese tek tek soramaz sen söylücen dedi, dedim doktoru göremiyorum ki görüncede kacarak uzaklasıo.. Sorcanı da unutuyorsun yanı.. Zor şer kaça kaça vajınal mantar olayını sordum da öyle sürüntü aldı

Bende hep dogumu orda yapmak istedim cunku eve yakın.. Aslnda polıklınıkleri bu kadar kötü degıl, pzt yatış yapıcaz dıyınce İlk Bı reddetsem mi dedim.. Kritik Bi hafta diye kabul ettım.. Pzt girdim dımı, hadi o gun cok işlem yapılmayabılır, salı gastroyla konsultasyon yapılıp hemen ılaca baslatmalılardı.. Te çarsamba aksam ursactive basladılar.. Bana bir öğretmenim lısedeyken numuneden şaşmıcan demişti, İlk dogumum şans eseri orda oldu, rezalet pis Bi hastaneydi, ama asistan doktorlar da zehir gibiydi.. Hava aydınlanmadan odada bitiolardı, şikayet sorulardı, yada hemsıreye ilettgm şikayet varsa onu soruyorlardı, hemen hemen 2 gunde bir bebek ultrasona alınııodu, karacıger ultrasonu da aynı sekılde 2 gunde bir oldu.. Burda da aynı surede kaldım, Bı kere karacıger ultrasonuna girdim o kadar.. Onu da genel cerrahi konsultasyona geldi, safranı niye almadılar dio, almaları lazımmış, peeh.. Zerre aklıma yatmadı.. Bide uyuz belası çıkardılar basıma.. Uyuz degılmısım ama tedbır amaclıymıs, baslangıc asamasında olabılırmıs baslangıc asamasında her turlu hastalık olabılır arastrsam çıkar yani.. Bnm konum kolestaz, gecmısımde bu var, siz olayı dallanıp budaklandırırken asıl mesele aldı basını gitti.. Hıcbı belırtı yokken nerden belli uyuz oldugum, bunu da niye dedıklerını bılıyorum da neyse o da bende kalsın..

Bu kadar sacmalamasalardı kalırdım yıne.. Muhatap bulmak mesele degıl, en sonunda artık patlar meramımı duzgun sekılde anlatrdm.. Ama sacma sapan ortada tedavı yok bişey yok, ilerleme yok, acıklama yok.. En son sabah geldıklerınde döndüm kıçımı uyudum valla

4 yaşında olucak ocakta, daha ne lafları var bi bilmiş ki sorma
senin daha küçük ve zor yaptığın hareketler çok zorlayıcı gün içinde hep anne ile olduğu için bize daha düşkünler

Allahimmm kocamı içimden ben de böyle tebrik etmek istiyorum darısı bana inşallah amin ya kendimi rahatlatmaya çalışıyorum en fazla çocuğumu alır odasına geçerim kapıyı kilitler orada takılırım diyorum ama benim kv o kadar destursuz bir insan ki ben tuvalatteyken bile tuvaletin kapısını çalıp napiyorsun diyen biri bunu 1 yaptı 2 yaptı 3. Ye anne bildiğim kadarıyla sen de benim gibi bir insansin, yani tuvalatte her insan ne yaparsa onu yapıyorum bu ne sorgu anlamıyorum dedim ama keşke anlasa güldü geçti ve sonra yine kapıyı çalıp ne yapıyorsun demeye devam etti şaka gibi yahu bu kadın cahil desem cahil değil emekli banka müfettişi, görmemiş desem görmemiş değil dünyada gezmedigi sınırlı sayıda ülke var yani ben bu kadına ne deyip kendimi avutabilirim

Ahh kıyamam yavrum benim ya bi daha hiç ayrılmayın ohh doymuşsun oğluna ne güzel
Evet bide o sorunlar var ve gerçekten içler acısı yürek dayanamıyor Amin inşallah

İnce düşünme mi bilmiyorum ama dedıgım gibi herkes herseyı bılıo aslnda.. Maksat millete gezme olsun, yıyım içeyim oturayım baskasının evınde.. Yoksa Baska bişey yok.. Bazıları yüzsüzlüğe vuruyo hele hiç sevmem bişey diyim mi ben bu sefer istemedgm kişileri reddetcem, ayıpsa ayıp, kendı rahatımı mı bozcam onlar için.. Evlerine Bı kere bıle gitmedgm insanlar bebek görmesine gelecekler öyle mi, yok öyle valla.. Bahane uydurcam, eger ısrar gelırse kıbar dille reddetcem.. Artık kendı konfor alanımı korumaya yemın ettim 32 yaşımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…