- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Ay benim kv okuma yazma bile pek bilmez. Yazın onlarda kalırken kapıyı çalmadan pat diye odaya giriyorduAllahimmm kocamı içimden ben de böyle tebrik etmek istiyorum darısı bana inşallah aminya kendimi rahatlatmaya çalışıyorum en fazla çocuğumu alır odasına geçerim kapıyı kilitler orada takılırım diyorum ama benim kv o kadar destursuz bir insan ki ben tuvalatteyken bile tuvaletin kapısını çalıp napiyorsun diyen biri bunu 1 yaptı 2 yaptı 3. Ye anne bildiğim kadarıyla sen de benim gibi bir insansin, yani tuvalatte her insan ne yaparsa onu yapıyorum bu ne sorgu anlamıyorum dedim ama keşke anlasa güldü geçti ve sonra yine kapıyı çalıp ne yapıyorsun demeye devam etti şaka gibi yahu bu kadın cahil desem cahil değil emekli banka müfettişi, görmemiş desem görmemiş değil dünyada gezmedigi sınırlı sayıda ülke var yani ben bu kadına ne deyip kendimi avutabilirim
Kesinlikle katılıyorum. Bir de babamın, kayınpederin, abimin ve eşimin upuzun sakalları var hadi öptüler diyelim o sakalları tahriş edecek aman Allahım düşünmek bile istemiyorum ama çorabından öp demek çok mantıklıymis bunu yazdım aklıma illa ten tene temasa gerek yok yani
Al işte herkesin bir yarası varYa valla ben de arada bunları düşünüp duruyorum ve kendimi şimdiden kuruyorum. Şöyle yaparlarsa şöyle derim falan diye. Meğer herkes böyleymişben aramıyorum bile onlar arayıp nasılsın diyorlar. Hele ablası ile bayadır konuşmadım. Çünkü aramak istemiyorum. Çocuğuma bir çorap bile almamışlar ihtiyacımız var mı diye sormamışlar birde hal hatır soramam kimse kusura bakmasın. Onlar laf sokmaya gelince güzel sokuyorlar can sıkmaya gelince laf çok ama icraat yok bende böyle kin yaptım işte al bakalım ne olacak
Allahimmm kocamı içimden ben de böyle tebrik etmek istiyorum darısı bana inşallah aminya kendimi rahatlatmaya çalışıyorum en fazla çocuğumu alır odasına geçerim kapıyı kilitler orada takılırım diyorum ama benim kv o kadar destursuz bir insan ki ben tuvalatteyken bile tuvaletin kapısını çalıp napiyorsun diyen biri bunu 1 yaptı 2 yaptı 3. Ye anne bildiğim kadarıyla sen de benim gibi bir insansin, yani tuvalatte her insan ne yaparsa onu yapıyorum bu ne sorgu anlamıyorum dedim ama keşke anlasa güldü geçti ve sonra yine kapıyı çalıp ne yapıyorsun demeye devam etti şaka gibi yahu bu kadın cahil desem cahil değil emekli banka müfettişi, görmemiş desem görmemiş değil dünyada gezmedigi sınırlı sayıda ülke var yani ben bu kadına ne deyip kendimi avutabilirim
Hahahah seni çok iyi anlıyorum bizim de odamıza dalıyor sürekli ve bahanesi amaann gizlimiz saklimiz mi varAy benim kv okuma yazma bile pek bilmez. Yazın onlarda kalırken kapıyı çalmadan pat diye odaya giriyordue eşim ailesinin huyunu biliyormuş ki gece hep kapıyı kitleyip yattık dedim bak bazen üstümü değiştirecek oluyorum ya da gün içinde uyumak istiyorum ama annen pat diye içeri giriyor, kapıyı da kitlemek istemiyorum gündüz vakti ayıp olur dedim. Kv’me söylemiş, anne kapıyı çal kız belki üstünü değişiyordur ayıp olur falan diye. Ayyy haklısın tamam demiş eşime ama hiç çalmadı kapıyı alışmadık g*tte don durmaz hesabı ben de kitledim kapıyı, eh dedim senle mi uğraşcam
Ya benim eşimin sakalı dümdüz ve yumuşak ha bir de örüyor o yüzden o çok önemli değil ama diğerlerinin sakallari o kadar sert ki.. mesela babam bile beni her öptüğünde ben allerji oluyorum yani beni bile böyle yapıyorsa küçücük bebeğe ne yapmazEymen kaç yaşına kadar eşimi öpmedi yangından sakal yüzündenen son eşini koyup yanagına kendı elını öpüodu, sonrada sakalsız yeri öpmeye basladı
Ay canım bizim şöyle bir durumumuz var, eltim lohusayken eşi şehir dışıdnaydı. Eşim de evlenmeden önce onlarla yaşıyordu. 2 çocukla kız tek başına, kardeşimin gözü arkada kalmasın diye biz sürekli onlara gitmek zorunda kaldıkİnce düşünme mi bilmiyorum ama dedıgım gibi herkes herseyı bılıo aslnda.. Maksat millete gezme olsun, yıyım içeyim oturayım baskasının evınde.. Yoksa Baska bişey yok.. Bazıları yüzsüzlüğe vuruyo hele hiç sevmembişey diyim mi ben bu sefer istemedgm kişileri reddetcem, ayıpsa ayıp, kendı rahatımı mı bozcam onlar için.. Evlerine Bı kere bıle gitmedgm insanlar bebek görmesine gelecekler öyle mi, yok öyle valla.. Bahane uydurcam, eger ısrar gelırse kıbar dille reddetcem.. Artık kendı konfor alanımı korumaya yemın ettim 32 yaşımda
Bende öyle düşünüyorum. Daha bir yıl olmuş evlenmişim hayatımda yeni tanıdığım insanlar. Üstelik saygısızlık yapmamışım. Bir yaz gitmişim evlerine laf sokma, patavatsızlık, eşimin durduk yere canını sıkarlar. Yeni evlenip yanlarına gittik evleneli 1 ay olmamıştı. Annesi babası köylerine gitti evde yalnızız, ablası her sabah 9 da arayıp uyuyor musunuz daha maşallah dediğini asla unutmucam. Onun harici günde 5 kere araması da cabası. Hadsiz kıskanç inşallah gelmez doğuma.Al işte herkesin bir yarası varvalla çok haklısın ben hiç bir zaman erkeğin ailesini kendininkinden ayırmayacaksin ya da üstün tutmayacaksin lafıni anlamamışımdır. Yahu beni doğuran büyüten insanlarla hayatıma şakadanak girmiş insanları ben neden aynı kefeye koyuyorum ? Tamam saygıda kusur edilmemeli vs vs ama kimse kusura bakmasın bir yaralı parmağa işemeyen insanı ben el üstünde tutmam el oğlu için ha bu arada bu eşim için de geçerli yani eşim benim aileme tapmak zorunda değil saygıda kusur etmesin yeter ama erkek tarafının bu beklentileri beni benden alıyor. Kv min hakkını yemeyeyim şimdi Allah var torununa bir ton şey aldı yeri geldi para gonderdi ama bunlarin hepsini de üzerinde konuşma hakkı olmasi için olduğunu açıkça belli etti ne diyeyim Allah'a havale ediyorum
Valla çok doğruSanrm ilber hocanın tarif ettiği kadın bu.. Cahil daha iyidir, bilmediğini bilir farkeder.. Yarı cahil öyle mi, bilmediğini de bilmez.. Yarı cahil daha zordur.. Senınkı bıraz egıtımlısınden yarı cahil gibi
Ay senin kv ye soyle okkali bir sahne hazirlamak lazim. Kelepceler kirbaclar flnHahahah seni çok iyi anlıyorum bizim de odamıza dalıyor sürekli ve bahanesi amaann gizlimiz saklimiz mi varbir gün anne gel aramızda yat o zaman dedim ve yine güldü geçti laftan da asla anlamıyor
Al işte herkesin bir yarası varvalla çok haklısın ben hiç bir zaman erkeğin ailesini kendininkinden ayırmayacaksin ya da üstün tutmayacaksin lafıni anlamamışımdır. Yahu beni doğuran büyüten insanlarla hayatıma şakadanak girmiş insanları ben neden aynı kefeye koyuyorum ? Tamam saygıda kusur edilmemeli vs vs ama kimse kusura bakmasın bir yaralı parmağa işemeyen insanı ben el üstünde tutmam el oğlu için ha bu arada bu eşim için de geçerli yani eşim benim aileme tapmak zorunda değil saygıda kusur etmesin yeter ama erkek tarafının bu beklentileri beni benden alıyor. Kv min hakkını yemeyeyim şimdi Allah var torununa bir ton şey aldı yeri geldi para gonderdi ama bunlarin hepsini de üzerinde konuşma hakkı olmasi için olduğunu açıkça belli etti ne diyeyim Allah'a havale ediyorum
Aaa hatırladııımm biz bunu seninle bir kere daha konuşmuştuk hatta senin görümcenin yaptıklarının aynisini bana kv yapıyor demistimBende öyle düşünüyorum. Daha bir yıl olmuş evlenmişim hayatımda yeni tanıdığım insanlar. Üstelik saygısızlık yapmamışım. Bir yaz gitmişim evlerine laf sokma, patavatsızlık, eşimin durduk yere canını sıkarlar. Yeni evlenip yanlarına gittik evleneli 1 ay olmamıştı. Annesi babası köylerine gitti evde yalnızız, ablası her sabah 9 da arayıp uyuyor musunuz daha maşallah dediğini asla unutmucam. Onun harici günde 5 kere araması da cabası. Hadsiz kıskanç inşallah gelmez doğuma.Ya pardon evlendim diye bunları çekmek zorunda değilim. En ufak laf sokmayı çekecek durumda değilim. Kimse bunun için evlenmiyor. Eşime de söyledim zaten ara diye baskı yapmaz. Ama aramıyorum aramam da benden yakınlık beklemesinler.
Of boşluğuma geldi o kadar sesli güldüm ki eşim uyandı HDBSJSBSJSBSBS sahne gözümde canlandı kaynana şok hahahahah ay sen çok yaşa ya iyi güldümAy senin kv ye soyle okkali bir sahne hazirlamak lazim. Kelepceler kirbaclar flnoglun boyle seviyor gizlimiz saklimiz yok dersin sonra da
Ay canım boşver, biz de görümceyle çok anlaşamıyoruz. Aramızda bir sorun oldu mu, hayır olmadı. Ama tanışınca tutmadı enerjilerimiz. Hakkını yiyemem kayınvalide de kalırken hiçbir şey yaptırmadı bana ama benim içşn değil, abisi için, abisinin çocuğu için. Yoksa hazetmediği belli. Bir cenaze zamanı aradım o kadar, onun dışında ne ben onu ararım ne de o beni. Eşimde farkında zaten, hiç ses etmiyor o yüzden. Uzakta olmaları iyi böyle insanların.Bende öyle düşünüyorum. Daha bir yıl olmuş evlenmişim hayatımda yeni tanıdığım insanlar. Üstelik saygısızlık yapmamışım. Bir yaz gitmişim evlerine laf sokma, patavatsızlık, eşimin durduk yere canını sıkarlar. Yeni evlenip yanlarına gittik evleneli 1 ay olmamıştı. Annesi babası köylerine gitti evde yalnızız, ablası her sabah 9 da arayıp uyuyor musunuz daha maşallah dediğini asla unutmucam. Onun harici günde 5 kere araması da cabası. Hadsiz kıskanç inşallah gelmez doğuma.Ya pardon evlendim diye bunları çekmek zorunda değilim. En ufak laf sokmayı çekecek durumda değilim. Kimse bunun için evlenmiyor. Eşime de söyledim zaten ara diye baskı yapmaz. Ama aramıyorum aramam da benden yakınlık beklemesinler.
Aaa hatırladııımm biz bunu seninle bir kere daha konuşmuştuk hatta senin görümcenin yaptıklarının aynisini bana kv yapıyor demistimah benim kader arkadaşım bee gel sarılalım
Çok haklısınKesınlıkle Katılıyorum.. Ya hadi bide erkek tarafı candan olsa anlıycam.. Yemınle herkesın baba tarafı sorunlu, Bi allahın kulu halamı severim babanneme severim dıyen duymadım.. Onlar hep ara bozan sinsi oluyolar, anne tarafı da alttan alan taraf oluyo kızının iyiliği için.. Beni el kızı göreni bende dış kapının dış mandalı olarak görürüm.. Kaç ay oldu aha evıme sokmadım, gelmeye cesaret bıle edemedi, bilio cunku noolcanı.. Yok anam kaynana dedıgınle ne kadar uzak o kadar iyien iyisi bile, bu kadar iddialıyım, snra cozutuyo cunku hepsı
Dilini isiiirrrrr Allah esirgesin ,evet evet bende de deve kini var o kızın yaptıklarını nasıl unutayım Cadı resmen. Birde mesela eşimle ilgili bir konuşma geçiyor ya eşimin ismini söylemez hiç kardeşim de kardeşim. He bir senin kardeşin var diyesim geliyor. Kıskançlıktan yicek kendini. Şimdi yeğenim yeğenim diyecek beni sinir edecek Allahım ne olur ne olur kızım halaya benzemesin bu ara da bunu düşünüyorum zaten
Ay canım bizim şöyle bir durumumuz var, eltim lohusayken eşi şehir dışıdnaydı. Eşim de evlenmeden önce onlarla yaşıyordu. 2 çocukla kız tek başına, kardeşimin gözü arkada kalmasın diye biz sürekli onlara gitmek zorunda kaldıkhatta diyordum ama bu kadar gitmeyelim ayıp vs diye ama kardeşimin gözü arkada kalıyor, en azından abim ben yokken yanlarında deyip içi rahat ediyor, o gelince zaten ben pek gitmem diyordu. Orda birazcık aradaki resmiyet aşıldı ama işte bazen eşim maç izlemek için falan gidiyor yine ama ben gitmiyorum. Artık o da anladı, eskiden hep benle gitmek isterdi şimdi evde dinlenmek mi istersin diyo Kaynım da eşi olmadan pek gelmiyor artık, bazen eşimi almak için geliyor arabayla arabada bekliyor eve girmek yerine. Yani napiim iyi olalım hoş olalım ama kapalı birinin evine erkek gireceği zaman da iki kere düşünsün. Evde başörtüsüyle durmuyoruz sonuçta
Ay Allahım iyiki bizde uzakta yaşıyoruz. Ama ben geçen sene en baştan eşime dedim. Tayin isterken bana sakın memleketimi yazalım deme yazmam dedim. Nitekim yazmadık hiç. Ama ablası diyor ki kardeşim de çok istedi de burayı yazmış gelmemiş diyor. Eşime kızdım sonra ailesine yazdık ama gelmedi dedi diye. Ben o şehirde yaşamak zorunda mıyım? Benim memleketimle onun arası 12 saat. Ortada bir yeri yazdık. Ablasına da tam yooo hiç yazmadık bile diyecekken benim telefon çaldı da o ara diyemedimKesınlıkle Katılıyorum.. Ya hadi bide erkek tarafı candan olsa anlıycam.. Yemınle herkesın baba tarafı sorunlu, Bi allahın kulu halamı severim babanneme severim dıyen duymadım.. Onlar hep ara bozan sinsi oluyolar, anne tarafı da alttan alan taraf oluyo kızının iyiliği için.. Beni el kızı göreni bende dış kapının dış mandalı olarak görürüm.. Kaç ay oldu aha evıme sokmadım, gelmeye cesaret bıle edemedi, bilio cunku noolcanı.. Yok anam kaynana dedıgınle ne kadar uzak o kadar iyien iyisi bile, bu kadar iddialıyım, snra cozutuyo cunku hepsı
Anneme güveniyorumAma bişey diyim sen gene resmi davran, cunku dogumdan snra sürekli damlarlar, sankı bahane de hazır bu sefer.. Bi kere gelsınler madem, ama sonrakıleri bahane uydur gelemıycekleri sekılde.. Cocukları hele bahane edıp bebegı görmek istedıler diye damlayabılırler.. Ben diyim de..
Ama demın dedıgıne de katılıyorum, ölümlü dünya cidden, böyle ufak hinlik şer için çok kısa, ne kadar dusunsen de olacak olan oluyor.. Cok plan da yapmamak lazım.. Sankı herkes evıne gelınce ömür boyu senle yasayacak da degıl.. Ama işte insanlar öyle tuhaf ki, baskasına gideyim bana hizmet etsin, yeyim içeyim oturayım ama bana gelmesinler.. Ne guzel dunya.. Eşimin tarafını kac kere agırladım, ki misafir cok severim ben, eve bereket getirir.. Seve seve yaparım herseyı.. Ama yani Bi süre sonra insan ben aptal mıyım dio yani.. Sırf bu yuzden ıstemedıgımı kabul etmicem.. Mevlud yapmayı da dusunmuyorum, gelen Bi iki dost olur yeter..
Zaten bakalım hakkımda ne olacak, bunları dusunmek için çok erken, saglıkla kucagıma alsam bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?