Ay Allahım iyiki bizde uzakta yaşıyoruz. Ama ben geçen sene en baştan eşime dedim. Tayin isterken bana sakın memleketimi yazalım deme yazmam dedim. Nitekim yazmadık hiç. Ama ablası diyor ki kardeşim de çok istedi de burayı yazmış gelmemiş diyor. Eşime kızdım sonra ailesine yazdık ama gelmedi dedi diye. Ben o şehirde yaşamak zorunda mıyım? Benim memleketimle onun arası 12 saat. Ortada bir yeri yazdık. Ablasına da tam yooo hiç yazmadık bile diyecekken benim telefon çaldı da o ara diyemedim
Kızlar hala spinal etkisindeyim. Aşırı üşüdüm hala tam ısınamadım. 21.49 da doğdu. Ama ben hala göremedim. Eşime göstermişler, kucağına vermişler. Yürümeye başlayınca görebileceğim bende. Solunum sorunu gibi bişey olmuş. Nefes alıp verirken inler gibiymiş. Birde hıçkırık gibi bişey oluyormuşdoğumda bişey demediler sonradan çıkmış bu. Küvöze almışlar çocuk Dr moral vereceğine direk en kötü ihtimallerden girdi. Antalyaya niye sevk falan olabilir dedi gitti. Madem öyle şimdi gitsin dedi eşim. Yok şimdişik gerekli değil diyo. Daha emzirme aşamasına da gelmedik. Anlamıyorum
Gözün aydın diyeyim kurtulmuşsun canım küvöz anneyi üzsede bebeğin saglıklı nefes alabilmesi için mecbur kalınıyor bir kaç güne toparlar inşallah sende bebeğin gelene kadar toparlanırsın çok zor yaşadım biliyorum ama bir çok bebeğin yaşadıgı şeyler deyip teselli gerekiyor Allahım evladını saglıkla büyütmeyi nasip etsin kaç kilo dogdu canım bebeğinKızlar hala spinal etkisindeyim. Aşırı üşüdüm hala tam ısınamadım. 21.49 da doğdu. Ama ben hala göremedim. Eşime göstermişler, kucağına vermişler. Yürümeye başlayınca görebileceğim bende. Solunum sorunu gibi bişey olmuş. Nefes alıp verirken inler gibiymiş. Birde hıçkırık gibi bişey oluyormuşdoğumda bişey demediler sonradan çıkmış bu. Küvöze almışlar çocuk Dr moral vereceğine direk en kötü ihtimallerden girdi. Antalyaya niye sevk falan olabilir dedi gitti. Madem öyle şimdi gitsin dedi eşim. Yok şimdişik gerekli değil diyo. Daha emzirme aşamasına da gelmedik. Anlamıyorum
Hoş gelmiş annesiKızlar hala spinal etkisindeyim. Aşırı üşüdüm hala tam ısınamadım. 21.49 da doğdu. Ama ben hala göremedim. Eşime göstermişler, kucağına vermişler. Yürümeye başlayınca görebileceğim bende. Solunum sorunu gibi bişey olmuş. Nefes alıp verirken inler gibiymiş. Birde hıçkırık gibi bişey oluyormuşdoğumda bişey demediler sonradan çıkmış bu. Küvöze almışlar çocuk Dr moral vereceğine direk en kötü ihtimallerden girdi. Antalyaya niye sevk falan olabilir dedi gitti. Madem öyle şimdi gitsin dedi eşim. Yok şimdişik gerekli değil diyo. Daha emzirme aşamasına da gelmedik. Anlamıyorum
Kızlar mide yanmasından ölüyorum. Kuscam öğürüyorum bir yandan. Diğer yandan boğazım ağrıyor. Gaviscon içtim hiç fayda etmedi. Uyuyamıyorum.
Antalyaya götürdülerambulansa götürürlerken Görebildim zar zor. Kucağıma alamadan
Bi de noolur kahretme kendini.. Cidden olabiliyor bu süreçler.. Akışına bırak ve bol bol dua edelim.. Neden kuvoze koymuslar peki?Antalyaya götürdülerambulansa götürürlerken Görebildim zar zor. Kucağıma alamadan
Canım inşallah önemli bir sıkıntısı yoktur. Arkadaşım da marmariste doğum yaptı. Muğlaya apar topar sevk ettiler. İki günde çıktı sorunsuz. Buralar küçük yerler hastane imkanları kısıtlı sonuçta. Zor biliyorum ama güzel düşün.Antalyaya götürdülerambulansa götürürlerken Görebildim zar zor. Kucağıma alamadan
Anneme güveniyorumannemle kaynım pek anlaşamazlar, o yüzden aynı ortama sık sık girmezler. Bir de okula giden çocuk sürekli hasta oluyor, 9 aylık kardeşi kaç kere antibiyotik tedavisi gördü. Onu bahane edeceğim. Hastayken istemiyorum. Eşim takıntılı olduğumu biliyor. Hatta bir kere buna benzer bi konudan tartıştık “görmemişin çocuğu olmuş derler, o ne öyle” dedi. Evet ben görmedim, ilk defa evladım olcak, kimsenin hatrı çocuğumdan önemli değil deyip resti çektim.
Eşim kendisi de görüyor, arkadaşlarım bile bana gelirken bir şeyler hazırlayıp gelirler. Sen yorma kendini hamilesin diye. Misafiri gelecekse anası gelince gelsinler, anası hazırlık yapsın. Anamı millete hizmetçi edecek halim yok. Annem benim ve çocuğum için geliyor, başkaları umrumda değil.
Sen de kötü düşünme, inşallah Eymen de olduğu gibi bu paşayı da sağlıkla alacaksın kucağına doğru vakitte
Sende unutuyorsun hamile olduğunu çevrende unutuyor kimsenin umrunda değilsineşim doktoru görünce muayenede dur sen niye aldın kucağına diyor mesela çocuğu, evde tüm gün kucağımda hiç bir şey demiyor makat geliş beni bitirdi akşam yemeği yemiyorum ben artık bir de sürekli mide yanması için ilaç içiyorum. Şimdi altıma da kaçırmalar başladı maşallahım var Haha bende ilkinde biraz öyleydim şimdi bir şey diyecek gibi oluyorum bir bakıyorum eşim yatmış hemen
Muğla da tam teşekkülü yenidoğan yoğun bakımı yokNeden götürdüler.. Yogun bakım dolu muymuş?
Antalyaya götürdülerambulansa götürürlerken Görebildim zar zor. Kucağıma alamadan
Ciğerlerinde sıvı varmış, atamıyormuş. Yüksek basınçlı oksijenle bir uygulama falan dediler. Bir prof varmış özel bir hastanede. Çok iyiymiş. Ağlamaktan sadece bunları anlayabildiö. Eşimde bebeğin peşinden gitti. Kuzenim yanımda. Ağrı kesici etkisi de geçiyor yavaş yavaş. Sabah taburcu olacakmışım gaz çıkıncaBi de noolur kahretme kendini.. Cidden olabiliyor bu süreçler.. Akışına bırak ve bol bol dua edelim.. Neden kuvoze koymuslar peki?
Ciğerlerinde sıvı varmış, atamıyormuş. Yüksek basınçlı oksijenle bir uygulama falan dediler. Bir prof varmış özel bir hastanede. Çok iyiymiş. Ağlamaktan sadece bunları anlayabildiö. Eşimde bebeğin peşinden gitti. Kuzenim yanımda. Ağrı kesici etkisi de geçiyor yavaş yavaş. Sabah taburcu olacakmışım gaz çıkınca
Ya canım benim nolur üzme kendini Allah büyüktür olabılıyor böyle 2 gun sonra kavusursunuzCiğerlerinde sıvı varmış, atamıyormuş. Yüksek basınçlı oksijenle bir uygulama falan dediler. Bir prof varmış özel bir hastanede. Çok iyiymiş. Ağlamaktan sadece bunları anlayabildiö. Eşimde bebeğin peşinden gitti. Kuzenim yanımda. Ağrı kesici etkisi de geçiyor yavaş yavaş. Sabah taburcu olacakmışım gaz çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?