2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

En güzeli bu işte.. Cunku mutlu evlılıklerin sırrı bu.. Kımseyı karıstırmamak.. İlk evlenirken de esyaları kendi hallerine düzmek.. Cunku nooluyo, kaynana dio ki benım paramla o ev alındı o düğün yapıldı bana minnet borclusunuz.. En iyisi 10 tabak olcana 3 tabak olsun, 3 koltuk olcana 1 tane olsun yeterki agzın tadı bozulmasın

Kızlar mide yanmasından ölüyorum. Kuscam öğürüyorum bir yandan. Diğer yandan boğazım ağrıyor. Gaviscon içtim hiç fayda etmedi. Uyuyamıyorum.

Kızlar hala spinal etkisindeyim. Aşırı üşüdüm hala tam ısınamadım. 21.49 da doğdu. Ama ben hala göremedim. Eşime göstermişler, kucağına vermişler. Yürümeye başlayınca görebileceğim bende. Solunum sorunu gibi bişey olmuş. Nefes alıp verirken inler gibiymiş. Birde hıçkırık gibi bişey oluyormuş doğumda bişey demediler sonradan çıkmış bu. Küvöze almışlar çocuk Dr moral vereceğine direk en kötü ihtimallerden girdi. Antalyaya niye sevk falan olabilir dedi gitti. Madem öyle şimdi gitsin dedi eşim. Yok şimdişik gerekli değil diyo. Daha emzirme aşamasına da gelmedik. Anlamıyorum

Canım çok normal sezaryenden sonra üşümen. Sabaha baya toparlanmış olursun inşallah. Bebişte erken doğduğu için hayata uyum sağlamaya çalışıyordur annesi korkma. kaç kg doğdu

Gözün aydın diyeyim kurtulmuşsun canım küvöz anneyi üzsede bebeğin saglıklı nefes alabilmesi için mecbur kalınıyor bir kaç güne toparlar inşallah sende bebeğin gelene kadar toparlanırsın çok zor yaşadım biliyorum ama bir çok bebeğin yaşadıgı şeyler deyip teselli gerekiyor Allahım evladını saglıkla büyütmeyi nasip etsin kaç kilo dogdu canım bebeğin

Hoş gelmiş annesi. Sizinde gözünü aydın olsun. Sezeryanlarda solunumla ile ilgili başlangıçta sıkıntılar olabiliyor demişti doktor. Durumunu takip ediyorlardır. İnşallah sevke filan gerek olmaz. Sende güzel düşün. Sabaha sen gitmeden o gelsin emmeye

Kızlar mide yanmasından ölüyorum. Kuscam öğürüyorum bir yandan. Diğer yandan boğazım ağrıyor. Gaviscon içtim hiç fayda etmedi. Uyuyamıyorum.

Bnmde çok yanıyo midem.. Naapcam bılmıorm.. Bide kaşıntı eklendi, uyutmuyor artık kaşıntı.. Her yanım kaşım kaşım kaşınıyor

Antalyaya götürdüler ambulansa götürürlerken Görebildim zar zor. Kucağıma alamadan
Canım inşallah önemli bir sıkıntısı yoktur. Arkadaşım da marmariste doğum yaptı. Muğlaya apar topar sevk ettiler. İki günde çıktı sorunsuz. Buralar küçük yerler hastane imkanları kısıtlı sonuçta. Zor biliyorum ama güzel düşün.
Sağlığı iyi olsun inşallah kısa zamanda kavuşursun. Dualarım seninle ve bebeğinle.

Ya bir şey diyeyim mi, “görmemişin çocuğu olmuş” diyorlar ya yani, asıl “görmemişin torunu/yeğeni/bilmem nesi olmuş” durumu oluyor bu aslında düpedüz. Madem kendileri çok görgülü, gelmesinler o zaman. Hayvanat bahçesinden egzotik hayvan mı sahiplendik de koşa koşa geliyorlar? Alelade bebek işte. Madem herkesin var, ne diye jameika şebeği görmeye gelir gibi koşa koşa geliyorlar.

Çocukla gelme konusu ise ayrı bir saçmalık.
Eskiden hadi daha bilinçsizdik, düşünmüyorduk falan ama bir pandemi yaşadık sonuçta yakın zamanda. Ben dünyada en sevdiğim varlık olan oğlumla ne yapacağımı düşünüyorum bebek gelince küçücük evde, hafif bir hastalık geçiriyo şu an, koynuma alıp koklaya koklaya uyuyamıyorum bir şey bulaşır eder diye, vallahi elin çocuğunu kapıdan sokmam.

Bence en az üç ay (hiç değilse kırk gün) gelmesin zaten kimse ama hele hastalık taşıma riski olanlar hiç. İlle de gelen olursa vallahi camı kapıyı açık tutun ev havalansın diye, malum hastalık mevsimindeyiz. Bebeği de cereyanda kalmasın diye odasında tutarsınız. Ha, görmemişin bebeği olmuş mu dediler? Siz çok görmüşseniz, bunu da görmeyiverin bir zahmet dersiniz. sayga antilobu, asya pangolini sanki. Alt tarafı bebek işte.

Ay benimki de öyle valla, muayene giderken kucakta taşıyacak neredeyse beni, aman yorulma, aman merdiven çıkma, aman yürüme ama sonra işine gelince çocuğu sen alsana, yürüyüş olur sana

Antalyaya götürdüler ambulansa götürürlerken Görebildim zar zor. Kucağıma alamadan

Ah, yıpratma kendini ne olur, ne kadar zor geldiğini tahmin ediyorum ama şöyle düşünmek lazım, çok şükür tansiyon vb. Yüzünden içeride başına bir şey gelmeden çıkardılar dışarı, belki birkaç gün daha desteğe ihtiyacı vardı, o desteği de verecekler ve kavuşacaksınız.

Doğumdan sonra yavrumuzu sağlıkla kucağımıza almak en büyük temennimiz hem kendimiz hem de birbirimiz için ama bazen bir süre ayrı kalmak gerekebiliyor. Bu forum iyi ki var da, benzer şeyi daha önce yaşamış annelerin tecrübeleri bize umut oluyor. Tez zamanda kavuşmanızı dilerim

Bi de noolur kahretme kendini.. Cidden olabiliyor bu süreçler.. Akışına bırak ve bol bol dua edelim.. Neden kuvoze koymuslar peki?
Ciğerlerinde sıvı varmış, atamıyormuş. Yüksek basınçlı oksijenle bir uygulama falan dediler. Bir prof varmış özel bir hastanede. Çok iyiymiş. Ağlamaktan sadece bunları anlayabildiö. Eşimde bebeğin peşinden gitti. Kuzenim yanımda. Ağrı kesici etkisi de geçiyor yavaş yavaş. Sabah taburcu olacakmışım gaz çıkınca

Merak etme, düzelecek.. Gercekten olabılıo bu durumlar.. Seni çok iyi anlıyorum.. Ama şu an öncelik sensin, şu gazını at, sütünü sağ.. Bebegın için bunlar cok onemli Lady.. Sen iyi olmaya çalış ki o da düzelsin.. Kendini yıpratma, emin ol ilerde güleceksin bu hallerine.. Böylesi daha degerli Bı kavusma olacak senınkı, ne biliosun ki sen dirayetli ol, anne oldun artık, dua edelım bol bol ben emınım hersey yolunda gidicek

Ya canım benim nolur üzme kendini Allah büyüktür olabılıyor böyle 2 gun sonra kavusursunuzmoralını yüksek tutman lazım bak bebiş süt isticek böyle yaparsan sütünede etki eder inşallah sağ salim kavusursunuz bütün dualarım sizle

Phaedra sen aktıfsın sana sorayım.. Karnım agrıo gibi degısık bişey anlamadm. Uyku tutmadı beni.. Terler basıo, elımde ayagımda derman yok.. Sanki sancı gibi hissediyorum nedense, hiç bilmedigm de bişey.. Anlamadm valla.. Kendımı iyi hissetmiyorum tek anladgm bu sabah doktora mı gitsem ya

Bende ağlicaaaam artık dayanamıyorum içimden çıksın biran önce istiyorum ya cidden taşıyıp dayanamıyorum artık offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…