2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende ağlicaaaam artık dayanamıyorum içimden çıksın biran önce istiyorum ya cidden taşıyıp dayanamıyorum artık offf

Nefes almak bile zorluyor.. Öyle sert ki hareketleri bebegın, karnıma agrılar girio resmen.. Sızılar girio karnıma.. Kaskatı gibi karnım.. Senınde boyle mı oluyodu sero? Terlıorm ve dermanım hiç yok elımde ayagımda

Ulan varya o asistanı Allah bıldıgı gibi yapsın, o sebep olmadıysa noolıyım.. Ikı bına arasında ömrümü çürütttü benim, geberdim resmen.. Kendımı evıme zor attım..

Kız valla görmüyoruz ki.. Ben hele kuvozden cıkıp eve gelınce kocama bile vermek istemiodum, kucagına alınca memeyı bahane edip alıodum 2dk snra kımselere vermek istemedim o zmnlar
Ayyy düşüncesi bile çok güzel yaaa İlk çocugum, çok şükür Rabbim bizlere nasip etti bu duyguyu, isteyip anne-baba olmayanlara da nasip etsin Allahım nerede varsa

37+0 güncellemesi, 13/8 tansiyon, ense ağrısı ve tabi ki her zaman yaşadığım anksiyete.
Kizlar ben acile gidiyorum başımın arkası ve gözüm 13 saattir falan agriyor. Tansiyon 14/8e firladi en sonunda ve ensemin sagindan omuz basima kadar agri yayiliyor duramiyorum su an. dr'u aradim nst cekilecek, tansiyon olculecek bi de kanla idrar alacaklar. haber veririm poff korkuyorum biraz 37+1

Canım çok normal sezaryenden sonra üşümen. Sabaha baya toparlanmış olursun inşallah. Bebişte erken doğduğu için hayata uyum sağlamaya çalışıyordur annesi korkma. kaç kg doğdu
3.400 dediler ama o kısa görüşümde sanki çok minik gibi geldi.

Bu arada gaz çıkarma halloldu kendiliğinden. Sonrada oridorda 2tur yürüdüm ama kesi yeri acıdı bıraktım. Bir an evvel çıkmak istiyorum burdan

Allah yardımcın olsunhabersiz bırakma..

Hemen toparlar o annesi, yeni doğanlarda bazen adaptasyon zorluğu olabiliyor, üzme kendini Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömrü olsun inşallah

Oh süper.. Sımdı süte gelir sıra.. Bu arada 3 kılo dogan bebeklerde cok iri olmuyo cnm ya, o kıyafetlerin içinde kayboluyor resmen yani minikliğine takılma, ama dogum kılosu olarak gayet iyi, maşallah

Şuan üstte anlattığın şeyi yaşayarak uyandım, acı gibi değil ama nefes alamıyorum ve kaskatı kesiliyorum ve bir ter basıyor. 30 saniye falan sürüyor, aralığı sık değil ama zorluyormuş gerçekten

Kontrol edilmen, gerekenlerin yapılması iyi olacak bence inşallah toparlayacaksın canım

gözün aydın yengemin yengeside aynı şeyi daha yazın yaşadı sökeden izmire gönderdiler ve haftası çok iyiydi bebegin tam teşekürlü yoğun bakım olmadığından oda 1 hafta olmadan çıktı şuan çok güçlü durup sütle ilgilenmen gerek isticeklerdir senden bebegine iyi gelicek ve hemen çıkıcak

2 gündür bende bi değişik hallerdeyim bildiğiniz lohusa terim başladı sırılsıklam demek bu gögsüm omuzlarıma kadar saçlarım ıpıslak ve bacak aralarıma ağrı giriyor kasıklarımada tabi gerilmeler cabası bugün dananın kuyruğu kopucak inşallah ta kıl dönmedinden nst nasıl yatıcam bilmiyorum çok acıyo

Hiç bilmiyorum ki Sancı çekmedim ben hiç ama belli aralıklarla olması gerektiğini biliyorum sadece. Karın ağrısı hepimizde oluyor galiba çeşitli nedenlerden ötürü. Sen sabah başka bir acile mi gitsen acaba? Zeynep kamilin acilini beğenmiştim ben geçen sene (polikliniklerini beğenmesem de). Hastaneden çıktın zaten, bence gitsen iyi olabilir, bir şey yoksa bile için rahat eder.

Hiçbir şeyim çıkmadi 12/8 tansiyon normale döndü hastaneye gidince şaka gibi nst de iyiydi..

Bağırsak yüzünden olmadığına emin misin o ağrının?

Ya kızlar bu arada istanbul anormal sıcak, ter basmaları ondan da olabilir. Ben de sırılsıklam terleyerek uyanıyorum bir sancım vb olmamasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…