2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım benim öncelikle tebrik ederim anneliğini. Çok sükür bebişin geldi. Inan bana bu süreç geçecek ve siz sağlıkla, mutlulukla kavuşacaksınız. Teyzeleri olarak dualarımız seninle ve bebişinle.

Risk neymiş tam olarak peki? Erken doğum olsa ne olurmuş yani, onu açıkladı mı doktorunuz? Bildiğim kadarıyla, erken doğum da olsa belli bir sancı sürecinden geçiliyor ve fark etmemek mümkün değil. En ufak belirtide acile gitseniz ve bebek gerçekten geliyorsa sezaryenle de alınabilir.
Eşler biraz öyle, olaya birebir dahil olmadıkları için kolay evham yapıyorlar. Kararı siz vereceksiniz tabii ama riskin tam olarak ne olduğunu bilmek önemli bence.

Beni rahim yırtılmasıyla korkutmasa doktorum (fark edilmeme ve dolayısıyla bebeği kaybetme ihtimali varmış) asla 38 i doldurmadan aldırmazdım. Bebeğin kilolu olması gelişiminin tamamlandığı anlamına gelmiyor çünkü maalesef. Onu da ancak doğurunca öğrenebileceğiz korkarım

37+5 de sezaryen doğum yapacağım öncesinde bana da 4 doz ciğer geliştirici yapılacak. Önlem amaçlı dedi doktorum. Ama benim bebek 2 2 buçuk hafta karın çevresinden geri belki ondandır

Bebek yan duruyor enlemesine yani rahim aşırı gergin normal dogum olmaz bebek bu haftadan sonra dönmez diye açıkladı,benim rahimde derin perde vardı ameliyat sonrası tüp bebekle gebe kaldım o yüzden riske gerek yok zaten 3 kg yu geçti yani içerde anı kalp durması felan olmasın hazır herşey iyiyken daha fazla beklemeyelim kafasında ama kadarıda bana bırakıyor

Canım hayırlı uğurlu olsun sağ salim oradan da çıkacak inşallah.Benim bebeğimde doğduğunda inliyordu aglayamiyordu onda da cigerlerinde su var atamiyo dediler küvöze aldılar hemen,enfeksiyon çıktı akcigerinde hemen tedaviye başladılar bugün tahlilleri yapılacak iyiyse taburcu olacak inşallah.Bende ilk duyduyumda çok kötü oldum ama onlar o kadar güçlüler ki insan onların karşısında güçsüz durmaya utanıyor.Azicik sabır ve duayla bunlarda geçecek inşallah

Tez zamanda kavuşacaksınız inşallah, hepimiz dua ediyoruz. Hem hamilelelrin duası geri çevrilmezmiş bak burada kaç hamile kadınız dua güçlerimizi birleştirdik bebekler bizden daha güçlü merak etme, senin elinde süper güç anne sütü var üzülerek onun kesilmesine izin verme lütfen. Allah ikinizin de yardımcısı olsun

Ay anneyi, kv yi anlarım görümceyidi hadi ama eltiye noluyo yaaa bide senin yanında öpmeyince sorun yok allahım yarebbimm

Maşallah kilosuda çok iyi. Sakin üzülme yeğeniminde ciğerindeki hava boşalmamıştı. Emmesine bile engel oluyordu. 2 gün kuvözde kalıp çıktı ciğerleri açıldı hiç merak etme bebeğine sağlıkla kavuşacaksın

Sizin doktor da korkutmuş sizi, o stresle de yaşanmaz. doktorunuza güveniyorsanız yapacak bir şey yok.

Ay inanmıyorum ahahaha gülsem mi sinirlensem mi bilemedim tuvalete gelip kapıyı çalmak nedir erkek bebeğim olacağını öğrendiğim günden beri umarım böyle kayinvslide olmam diyorum ayyy

Kızlar bende sabah geldim hastaneye nst filan iyi suyu yavaş yavaş azalır artık dönemez dedi. Doktor 2 sinden pazara kadar yokmuş. Pzt ya da Salı olsun dedi bizde bir gün bir gündür diyerek 31.10 salıyı seçtik. Belki yine kendi isteğiyle bir şey olur döner diye. Saat 11 de olacak ameliyat 9 da yatıcam 6 saat açlık yeter dedi. Kısmet böyleymiş artık napalım Hastane süsüm de yetişmeyecek sanırım daha kargolamamışlar o da öyle oldu. 6 kasımda da olabilirdim bu arada ama doktor yoktu başkasına yönlendirecekti bir de artık 39+5 olacak sanırım o zaman risk almak istemedik. 38+6 da olacak

B
Bizim ilk iki gün asla almadı zaten memeyi zorla tutturduk.silikon uç aldım onda da kolay tutsa da çekmeye zorlandı işe yaramadı.kan şekeri 90 dan 70 e düşmüş.Hemşire mama vermezsek sarılık olur dedi verdik arada yine veriyoruz olmasın diye pztsi ilk kontrolü var .Şimdi biraz daha iyi Allaha şükür emmeye başladı.Mamaya hiç alıştırmak istemiyorum ama kontrolündeki değerlere göre bakalım doktor ne diyecek.En son sarılık yok şu an dediler.

Canım tebrik ederim sağlıkla güle güle büyütün Bazı doktorlar son söyleyeceğini başta söylüyor hiç üzme kendini inşallah sağlıkla en kısa zamanda evinize geçeceksiniz

Bana da ilk kuvöze girecek dediler canım.Allaha şükür girmedi.Hemen yanıma gelmedi zaten uzun süre kontrol ettiler.telaş yapma .ameliyat sonrası bayağı bir üşümüştüm ben de 1-2 saate ancak geçmişti.Hayırlı uğurlu olsun.Sağlıkla büyüt inşallah

Nedense senin normal doğum yapmanı çok istemiştim ama sağlıkla doğsun önemli olan o bence. 38+6 çok güzel bi vakit doğum için bence. Sağlıkla gelsin minnoşun

Katılıyorum. Dün hava sıcak olunca dışarda oturduk arkadaşlarla ama ben bi yandan terliyorum tabi. Gece de sırtıma soğuk algınlığı, gaz sancısı hafiften girdi. Bir yandan yine terliyorum falan. Hava bizler için tam hastalık havası. Gece 4e geliyordu uyuduğumda

Haftanız iyi olucak neden ciğer geliştirici yapıyor ki boşuna . Ayrıca yani karının gergin olmasıda normal değil mi sonuçta son haftalar. Doktorunuz risk almadan almak istiyor galiba en azından 3 gün daha idare edip 38 de almak daha mantıklı gibi ama tabi bir risk varsa doktorunuz daha iyi bilir

Sizinki de dönmedi demek . Benimkide dönmediği için 38+5 de alınacak . Sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil artık

Kizlar bisey sorucam simdi ben 37+3deyim makat gelisli cocuk donmedi yavrucagizim. Doktor bana sancin olursa hic durma gel dedi ama sanci nerde olacak nasil olacak nasil bisey bilmiyorum dun midemin asagisi cok agridi cocuk tortop oldu icerde sanki ve karnimin ust tarafinda aci hissettim ama ne agrisi ne sancisi anlamiyorum cocugun kafasi baski yapiyor gibiydi bu dogum sancisi nerede oluyor tam olarak karnin altinda vajinaya yakinmi olmasi lazim dogum icin sezeryande bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…