2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay canım, rabbim sağlıklı eylesin inan ki onlar bizden daha güçlü oluyorlar çok daha dayanıklılar inanıyorum ki bir an önce kucağına gelecek sevk mevk gerek olmayacak. Bi kaç gün kuvez de dinlenir toparlar sonra gelir inşallah

Ah canım sen elinden geleni yaptın bu minik böyle tercih etti demekki üzülme kokusu herşeye değer belkide o gün bir mucize olur belli olmaz tabiki herşeyden önemlisi sağlıcakla gelsin güzel yavrun

Ah canım sen elinden geleni yaptın bu minik böyle tercih etti demekki üzülme kokusu herşeye değer belkide o gün bir mucize olur belli olmaz tabiki herşeyden önemlisi sağlıcakla gelsin güzel yavrun
Amin canım benim inşallah Valla doktorlar da peynir ekmek almaya gider gibi sezaryen e yönlendiriyorlar ya. Hadi benim mecburi de sıra bekledim sabahın 10 nda 3 tane gebe vardı önümde haftaya için anesteziyle görüşüyordu. Gerçekten normal yapanların sayısı günden güne azalıyor. Ticarete dönmüş gibi iş benim durum mecburi ama kızlar eğer şansınız varsa gerçekten deneyebilirsiniz Sağlıkla kavuşalım artık bu süreçten sonra

Kızlar ya bu karna giren sızılar mı sancı oluyo şimdi? Geceden beri var bende.. Özellikle sol tarafa ara sıra sızılar girip duruyo.. Gece bebek asırı hareketli ve sertti hareketleri.. Sımdı sakin ama gunduz genelde sakin oluyo.. Yürüyemecek kıvamda gibiyim inanınki.. Sancı bu mudur??

Sağlıkla gelsin

Bi nst girsen için rahat eder sanki bende gidixem bugün bakalım çıkıcakmı sancım

Canım ne durumdasınız? İyi haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.

Antalyaya götürdüler ambulansa götürürlerken Görebildim zar zor. Kucağıma alamadan
Ben şimdi okuyabildim bunları ah kıyamam ya Dualarımız seninle lütfen üzme kendini inşallah en kısa zamanda sımsıkı sarılıp kavuşacaksın

Planlı olduğu için kolay geliyor normalde ansızın geliyor gece geliyor bebek vs mecburi haller dışında gerçekten çok fazla artık

Muğla da tam teşekkülü yenidoğan yoğun bakımı yok ciddi vakalar aydın İzmir Antalya ya gidiyor
Canım çok zor biliyorum ama bebek iyi olacak, ciğerlerindeki sıvı çıkacak merak etme. Biliyosun benim kızım da öyle doğdu tam ağlayamadığı için de atamadı ilk gün. İlk gecesi yoğun bakımda geçti.
Hemşire şey demişti bana. Kızın sezaryen ağrımı daha kolay atlatabilmen için sana izin verdi. Sen son kez dinlen.
Sen de böyle düşün.
En kısa zamanda kavuşacaksınız

Canım gözün aydın . Kızın en kısa sürende kucagına gelecek merak etme burdakı teyzeleri ona dua edıyor edecek

Hakkında hayırlısı olsun canım malesef benim bebeğim de dönmemiş

Ben de öyle sebepler oldu ki sezaryen e iten .1.5 tur kordon dolandı düzelir diye bekledim bebek su içindeyken tehlikesi yok dediler en sonunda suyum erken geldi olmadığım çatı muayenesini bile olmak zorunda kaldım açıklık var mı diye .sancım yoktu asla 6 saat beklemek zorunda kaldım anestezi için o ara bile nst de sancım 40 ı görmüyordu bebek hala yukarıda garip bir doğum hikayesi oldu.Çatı muayenesinden sonra dr tüm riskleri geçiyorum burdan 2 parmağımı zor çıkardım ben dedi.Şu an ne kadar ağrım olsa da iyi ki sezaryen olmuşum diyorum.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla sağsalim inşallah

Kızlar bir de benim suyum sızıntı şekilde geldi pztsi kontrolümde suyum geldiğini söylemiştim doktora ama ultrasonda su oranımın normal olduğunu söyledi ama aralıklı olarak sızdığına eminim.pztsiden itibaren gelmeye başladığı için ultrasonda normal görünmüş olabilir.İlk defa bacaklarımdan akar derecede geldiğinde (çarşamba günü) hemen doktoru aradım çabuk hastaneye gel dedi.Bazen hissettiklerimiz aslında doğru oluyor.

LadybirdDA canım öncelikle ömürlü olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. en yakın zamanda bebeğin kucağında olacak emin ol. Doktorların durumu erken farketmeleri çok güzel bir şey ve eminim gerekli tedavi uygulanıp en kısa sürede bebeğin sana gelecek. Lütfen canını sıkma diyemeyeceğim elinde değil çünkü ama sakin ol ki sütün vs etkilenmesin

Bu kadar sezeryan olaması normalmi grup hep sezeryana dönmüş drlar da hemen sezeryan diyor eskiden ne oluyordu yada yurt dışlarında ne oluyor genel olarak drlar sezeryan dan kaçardı şimdi hemen riske atmayalım deyip kesiyorlar kusurabakmayın kızlar bazen her Dr inanmıyorum onlarında işine geliyor babamızın kızı oğlu değilki bizi düşünsünler bizde her yüzümüze Gülen'e inanıyoruz çok iyi kalpli sanıyoruz başıma geldi kızımda sezeryan sorunu ama kesinlikle imza atmadım normal doğuracak diye inat ettim 2. Hastaneye gittim sancı ile bebeğin kalbi duruyor dediler inatla normal doğurdum kakasını yapmışdı 36 haftalıkdı çok şükür bir sorun yaşamadık solunum sıkıntısı falan tabi siz öyle yapmayın yinede ben şahsi fikrimi ve yaşadıgımı söyledim birde sezeryan dan sonra bebek amino sentez sıvısını atamıyor ama normal doğumda daha rahat atıyor Allah işte öyle yaratmış doğum esnasında çigere kaçmadan boşaltıyor sıvıyı istisnalar vardır tabi ama çok üzülüyorum annelerin böyle üzülmesine acı yaşamasına korkmasına Rabbim hepimizin evladını saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin evladımız ile imtihan olmayalım inşallah ben sizlere çok dua ediyorum duanız da bana da yer verin 36+0 olduk bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…