- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Ay canım, rabbim sağlıklı eylesin inan ki onlar bizden daha güçlü oluyorlar çok daha dayanıklılar inanıyorum ki bir an önce kucağına gelecek sevk mevk gerek olmayacak. Bi kaç gün kuvez de dinlenir toparlar sonra gelir inşallahKızlar hala spinal etkisindeyim. Aşırı üşüdüm hala tam ısınamadım. 21.49 da doğdu. Ama ben hala göremedim. Eşime göstermişler, kucağına vermişler. Yürümeye başlayınca görebileceğim bende. Solunum sorunu gibi bişey olmuş. Nefes alıp verirken inler gibiymiş. Birde hıçkırık gibi bişey oluyormuşdoğumda bişey demediler sonradan çıkmış bu. Küvöze almışlar çocuk Dr moral vereceğine direk en kötü ihtimallerden girdi. Antalyaya niye sevk falan olabilir dedi gitti. Madem öyle şimdi gitsin dedi eşim. Yok şimdişik gerekli değil diyo. Daha emzirme aşamasına da gelmedik. Anlamıyorum
Ah canım sen elinden geleni yaptın bu minik böyle tercih etti demekki üzülme kokusu herşeye değer belkide o gün bir mucize olur belli olmaz tabiki herşeyden önemlisi sağlıcakla gelsin güzel yavrunKızlar bende sabah geldim hastaneye nst filan iyi suyu yavaş yavaş azalır artık dönemez dedi. Doktor 2 sinden pazara kadar yokmuş. Pzt ya da Salı olsun dedi bizde bir gün bir gündür diyerek 31.10 salıyı seçtik. Belki yine kendi isteğiyle bir şey olur döner diye. Saat 11 de olacak ameliyat 9 da yatıcam 6 saat açlık yeter dedi. Kısmet böyleymiş artık napalımHastane süsüm de yetişmeyecek sanırım daha kargolamamışlar o da öyle oldu. 6 kasımda da olabilirdim bu arada ama doktor yoktu başkasına yönlendirecekti bir de artık 39+5 olacak sanırım o zaman risk almak istemedik. 38+6 da olacak
Amin canım benim inşallahAh canım sen elinden geleni yaptın bu minik böyle tercih etti demekki üzülme kokusu herşeye değer belkide o gün bir mucize olur belli olmaz tabiki herşeyden önemlisi sağlıcakla gelsin güzel yavrun
Sağlıkla gelsinKızlar bende sabah geldim hastaneye nst filan iyi suyu yavaş yavaş azalır artık dönemez dedi. Doktor 2 sinden pazara kadar yokmuş. Pzt ya da Salı olsun dedi bizde bir gün bir gündür diyerek 31.10 salıyı seçtik. Belki yine kendi isteğiyle bir şey olur döner diye. Saat 11 de olacak ameliyat 9 da yatıcam 6 saat açlık yeter dedi. Kısmet böyleymiş artık napalımHastane süsüm de yetişmeyecek sanırım daha kargolamamışlar o da öyle oldu. 6 kasımda da olabilirdim bu arada ama doktor yoktu başkasına yönlendirecekti bir de artık 39+5 olacak sanırım o zaman risk almak istemedik. 38+6 da olacak
Bi nst girsen için rahat eder sanki bende gidixem bugün bakalım çıkıcakmı sancımKızlar ya bu karna giren sızılar mı sancı oluyo şimdi? Geceden beri var bende.. Özellikle sol tarafa ara sıra sızılar girip duruyo.. Gece bebek asırı hareketli ve sertti hareketleri.. Sımdı sakin ama gunduz genelde sakin oluyo.. Yürüyemecek kıvamda gibiyim inanınki.. Sancı bu mudur??
Canım ne durumdasınız? İyi haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.Ciğerlerinde sıvı varmış, atamıyormuş. Yüksek basınçlı oksijenle bir uygulama falan dediler. Bir prof varmış özel bir hastanede. Çok iyiymiş. Ağlamaktan sadece bunları anlayabildiö. Eşimde bebeğin peşinden gitti. Kuzenim yanımda. Ağrı kesici etkisi de geçiyor yavaş yavaş. Sabah taburcu olacakmışım gaz çıkınca
Ben şimdi okuyabildim bunları ah kıyamam yaAntalyaya götürdülerambulansa götürürlerken Görebildim zar zor. Kucağıma alamadan
Planlı olduğu için kolay geliyor normalde ansızın geliyor gece geliyor bebek vs mecburi haller dışında gerçekten çok fazla artıkAmin canım benim inşallahValla doktorlar da peynir ekmek almaya gider gibi sezaryen e yönlendiriyorlar ya. Hadi benim mecburi de sıra bekledim sabahın 10 nda 3 tane gebe vardı önümde haftaya için anesteziyle görüşüyordu. Gerçekten normal yapanların sayısı günden güne azalıyor. Ticarete dönmüş gibi iş benim durum mecburi ama kızlar eğer şansınız varsa gerçekten deneyebilirsiniz Sağlıkla kavuşalım artık bu süreçten sonra
Bi nst girsen için rahat eder sanki bende gidixem bugün bakalım çıkıcakmı sancım
Canım çok zor biliyorum ama bebek iyi olacak, ciğerlerindeki sıvı çıkacak merak etme. Biliyosun benim kızım da öyle doğdu tam ağlayamadığı için de atamadı ilk gün. İlk gecesi yoğun bakımda geçti.Muğla da tam teşekkülü yenidoğan yoğun bakımı yokciddi vakalar aydın İzmir Antalya ya gidiyor
Kızlar hediyelikler geldi
Canım gözün aydın . Kızın en kısa sürende kucagına gelecek merak etme burdakı teyzeleri ona dua edıyor edecekKızlar hala spinal etkisindeyim. Aşırı üşüdüm hala tam ısınamadım. 21.49 da doğdu. Ama ben hala göremedim. Eşime göstermişler, kucağına vermişler. Yürümeye başlayınca görebileceğim bende. Solunum sorunu gibi bişey olmuş. Nefes alıp verirken inler gibiymiş. Birde hıçkırık gibi bişey oluyormuşdoğumda bişey demediler sonradan çıkmış bu. Küvöze almışlar çocuk Dr moral vereceğine direk en kötü ihtimallerden girdi. Antalyaya niye sevk falan olabilir dedi gitti. Madem öyle şimdi gitsin dedi eşim. Yok şimdişik gerekli değil diyo. Daha emzirme aşamasına da gelmedik. Anlamıyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım malesef benim bebeğim de dönmemişKızlar bende sabah geldim hastaneye nst filan iyi suyu yavaş yavaş azalır artık dönemez dedi. Doktor 2 sinden pazara kadar yokmuş. Pzt ya da Salı olsun dedi bizde bir gün bir gündür diyerek 31.10 salıyı seçtik. Belki yine kendi isteğiyle bir şey olur döner diye. Saat 11 de olacak ameliyat 9 da yatıcam 6 saat açlık yeter dedi. Kısmet böyleymiş artık napalımHastane süsüm de yetişmeyecek sanırım daha kargolamamışlar o da öyle oldu. 6 kasımda da olabilirdim bu arada ama doktor yoktu başkasına yönlendirecekti bir de artık 39+5 olacak sanırım o zaman risk almak istemedik. 38+6 da olacak
Ben de öyle sebepler oldu ki sezaryen e iten .1.5 tur kordon dolandı düzelir diye bekledim bebek su içindeyken tehlikesi yok dediler en sonunda suyum erken geldi olmadığım çatı muayenesini bile olmak zorunda kaldım açıklık var mı diye .sancım yoktu asla 6 saat beklemek zorunda kaldım anestezi için o ara bile nst de sancım 40 ı görmüyorduAmin canım benim inşallahValla doktorlar da peynir ekmek almaya gider gibi sezaryen e yönlendiriyorlar ya. Hadi benim mecburi de sıra bekledim sabahın 10 nda 3 tane gebe vardı önümde haftaya için anesteziyle görüşüyordu. Gerçekten normal yapanların sayısı günden güne azalıyor. Ticarete dönmüş gibi iş benim durum mecburi ama kızlar eğer şansınız varsa gerçekten deneyebilirsiniz Sağlıkla kavuşalım artık bu süreçten sonra
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla sağsalim inşallahKızlar bende sabah geldim hastaneye nst filan iyi suyu yavaş yavaş azalır artık dönemez dedi. Doktor 2 sinden pazara kadar yokmuş. Pzt ya da Salı olsun dedi bizde bir gün bir gündür diyerek 31.10 salıyı seçtik. Belki yine kendi isteğiyle bir şey olur döner diye. Saat 11 de olacak ameliyat 9 da yatıcam 6 saat açlık yeter dedi. Kısmet böyleymiş artık napalımHastane süsüm de yetişmeyecek sanırım daha kargolamamışlar o da öyle oldu. 6 kasımda da olabilirdim bu arada ama doktor yoktu başkasına yönlendirecekti bir de artık 39+5 olacak sanırım o zaman risk almak istemedik. 38+6 da olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?