kucağına aldığında çok severek acısını çıkar olurmu niye dönmedin diyeKızlar bende sabah geldim hastaneye nst filan iyi suyu yavaş yavaş azalır artık dönemez dedi. Doktor 2 sinden pazara kadar yokmuş. Pzt ya da Salı olsun dedi bizde bir gün bir gündür diyerek 31.10 salıyı seçtik. Belki yine kendi isteğiyle bir şey olur döner diye. Saat 11 de olacak ameliyat 9 da yatıcam 6 saat açlık yeter dedi. Kısmet böyleymiş artık napalımHastane süsüm de yetişmeyecek sanırım daha kargolamamışlar o da öyle oldu. 6 kasımda da olabilirdim bu arada ama doktor yoktu başkasına yönlendirecekti bir de artık 39+5 olacak sanırım o zaman risk almak istemedik. 38+6 da olacak
Saglıkla gelsin demek ki sizin için böylesi hayırlıymıs canım üzme hic kendiniKızlar bende sabah geldim hastaneye nst filan iyi suyu yavaş yavaş azalır artık dönemez dedi. Doktor 2 sinden pazara kadar yokmuş. Pzt ya da Salı olsun dedi bizde bir gün bir gündür diyerek 31.10 salıyı seçtik. Belki yine kendi isteğiyle bir şey olur döner diye. Saat 11 de olacak ameliyat 9 da yatıcam 6 saat açlık yeter dedi. Kısmet böyleymiş artık napalımHastane süsüm de yetişmeyecek sanırım daha kargolamamışlar o da öyle oldu. 6 kasımda da olabilirdim bu arada ama doktor yoktu başkasına yönlendirecekti bir de artık 39+5 olacak sanırım o zaman risk almak istemedik. 38+6 da olacak
Ben nts ye girince sancı mı diye takip ettim bazı şeyleri. Mesela karın semsert oluyorsa hep sancı çıktı ama ben bir ağrı hissetmedim. Galiba adet ağrısı gibi birşey olup düzenli aralıklı olucak ve belede vuracak karında düzenli aralıklarla sertleşicek falan .Kizlar bisey sorucam simdi ben 37+3deyim makat gelisli cocuk donmedi yavrucagizim. Doktor bana sancin olursa hic durma gel dedi ama sanci nerde olacak nasil olacak nasil bisey bilmiyorum dun midemin asagisi cok agridi cocuk tortop oldu icerde sanki ve karnimin ust tarafinda aci hissettim ama ne agrisi ne sancisi anlamiyorum cocugun kafasi baski yapiyor gibiydi bu dogum sancisi nerede oluyor tam olarak karnin altinda vajinaya yakinmi olmasi lazim dogum icin sezeryande bile
Ah canım benim bende çok istemiştim ama böyle kısmetmiş artıkNedense senin normal doğum yapmanı çok istemiştimama sağlıkla doğsun önemli olan o bence. 38+6 çok güzel bi vakit doğum için bence. Sağlıkla gelsin minnoşun
AdChoices
ADVERTISING
Doktor çok umutsuz konuştu bu haftadan sonra suyunun azalmasını bekliyoruz dönemez dedi bende artık tamam dedim ama anestezi doktoruna bile eğer dönerse ben normal olucam şimdiden söyleyeyim de dedimSizinki de dönmedi demek . Benimkide dönmediği için 38+5 de alınacak . Sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil artık
Kesinlikle sorucam bunu resmen asi çıktıkucağına aldığında çok severek acısını çıkar olurmu niye dönmedin diyehafta olarak çok iyi sağlıkla gelsin
Evet evet içim hala buruk ama yapacak hiç bir şey yok hayırlısı böyleymişSaglıkla gelsin demek ki sizin için böylesi hayırlıymıs canım üzme hic kendini
Hahaha ben de buralardayım halaTek Kasım anası ben olcam sanırım benim için bu koca grubu açtığınız için Allah razı olsun doğuranları tebrik ederim doğurmayanlara başarılar diliyorum
Ben de varım. 11 KasımTek Kasım anası ben olcam sanırım benim için bu koca grubu açtığınız için Allah razı olsun doğuranları tebrik ederim doğurmayanlara başarılar diliyorum
Tek Kasım anası ben olcam sanırım benim için bu koca grubu açtığınız için Allah razı olsun doğuranları tebrik ederim doğurmayanlara başarılar diliyorum
Ben de varım. 11 Kasım
Masallah masallahh harikaİyim canım hastane ev arası gidip gelmeye devambebiş iyi şükür günde 4 kere emzirmeye gidiyorum inşallah bu hafta taburcu olacak
Sen nasılsın bebiş nasıl ? Cinsiyeti belli olmuştur artık kız mı erkek mi ?
Kaynanam beni hiç bir zaman kendi kizi yerine koymadı ki zaten normal olanı da bu kendi kızı değilim ama nedense iş bana gelince hep onlara kendi anne babam gibi kendi kızlarıyim gibi davranmamı ise güce girismemi aralarına katılmamı bekledi yahu sen bana gelin gibi davranıyorsun ama ben sana anne babam gibi davranacağım öyle mi neden ???Al işte herkesin bir yarası varvalla çok haklısın ben hiç bir zaman erkeğin ailesini kendininkinden ayırmayacaksin ya da üstün tutmayacaksin lafıni anlamamışımdır. Yahu beni doğuran büyüten insanlarla hayatıma şakadanak girmiş insanları ben neden aynı kefeye koyuyorum ? Tamam saygıda kusur edilmemeli vs vs ama kimse kusura bakmasın bir yaralı parmağa işemeyen insanı ben el üstünde tutmam el oğlu için ha bu arada bu eşim için de geçerli yani eşim benim aileme tapmak zorunda değil saygıda kusur etmesin yeter ama erkek tarafının bu beklentileri beni benden alıyor. Kv min hakkını yemeyeyim şimdi Allah var torununa bir ton şey aldı yeri geldi para gonderdi ama bunlarin hepsini de üzerinde konuşma hakkı olmasi için olduğunu açıkça belli etti ne diyeyim Allah'a havale ediyorum
Seninki bariz yüzsüz yaHahahah seni çok iyi anlıyorum bizim de odamıza dalıyor sürekli ve bahanesi amaann gizlimiz saklimiz mi varbir gün anne gel aramızda yat o zaman dedim ve yine güldü geçti laftan da asla anlamıyor
Ahaha muhteşem fikir yaaaAy senin kv ye soyle okkali bir sahne hazirlamak lazim. Kelepceler kirbaclar flnoglun boyle seviyor gizlimiz saklimiz yok dersin sonra da
13üne aldım doğum tarihini merak etme, ardından geleceğizTek Kasım anası ben olcam sanırım benim için bu koca grubu açtığınız için Allah razı olsun doğuranları tebrik ederim doğurmayanlara başarılar diliyorum
Meme reddi olmaz ise verebilirsin aslında mama ben mamaya karşı değilim ilk oğlumda 3 ay ara ara verdim ama her bebek bir olmuyor bazıları mamaya alışınca meme reddi olabiliyor ondan dolayı buna daha vermedik hiç pazartesi dr gerek görürse veririm tabiki yeterki iyi olsun miniklerB
Bizim ilk iki gün asla almadı zaten memeyi zorla tutturduk.silikon uç aldım onda da kolay tutsa da çekmeye zorlandı işe yaramadı.kan şekeri 90 dan 70 e düşmüş.Hemşire mama vermezsek sarılık olur dedi verdik arada yine veriyoruz olmasın diye pztsi ilk kontrolü var .Şimdi biraz daha iyi Allaha şükür emmeye başladı.Mamaya hiç alıştırmak istemiyorum ama kontrolündeki değerlere göre bakalım doktor ne diyecek.En son sarılık yok şu an dediler.
Benim eltim herşeye yetiyor şükürAy anneyi, kv yi anlarım görümceyidi hadi ama eltiye noluyo yaaabide senin yanında öpmeyince sorun yok allahım yarebbimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?