2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
kucağına aldığında çok severek acısını çıkar olurmu niye dönmedin diye hafta olarak çok iyi sağlıkla gelsin

LadybirdDA canım öncelikle hayırlı olsun. Sen bebeğine anne karnında bir şey olmadan çok şükür doğurdun. Ve ne güzelki doktorlar problemi hemen fark edip bebişi daha donanımlı hastaneye sevk etmişler. Ya oyalasaydılar doğum yaptığın yerde? Sen güçlü ol, bak burda çok ama çok erken doğum yapan arkadaşlarımız oldu ve hepsinin de maşallah toparlıyor bebekleri. Seninki de toparlayacak. Kendini bırakma, minnoş için bol bol süt hazırlıklarına başla

Saglıkla gelsin demek ki sizin için böylesi hayırlıymıs canım üzme hic kendini

Ben nts ye girince sancı mı diye takip ettim bazı şeyleri. Mesela karın semsert oluyorsa hep sancı çıktı ama ben bir ağrı hissetmedim. Galiba adet ağrısı gibi birşey olup düzenli aralıklı olucak ve belede vuracak karında düzenli aralıklarla sertleşicek falan .

Nedense senin normal doğum yapmanı çok istemiştim ama sağlıkla doğsun önemli olan o bence. 38+6 çok güzel bi vakit doğum için bence. Sağlıkla gelsin minnoşun
AdChoices
ADVERTISING​
Ah canım benim bende çok istemiştim ama böyle kısmetmiş artık Amin çok teşekkür ederim
Sizinki de dönmedi demek . Benimkide dönmediği için 38+5 de alınacak . Sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil artık
Doktor çok umutsuz konuştu bu haftadan sonra suyunun azalmasını bekliyoruz dönemez dedi bende artık tamam dedim ama anestezi doktoruna bile eğer dönerse ben normal olucam şimdiden söyleyeyim de dedim Doktor zaten ameliyat için 30 na ismimi yazdırmış ama bari 31 i olsun dedik hiç hazır hissetmiyorum hala. Sağlıkla gelsinler inşallah

Bu arada kombine spinal epidural miş açılımı sanırım benim olacağım. Ben sadece epidural dedi ama dedim onlar kısaltarak söylüyor dedi
kucağına aldığında çok severek acısını çıkar olurmu niye dönmedin diye hafta olarak çok iyi sağlıkla gelsin
Kesinlikle sorucam bunu resmen asi çıktı amin inşallah
Saglıkla gelsin demek ki sizin için böylesi hayırlıymıs canım üzme hic kendini
Evet evet içim hala buruk ama yapacak hiç bir şey yok hayırlısı böyleymiş

Tek Kasım anası ben olcam sanırım benim için bu koca grubu açtığınız için Allah razı olsun doğuranları tebrik ederim doğurmayanlara başarılar diliyorum
Hahaha ben de buralardayım hala doktorun 10 güne doğurursun demesinin üstünden 20 gün geçti hala doğurmadım

Biz de 35 haftalık olduk. Çocuğu olan tüm canların gözleri aydın. Kilomuz da 2600 oldu. Pasamiz bayağı hareketli. Öyle ki bir akşam az hareket etse hemen telaslandırıyor bizi. Herşey normal doğumu gösteriyor ama 38 civarına kadar bekleyip doğum belirtisi yoksa sonrasında sezeryan düşünüyorum.

Masallah masallahh harika
Saglikla. Kavusun insallah canim
Bizde 24haftalik olduk sukur iyiyim, oglum olacak
Cookk sevindim guzel haberlerine

Kaynanam beni hiç bir zaman kendi kizi yerine koymadı ki zaten normal olanı da bu kendi kızı değilim ama nedense iş bana gelince hep onlara kendi anne babam gibi kendi kızlarıyim gibi davranmamı ise güce girismemi aralarına katılmamı bekledi yahu sen bana gelin gibi davranıyorsun ama ben sana anne babam gibi davranacağım öyle mi neden ???
Annemi neredeyse her gün ararım görüntülü o da beni arar bu battı mesela beni neden aramıyor moduna girdi eee sen ara ben senin kızın değilim torunun için ararsan açarım reddetmem ama benden de bekleme ben kendi annemi ararım ama seni her gün aramak içimden gelmeye bilir gayet doğal ama bu saçma geliyor ona mesela oturup kuhabbet et benimle kahve içelim moduna giriyor ama kadın 60 küsür yaşında ben 30 a girdim aramızda kuşak farkı var ne konuşacağım yok olmuyor buna Trip atmıştı mesela bizimle ortama katılmıyor diye yahu siz daha düne kadar tanımadığım insanlarsınız evet oglunla evlendim ama onla aynı yatağa giriyorum hayati paylaşıyorum sen daha düne kadar hiç tanımadığım birisin nasıl olurda senle can ciğer olabilirim

Herkese merhaba sürekli yazamıyorum ama arada girip okumaya çalışıyorum mesajları. Doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ben malumunuz 33.haftada sancıdan dolayı hastanede yattım sancımı durdular evde ilaç tedavisiyle devam ettim. Perş kontrolüm vardı nst de yine sancım çıktı dr haftaya cuma 37 artı 0 oluyor alalım artık riske atmayalım dedi. Salı ya da çarşamba günü tekrar nst gireceğim duruma göre ya 3 kasım ya 6 kasım da sezaryen olacağım. Hayırlısıyla sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inş.

Meme reddi olmaz ise verebilirsin aslında mama ben mamaya karşı değilim ilk oğlumda 3 ay ara ara verdim ama her bebek bir olmuyor bazıları mamaya alışınca meme reddi olabiliyor ondan dolayı buna daha vermedik hiç pazartesi dr gerek görürse veririm tabiki yeterki iyi olsun minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…