Bu kadar sezeryan olaması normalmi grup hep sezeryana dönmüş drlar da hemen sezeryan diyor eskiden ne oluyordu yada yurt dışlarında ne oluyor genel olarak drlar sezeryan dan kaçardı şimdi hemen riske atmayalım deyip kesiyorlar kusurabakmayın kızlar bazen her Dr inanmıyorum onlarında işine geliyor babamızın kızı oğlu değilki bizi düşünsünler bizde her yüzümüze Gülen'e inanıyoruz çok iyi kalpli sanıyoruz başıma geldi kızımda sezeryan sorunu ama kesinlikle imza atmadım normal doğuracak diye inat ettim 2. Hastaneye gittim sancı ile bebeğin kalbi duruyor dediler inatla normal doğurdum kakasını yapmışdı 36 haftalıkdı çok şükür bir sorun yaşamadık solunum sıkıntısı falan tabi siz öyle yapmayın yinede ben şahsi fikrimi ve yaşadıgımı söyledim birde sezeryan dan sonra bebek amino sentez sıvısını atamıyor ama normal doğumda daha rahat atıyor Allah işte öyle yaratmış doğum esnasında çigere kaçmadan boşaltıyor sıvıyı istisnalar vardır tabi ama çok üzülüyorum annelerin böyle üzülmesine acı yaşamasına korkmasına Rabbim hepimizin evladını saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin evladımız ile imtihan olmayalım inşallah ben sizlere çok dua ediyorum duanız da bana da yer verin 36+0 olduk bizde
Canım oğlumda da 14 cıkmıştı bildiğin kaçtım hastanedeniki gün önce doğum yapmıştım bugün kontrol muayenesinde başında 7 vücudunda 13 sarılık tespit ettiler, kanda da 12 çıktı sizce endişe etmeli miyim doktor ışın tedavisi yapmamız gerekiyor dedi, iyice moralden düştükbilgisi olan var mı ne yapmalıyız
Kesinlikle öylePlanlı olduğu için kolay geliyor normalde ansızın geliyor gece geliyor bebek vs mecburi haller dışında gerçekten çok fazla artık
Yaa ben bayıldımHediyeliklerimiz aynııbenimde bugün geldi.
Amin canım benim inşallahHayırlısı olsun canım sağlıcakla sağsalim inşallah
Evet evet her şeyde bir hayır vardır gerçektenBen de öyle sebepler oldu ki sezaryen e iten .1.5 tur kordon dolandı düzelir diye bekledim bebek su içindeyken tehlikesi yok dediler en sonunda suyum erken geldi olmadığım çatı muayenesini bile olmak zorunda kaldım açıklık var mı diye .sancım yoktu asla 6 saat beklemek zorunda kaldım anestezi için o ara bile nst de sancım 40 ı görmüyordubebek hala yukarıda garip bir doğum hikayesi oldu.Çatı muayenesinden sonra dr tüm riskleri geçiyorum burdan 2 parmağımı zor çıkardım ben dedi.Şu an ne kadar ağrım olsa da iyi ki sezaryen olmuşum diyorum.
Üzme kendini senin daha vaktin var canım inşallah döner. Ama artık dönse bile kendim için diyorum doğum kanalına girmesi çok zor olurdu. Zor bir doğum olurdu gibi geliyor dönecek de girecekte o yüzden hayırlısı böyleymiş napalımHakkında hayırlısı olsun canım malesef benim bebeğim de dönmemiş
Bebeğimin sağlığı söz konusu muydu onuda bilmiyorum canım sezeryan yatış istedi bebeğin kalbi düşüyor dedi ama sabah alacam doğuma dedi hemen cıkış yaptım asla doğurmam diye başka hastanede aynı şeyi söyledi sezeryana hazırlayalım dedi normal doğuracak dedim ki zaten sezeryana hazırlayacagı vakite doğurdum yani bazen oluruna bırakmak gerekiyor sezeryan olduğumda da değişen birşey olmayacaktı şimdiki aklım olsa belki dediğiniz gibi riske girmem ama nasip öyle olduYani şahsen ben bebeğimin sağlığını bu kadar tehlikeye atamaz hemen kabul ederdim sezaryeni.
Aaa bak yetişmicek dedin gelmiş gördün müü cok güzelllKızlar hediyelikler geldi
Ay evet bu geldi ama kapı süsü daha yeni verilmişAaa bak yetişmicek dedin gelmiş gördün müü cok güzelll
insallah yetişir canım salı günü olursa eşin kargo almaya gider artıkAy evet bu geldi ama kapı süsü daha yeni verilmişinşallah o da yetişir
Bebeğimin sağlığı söz konusu muydu onuda bilmiyorum canım sezeryan yatış istedi bebeğin kalbi düşüyor dedi ama sabah alacam doğuma dedi hemen cıkış yaptım asla doğurmam diye başka hastanede aynı şeyi söyledi sezeryana hazırlayalım dedi normal doğuracak dedim ki zaten sezeryana hazırlayacagı vakite doğurdum yani bazen oluruna bırakmak gerekiyor sezeryan olduğumda da değişen birşey olmayacaktı şimdiki aklım olsa belki dediğiniz gibi riske girmem ama nasip öyle oldu
Haha söylesem sıyrılmak için olaylardan gidebilir gerçekteninsallah yetişir canım salı günü olursa eşin kargo almaya gider artık
Eve geldik ama yarım geldik işte. Aklım hep onda. Üzülmemem, ağlamamam lazım biliyorum ama elimde değilLadybirdDA canım nasılsın?
Bizim 5. Gün kanında sarılık 14 çıktı. Doktor bu günün pik noktası olduğunu ve bol bol beslemem gerektiğini söyledi. Ben mama takviyesi veriyorum şırınga yöntemi ile. 7. Günü tekrar kontrole çağırdı 8 çıktı değeri. Atlattınız artık düşüşe geçti dedi. Ben yorum yapacak kadar bilgili değilim bu konuda ama tecrübem böyleydi.iki gün önce doğum yapmıştım bugün kontrol muayenesinde başında 7 vücudunda 13 sarılık tespit ettiler, kanda da 12 çıktı sizce endişe etmeli miyim doktor ışın tedavisi yapmamız gerekiyor dedi, iyice moralden düştükbilgisi olan var mı ne yapmalıyız
Sıcak duş çook iyi gelecekEve geldik ama yarım geldik işte. Aklım hep onda. Üzülmemem, ağlamamam lazım biliyorum ama elimde değilPazartesi antalyaya gidilecek, süt götürmem lazım. Daha banyo yapacak gücü bulamadım kendimde. Dün gece hiç uyumadım. Önceki geceden de uykusuzum. Göğüs pompası önceki akşam gelmişti ama daha kutusunu bile açamadım. Onu ayarlayıp işi çözmem lazım ki süt biriksin
Annem canımı sıkıyor. Ne demekmiş anneyle bebeği ayırmak. Neden o orda sen buradasın bıdı bıdısı çektim bide. Ki geceleri rahat geçsin diye annemlere hiç bişey yansıtmadım. Kontrol altındayım diye biliyorlardı. Sonra doğdu dedik. Gece Antalya gidişini de sabah söyledim
Uykum var uyuyamıyorumbence aşırı bir kanamam var ama normal dediler. Çıkarken damar yolundan bir ağrı kesici yaptılar. Ama eve parol yazmışlar. Diğerinin etkisi geçince parol işe yarar mı bilemiyorum. Ağlamak istemiyorum ama göz pınarlarım sürekli ıslak istemsizce akıyor durmuyor
Bende durumlar böyle
Hepinize iyi dilekleriniz, dualarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim
iki gün önce doğum yapmıştım bugün kontrol muayenesinde başında 7 vücudunda 13 sarılık tespit ettiler, kanda da 12 çıktı sizce endişe etmeli miyim doktor ışın tedavisi yapmamız gerekiyor dedi, iyice moralden düştükbilgisi olan var mı ne yapmalıyız
Haha söylesem sıyrılmak için olaylardan gidebilir gerçekten
Sağlıkla gelsin deKizlar Kontrolden geldim modum düşük.. elbette hayırlısı sağlıklı olması önemli olan biliyorum ama içten içe de üzülüyorum.. malesef bebeğim hâlâ dönmemiş.. doktor makst gelişte ayakları aşağıda olsa döner ama poposu ile oturmuş ayakları yanda böbreklere doğru yani tam cenin pozisyonu bu şekilde dönme zor olabilir ancak imkansız değildir poposu tam kanalda olunca sadece dönme olayı biraz ihtimali düşürür dedi .. kilomuz Maşaallah iyiymiş 2900 ölçtu üç aşağı beş yukarı yanılma payı olur dedi. Suyu normal . Suyu bu haftadan sonra azalır ve dönme ihtimali yine düşer 2 hafta sonra kontrole gel dedi. İki hafta sonra tam 37+3 oluyorum o gün donmemisse öbür hafta ya da bi sonraki hafta için gün vereceğim sezeryan olacaksın dedi . Hani ben hamile olduğumu öğrenince aklımın ucuna gelmezdi her bebek döner sanırdım başıma geldiğine de şaşkınım şansım yok mu nedir .. umudum azaldı bu hafta umudum coktu ama iki hafta sonra galiba buraya kizlar şu tarihe sezeruan günü verildi yazacağım gibi görünüyorbende durumlar böyle
Büyük oglumu 37 haftalik diye prematüre dediler ve 14 değerle ısın vermek istediler. Ben de bebegimi birakmak istemedim. Baska doktora gittik. ABO uyusmazligi oldugu icin bol bol emzirmeyi sarilik gecene kadar mama takviyeli emzirme dedi bol bol kaka yapmasi lazim diye sık besleme. Uzadi sariligi ama isinsiz cozduk. Ama söyle diyim cok isteksiz beslendi cok zor uyandi. 40 gün bana kök sökturdu. Simdi diyorum ki verseydim 2 günde duzelse miydi. Her durum farkli tabi. Kucük oglumla da ABO uyusmazligi var o da sarilik oldu ama daha direncli bir bebekti. Cocuktan cocuga degisiyor. Doktor onerisini dikkate alarak karar verirsiniz zaten. Gule gule buyutuniki gün önce doğum yapmıştım bugün kontrol muayenesinde başında 7 vücudunda 13 sarılık tespit ettiler, kanda da 12 çıktı sizce endişe etmeli miyim doktor ışın tedavisi yapmamız gerekiyor dedi, iyice moralden düştükbilgisi olan var mı ne yapmalıyız
Ayyy bu da benim kaynananın modelindenBir ortam da bana şöyle yardım ettim böyle yardım ettim der inşallahöyle biri çünkü evlatları ve torunları için yaşıyor ya sözde ve bunu herkese böbürlenerek anlatıyor. İnşallah bir gün benim yanımda öyle bir laf eder
Benim 36+3 de dönmedi bebek hala sezeryan tarihini konuştuk doktorumla mesela .artık dönmemişse bebekler öyle olması gerektiği için düşünüyorum elbet vardır sebebi. Keşke dönseydi ama eminim mutlaka vardır sebebi sağlıkla gelsinler deKizlar Kontrolden geldim modum düşük.. elbette hayırlısı sağlıklı olması önemli olan biliyorum ama içten içe de üzülüyorum.. malesef bebeğim hâlâ dönmemiş.. doktor makst gelişte ayakları aşağıda olsa döner ama poposu ile oturmuş ayakları yanda böbreklere doğru yani tam cenin pozisyonu bu şekilde dönme zor olabilir ancak imkansız değildir poposu tam kanalda olunca sadece dönme olayı biraz ihtimali düşürür dedi .. kilomuz Maşaallah iyiymiş 2900 ölçtu üç aşağı beş yukarı yanılma payı olur dedi. Suyu normal . Suyu bu haftadan sonra azalır ve dönme ihtimali yine düşer 2 hafta sonra kontrole gel dedi. İki hafta sonra tam 37+3 oluyorum o gün donmemisse öbür hafta ya da bi sonraki hafta için gün vereceğim sezeryan olacaksın dedi . Hani ben hamile olduğumu öğrenince aklımın ucuna gelmezdi her bebek döner sanırdım başıma geldiğine de şaşkınım şansım yok mu nedir .. umudum azaldı bu hafta umudum coktu ama iki hafta sonra galiba buraya kizlar şu tarihe sezeruan günü verildi yazacağım gibi görünüyorbende durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?