Giderler giderler hemde iş hallediyoruz bizde diye o özgüvenle giderlerGiderler di mibiz bugün alışverişe gittik, yürüdük bayağı, son mağazaya (ebebek) girince bizimki ay çok yoruldum diye kendini anneler için konmuş pufa attı otur yiğidim dedim, yüklü adamsın sonuçta, ne diyeyim
Bu grupta makat geliş ne çok kişi var yahu çok ilginçBenim 36+3 de dönmedi bebek hala sezeryan tarihini konuştuk doktorumla mesela .artık dönmemişse bebekler öyle olması gerektiği için düşünüyorum elbet vardır sebebi. Keşke dönseydi ama eminim mutlaka vardır sebebi sağlıkla gelsinler de
Eşimin ailesi sadece batıl inançtan ibaret ve hayatları hep böyle geçiyorYaa batıl şeylere benimde tahammülüm yok kızlar sanırım en iyisi duymamak gerçekten mümkün olduğunca eşimizle kalalım sakin sakin çünkü her kafadan bşr ses çıkıyor ister istemez eltim diyor ki bi tane öpeyim ver yüzüne direk söyledim hayır asla öpmüyoruz ben kıyamıyorum öpmeye tamam ver diyor beşiğine götüreyim de odada öperim dedim gerek yok ben götürürümdemekki verseydim öpecekti ayy Allahım minicik bişey yani öpünce noluyor anlamadım kv filan söylememe gerek yok onlar öpmez karşılar şükür ama onunda emzir sütün olsun muhabbeti yetiyor artıyor öpmesi geri dursun
Canım valla 1 haftadır bende öyleyimKızlar ya bu karna giren sızılar mı sancı oluyo şimdi? Geceden beri var bende.. Özellikle sol tarafa ara sıra sızılar girip duruyo.. Gece bebek asırı hareketli ve sertti hareketleri.. Sımdı sakin ama gunduz genelde sakin oluyo.. Yürüyemecek kıvamda gibiyim inanınki.. Sancı bu mudur??
Çok doğru gerçekten her şey farklı artık hepimizde de benzer dertler varmış hepimize bolll sabırlar diliyorum yoksa lohusa cinneti geçirmezsem bile taklidini yapacağım ve bir kez olsun şansım varken bu fırsatı değerlendireceğim mecburAynen öyle canım üzüleceklerse bile gitsinler köşede üzülsünlereskilerin anlamadığı tek şey şu " onların zamaniyla bizim zamanimiz aynı değil " yediğimiz şeylerden tut da örf adet geleneğe kadar hepsi, herşey farklı yahu o zamanın hastalığıyla bile bu zaman bir değil. Bunu bir analasalar zaten her şey çözülecek biz de zamanında böyle büyüttük demeyecekler ama yok işte anlamayana davul zurna az
Bunda birşey yok ki. Benim de makat geliş napalım. Sezeryan olsun sağlıkla gelsin hiç mühim değil bence. Ben hiç kafaya takmadım bile bu da bir doğum şekli sonuçta yapacak birşey yokKizlar Kontrolden geldim modum düşük.. elbette hayırlısı sağlıklı olması önemli olan biliyorum ama içten içe de üzülüyorum.. malesef bebeğim hâlâ dönmemiş.. doktor makst gelişte ayakları aşağıda olsa döner ama poposu ile oturmuş ayakları yanda böbreklere doğru yani tam cenin pozisyonu bu şekilde dönme zor olabilir ancak imkansız değildir poposu tam kanalda olunca sadece dönme olayı biraz ihtimali düşürür dedi .. kilomuz Maşaallah iyiymiş 2900 ölçtu üç aşağı beş yukarı yanılma payı olur dedi. Suyu normal . Suyu bu haftadan sonra azalır ve dönme ihtimali yine düşer 2 hafta sonra kontrole gel dedi. İki hafta sonra tam 37+3 oluyorum o gün donmemisse öbür hafta ya da bi sonraki hafta için gün vereceğim sezeryan olacaksın dedi . Hani ben hamile olduğumu öğrenince aklımın ucuna gelmezdi her bebek döner sanırdım başıma geldiğine de şaşkınım şansım yok mu nedir .. umudum azaldı bu hafta umudum coktu ama iki hafta sonra galiba buraya kizlar şu tarihe sezeruan günü verildi yazacağım gibi görünüyorbende durumlar böyle
Geçmiş olsun canım şimdi gördüm mesajini inşallah iyi olacak yavrun kavuşacaksınız sağlıkla dualarım seninle canımKızlar hala spinal etkisindeyim. Aşırı üşüdüm hala tam ısınamadım. 21.49 da doğdu. Ama ben hala göremedim. Eşime göstermişler, kucağına vermişler. Yürümeye başlayınca görebileceğim bende. Solunum sorunu gibi bişey olmuş. Nefes alıp verirken inler gibiymiş. Birde hıçkırık gibi bişey oluyormuşdoğumda bişey demediler sonradan çıkmış bu. Küvöze almışlar çocuk Dr moral vereceğine direk en kötü ihtimallerden girdi. Antalyaya niye sevk falan olabilir dedi gitti. Madem öyle şimdi gitsin dedi eşim. Yok şimdişik gerekli değil diyo. Daha emzirme aşamasına da gelmedik. Anlamıyorum
Hee diyip geç canım bana emzir diyor ben ilk oğlumuda 19 ay kadar emzirdim yani bunda göğüslerim yara olduğu için canım çok yanıyordu o yüzden istemiyordum emzirmek ben çocuk emerken yaradan ötürü kendimden geçiyorum ruhumu teslim ediyorum kv başımda emzir ki sütün gelsin sezeryanda oldun ya süt geç gelir diyorEşimin ailesi sadece batıl inançtan ibaret ve hayatları hep böyle geçiyorbizde de hiç yok böyle inanışlar ya tuhaf geliyor batıl inançların yanında da tuhaf bilgileri de var hiç duymadığım kendisi hiç emzirememiş çocuklarını sütü gelmemiş yıllardır sanki ukte kalmış gibi anlatırdı bende kim istemez anne emzirmeyi sen elinden geleni yapmışsın herkesin sütü olacak diye bir şey yok bak ne güzel büyütmüşsün derdim şimdi bana öyle akıllar veriyor ki sanki bütün deneyleri benim üzerimde yapacak gibi hissediyorum neredeyse cıvık yumurta yiyecekmişim her gün ( hamilelik boyunca en çok dikkat ettiğim şey çiğ yememekti ) pekmezi kaynatacakmışım içimi iyileştirirmiş off neler neler çok korkuyorum lohusa sürecinden hayırlısı olsun artık
Fark ettim kız herkes neler çekiyormuş bunlardan Allah bizlere sabır versin
Amin canım benim.Erken olması çok daha güzel ben saat 13.00 de gireceğim nasip olursa o saate kadar susuz kalmak ve ağrılarımdan dolayı kötü oldu benim için ama hayırlısı böylemişHerkese mernaha,
Ben bugün son kez nstye girdim. Hemşire doktoruma beğendirebilmek için 35 dk tuttu beniNeyse beğenildi. Pazartesi operasyona giriyorum ama saati 08.00 e çekildi. Umarım doktor ve ekibi ayılmış oluyordur o saatte, kendime yeni bir kuruntu yaratmak istemiyorum
Saatin erken olması iyi oldu, sağlıkla kavuşur muyuz diye düşünüp kaygılanmaya fazla zaman bulamayacağım ama saat 11 de olsaydı oğlumu okula bırakacaktım, vedalaşacaktım falan, şimdi muhtemelen o uyurken gitmek zorunda kalacağım, ona biraz buruldum. Umarım 30 ekim bekleyen hepimiz için güzel geçer
Benim doktorum sezaryen i genelde sabah tercih ediyorum dedi annenin aç kalması zor olduğu için .Ameliyathanedeki ekibin tam olması da önemli dedi özellikle çocuk doktorunun mutlaka orada bulunması.Bir sorun olmaz bence saati benim de zamanını beklese sabah 9 da olacaktı akşam 9 da olduHerkese mernaha,
Ben bugün son kez nstye girdim. Hemşire doktoruma beğendirebilmek için 35 dk tuttu beniNeyse beğenildi. Pazartesi operasyona giriyorum ama saati 08.00 e çekildi. Umarım doktor ve ekibi ayılmış oluyordur o saatte, kendime yeni bir kuruntu yaratmak istemiyorum
Saatin erken olması iyi oldu, sağlıkla kavuşur muyuz diye düşünüp kaygılanmaya fazla zaman bulamayacağım ama saat 11 de olsaydı oğlumu okula bırakacaktım, vedalaşacaktım falan, şimdi muhtemelen o uyurken gitmek zorunda kalacağım, ona biraz buruldum. Umarım 30 ekim bekleyen hepimiz için güzel geçer
Yani dedim ya zaten elbette önemli olan sağlıklı olması hayırlısı ama insan ister istemez üzülüyor canım ya ilki olsa neyse de ilki normal oldu bu sezeryan olacak hiç istemiyordum ama ne kadar çabalarsam da çaresi yok dönmediB
Bunda birşey yok ki. Benim de makat geliş napalım. Sezeryan olsun sağlıkla gelsin hiç mühim değil bence. Ben hiç kafaya takmadım bile bu da bir doğum şekli sonuçta yapacak birşey yok
Pompa elektrikli mi manuel mi . Tutuş cok önemli . Goguse tutulan huni kısmı ufacık bi hava alacak şekilde tutulur yerlesirse süt gelmez vakum olmaz boşa sağarsin. Diyafram denen bi kısım var icerde hassas o oynadıysa da süt sagmaz gelmez. Bu ikisi normalde gelecektir ancak sen daha gece doğum yaptın bence sagma makinesi için henüz erken suan kiraz çekirdeği kadar midesi olduğu için süt üretimi hele sezeruan da yavaş yavaş olur bir anda performans bekleme hiç moralini bozma bence elle sağ şimdilikKızlar göğüs pompasıyla ilk seferde süt gelmeyebilir değil mi? Bugün hastanede elle sağımı gösterirlerken kızın tek hamlesinde bir damla süt geldi ve bıraktı. Gerisi ziyan olmasın diye.
Yemeğimi yedim, ılık duş aldım, bol su içtim ama iki göğüstende bir damla bile yok.
Ara vere vere deneyeyim değil mi?
Evet haklısınız en azından normal doğum şansımızda olsaydı keşke. 38+5 de gün verdi .Bu grupta makat geliş ne çok kişi var yahu çok ilginç
Ne diyeyim canım elbette hakkımızda hayırlısı ama insan üzülüyor da elinde değil.. doktorun hangi hafta için gün verdi acaba sana ?
Kızlar göğüs pompasıyla ilk seferde süt gelmeyebilir değil mi? Bugün hastanede elle sağımı gösterirlerken kızın tek hamlesinde bir damla süt geldi ve bıraktı. Gerisi ziyan olmasın diye.
Yemeğimi yedim, ılık duş aldım, bol su içtim ama iki göğüstende bir damla bile yok.
Ara vere vere deneyeyim değil mi?
Giderler giderler hemde iş hallediyoruz bizde diye o özgüvenle giderlerHaha gerçekten niye böyleler ya Bizde bugün doktordan sonra Moda da kahvaltı yaptık biraz yürümek istedim diyor ki şimdi bu yokuştan iniyorsun ama bir de çıkması var haberin olsun burda kahve de mi içeceksin doğuracaksın haberin yok buralarda bizden kesinlikle daha yüklüler
Benim doktorum sezaryen i genelde sabah tercih ediyorum dedi annenin aç kalması zor olduğu için .Ameliyathanedeki ekibin tam olması da önemli dedi özellikle çocuk doktorunun mutlaka orada bulunması.Bir sorun olmaz bence saati benim de zamanını beklese sabah 9 da olacaktı akşam 9 da oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?