2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Giderler giderler hemde iş hallediyoruz bizde diye o özgüvenle giderler Haha gerçekten niye böyleler ya Bizde bugün doktordan sonra Moda da kahvaltı yaptık biraz yürümek istedim diyor ki şimdi bu yokuştan iniyorsun ama bir de çıkması var haberin olsun burda kahve de mi içeceksin doğuracaksın haberin yok buralarda bizden kesinlikle daha yüklüler

Bu grupta makat geliş ne çok kişi var yahu çok ilginç
Ne diyeyim canım elbette hakkımızda hayırlısı ama insan üzülüyor da elinde değil.. doktorun hangi hafta için gün verdi acaba sana ?

Eşimin ailesi sadece batıl inançtan ibaret ve hayatları hep böyle geçiyor bizde de hiç yok böyle inanışlar ya tuhaf geliyor batıl inançların yanında da tuhaf bilgileri de var hiç duymadığım kendisi hiç emzirememiş çocuklarını sütü gelmemiş yıllardır sanki ukte kalmış gibi anlatırdı bende kim istemez anne emzirmeyi sen elinden geleni yapmışsın herkesin sütü olacak diye bir şey yok bak ne güzel büyütmüşsün derdim şimdi bana öyle akıllar veriyor ki sanki bütün deneyleri benim üzerimde yapacak gibi hissediyorum neredeyse cıvık yumurta yiyecekmişim her gün ( hamilelik boyunca en çok dikkat ettiğim şey çiğ yememekti ) pekmezi kaynatacakmışım içimi iyileştirirmiş off neler neler çok korkuyorum lohusa sürecinden hayırlısı olsun artık

Canım valla 1 haftadır bende öyleyim
Yalancı sancılar vücüd doğuma hazırlık yapıyor öyle olunca hemen sıcak duş al geçiyor doktorum öyle dedi birde uzan pozisyon deiğiştir ama mutlaka doktora git Nst baksın

Çok doğru gerçekten her şey farklı artık hepimizde de benzer dertler varmış hepimize bolll sabırlar diliyorum yoksa lohusa cinneti geçirmezsem bile taklidini yapacağım ve bir kez olsun şansım varken bu fırsatı değerlendireceğim mecbur

B
Bunda birşey yok ki. Benim de makat geliş napalım. Sezeryan olsun sağlıkla gelsin hiç mühim değil bence. Ben hiç kafaya takmadım bile bu da bir doğum şekli sonuçta yapacak birşey yok

Geçmiş olsun canım şimdi gördüm mesajini inşallah iyi olacak yavrun kavuşacaksınız sağlıkla dualarım seninle canım

Hee diyip geç canım bana emzir diyor ben ilk oğlumuda 19 ay kadar emzirdim yani bunda göğüslerim yara olduğu için canım çok yanıyordu o yüzden istemiyordum emzirmek ben çocuk emerken yaradan ötürü kendimden geçiyorum ruhumu teslim ediyorum kv başımda emzir ki sütün gelsin sezeryanda oldun ya süt geç gelir diyor kızı da doğum yapacak aynı performansı sergileyecek mi bakalım

Yatış veriyodu doktor sancım çıkmadı kasık ağrısı oluyo dedim kıl dönmesinden yatamadım edemedim zaten çok zorlandım sezaryan dikişin var takip edelim bi gece dedi kasık ağrılarından dolayı bende istemedim çiğer geliştirici vuruldum yarın 2. Doz toplam 4 tane olucak pazartesi kontrole çağırdı,
Doktorun söylediği şu sezaryan dikişlisin ve 35 haftalık 2 bebek taşıyosun ne olur ne olmaz rahim ağzı 41 açıklık yok
Pazartesi çağırdı gün veremem dedi bilmiyoruz şuan ne olucağını falan bebekler çok kilo almamış biri 2300 biri 2600 galiba bende bu hafta doğurucam riske atmak istemiyorum korktum açıkcası rahim patlaması falan olur diyince

Amin canım benim.Erken olması çok daha güzel ben saat 13.00 de gireceğim nasip olursa o saate kadar susuz kalmak ve ağrılarımdan dolayı kötü oldu benim için ama hayırlısı böylemiş 30 Ekim uğur getirsin bize inşaallah

Benim doktorum sezaryen i genelde sabah tercih ediyorum dedi annenin aç kalması zor olduğu için .Ameliyathanedeki ekibin tam olması da önemli dedi özellikle çocuk doktorunun mutlaka orada bulunması.Bir sorun olmaz bence saati benim de zamanını beklese sabah 9 da olacaktı akşam 9 da oldu

B

Bunda birşey yok ki. Benim de makat geliş napalım. Sezeryan olsun sağlıkla gelsin hiç mühim değil bence. Ben hiç kafaya takmadım bile bu da bir doğum şekli sonuçta yapacak birşey yok
Yani dedim ya zaten elbette önemli olan sağlıklı olması hayırlısı ama insan ister istemez üzülüyor canım ya ilki olsa neyse de ilki normal oldu bu sezeryan olacak hiç istemiyordum ama ne kadar çabalarsam da çaresi yok dönmedi

Kızlar göğüs pompasıyla ilk seferde süt gelmeyebilir değil mi? Bugün hastanede elle sağımı gösterirlerken kızın tek hamlesinde bir damla süt geldi ve bıraktı. Gerisi ziyan olmasın diye.

Yemeğimi yedim, ılık duş aldım, bol su içtim ama iki göğüstende bir damla bile yok.

Ara vere vere deneyeyim değil mi?

Pompa elektrikli mi manuel mi . Tutuş cok önemli . Goguse tutulan huni kısmı ufacık bi hava alacak şekilde tutulur yerlesirse süt gelmez vakum olmaz boşa sağarsin. Diyafram denen bi kısım var icerde hassas o oynadıysa da süt sagmaz gelmez. Bu ikisi normalde gelecektir ancak sen daha gece doğum yaptın bence sagma makinesi için henüz erken suan kiraz çekirdeği kadar midesi olduğu için süt üretimi hele sezeruan da yavaş yavaş olur bir anda performans bekleme hiç moralini bozma bence elle sağ şimdilik

Bu grupta makat geliş ne çok kişi var yahu çok ilginç
Ne diyeyim canım elbette hakkımızda hayırlısı ama insan üzülüyor da elinde değil.. doktorun hangi hafta için gün verdi acaba sana ?
Evet haklısınız en azından normal doğum şansımızda olsaydı keşke. 38+5 de gün verdi .

İlk günler sağmak zor, azıcık oluyor süt zaten, o da pompada kayboluyor genelde. Elle sağım yapmak daha iyi olabilir. Bebek emiyormuş gibi birkaç saatte bir denemek fayda sağlar belki. İlk günler kimseden süt fışkırmıyor normalde. Hiç dertlenme, bebek doğar doğmaz cak cak emdiği zaman bile çoğalması zaman alabiliyor, yine sağmayı dene, umarım en kısa zamanda kavuşursunuz, o koynundayken çok daha kolay olacaktır

Giderler tabii, dönünce de ay çok yoruldum diye kanepeye atarlar kendilerini

Benimki de aslında 14.00 daydı ilk. Sonra doktoruma 11 deki operasyonu iptal olmuş, 11 e aldılar. Bugün o da iptal olmuş, 8 oldu. Ay bu da iptal olmasın, sabahın 5 inde girmeyeyim kahve çikolata mi götürsem ekibe giderken acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…