2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Happy mom dada yazıyormuş

Eklentiler

• IMG_20231031_122244.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 54
Çok teşekkür ederim aynen 1 e kadar açim öyle acıktım ki vallahi bitsin ilk iş yemek olcak galiba
Ah ya kıyamam vallahi ben de açlık konusunda çok zorlanırim aciktikca midem bulanır o yüzden doktora özellikle erken bir saat rica edicem dolmadiysa umarım erken saat alabilirim. Sağlıcakla doğsun doya doya yersin

Amin inşallah sağlıkla doğsun da açlık felan hiç umdum değil cidden

Hadi hayırlısı eli kulağında seninkinin desene bol bol merdiven çık, squat falan yap
Sağol canım Dr dün eli kulagında dedi 36+3 deyiz o yüzden de hiçbirşey yapmadım canım yapsammıki Dr sormadım şaşkınlıkdan

Vallahi bilemedim canım sen yine doktoruna sor istersen ona göre yap
Benim oğlan bir dönseydi hemen dogum başlatan şeyler yapacaktım ama malesef donmedi
Hayırlısı olsun dönse doğumu başlatacak şeyler yapayımmı arasında kalmakta var nasip neyse o oluyor ☺ doğum yaklaştıkca hem dogurayım diyo insan hemde korkuyor nasıl bir çelişki yaşıyorsak Dr soracam da oda bebeğe bırak canı nezaman isterse gelir kafasında

Şimdi kızlar normal doğum için son haftalarda hurma yeniliyor ya rahimde yumuşama olsun diye. Süt için de faydası var sanırım hurmanın, sezaryen olacaklar ne kdar süre önce yemeli sizce? Son hafta hurma, dut kurusu falan yesem mi diye düşünüyorum süt için

36+2 yiz bugün kontrolümüz vardı kızım yine yüzünü göstermedi neredeyse doğacak hâla göremedik 3078 gram 49 cm olmuşuz. Başı kanala yerleşmeye başlamış dedi. İlk çatı muaynemizi olduk çok kolay geçti benim için hiçbirşey hissetmedim. Ama şimdi yeni yeni hafif bi ağrı hissediyorum. Aksilik olmazssa normal doğum gözüküyor. İnşallah hepimizin doğumları da sonraki süreçleri de çok güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…