Arkadaşlar, karnımı içime çekince göğüs altında 4 parmak boşluk hissediyorum. Göbek deliğimi de göremiyorum artık daha aşağıya kaymış. Bebek aşağı doğru iniyor demek midir bu Doğum belirtisi mi acaba?
KIZLAR YARDIM LÜTFEN...Sabaha karşı gittiğim tuvaletlerde jölemsi bişey geldi ama tek seferde ve büyük olarak değil. İki üç tuvalette parça parça. Az önce gittiğim en büyüktü. Bu nişan dedikleri şey olabilir mi yoksa dünkü yapılan çatı muayenesinin etkisi midir? Lütfen yaşayanlar yardım edebilir mi?
KIZLAR YARDIM LÜTFEN...Sabaha karşı gittiğim tuvaletlerde jölemsi bişey geldi ama tek seferde ve büyük olarak değil. İki üç tuvalette parça parça. Az önce gittiğim en büyüktü. Bu nişan dedikleri şey olabilir mi yoksa dünkü yapılan çatı muayenesinin etkisi midir? Lütfen yaşayanlar yardım edebilir mi?
Nişan galiba bu demek tetiklemiş olabilir muaneden sonra olan çok okudum banada yaptı çatımı oluyor bilmiyorum parmak ile baktı sanırım ama nişan gelmedi
Birde granül kahve veya üçü bir arada olanlardan filan alın narkoz ağrısını onlarla atıyorsunuz ben bilemedim ilk doğumda yaşamadığım için bunda çok hareket ettim baş ağrım oldu ben Türk kahvesi vs içiyordum ebe bana granül iç dedi ondan sonra düzeldim bilseydim hastanede 2 gün kaldım içerdim
Nişan galiba bu demek tetiklemiş olabilir muaneden sonra olan çok okudum banada yaptı çatımı oluyor bilmiyorum parmak ile baktı sanırım ama nişan gelmedi
Evet, parmakla yaptığı muayene oluyor. Dün 39+0 dım ve 1 cm açıklık var dedi, muayeneden dolayı pembe bir kan gelebilir iki gün dedi ama bu farklı, yazdım doktora bakalım ne diyecek
Evet, parmakla yaptığı muayene oluyor. Dün 39+0 dım ve 1 cm açıklık var dedi, muayeneden dolayı pembe bir kan gelebilir iki gün dedi ama bu farklı, yazdım doktora bakalım ne diyecek
Spring05
hayırlı haberlerle gel canım .. Biz burada güzel haberlerini bekliyor olacağız Hangisi hayırlı senın ıcın bılemedıgım için saglıkla kucagına almak nasip olsun diye dua edıyorum.
Benimde öyle oldu canım sümüksü bişey aktı hep lavaboya gittikce vajınaya baskı hissediyomusun sende karnım kasıldıkca resmen kafasını hısedıyorum kendını ittiriyor gibi
İyiyiz sağlıklıyız çok şükür meme savaşları veriyoruz. Çok uykucu rahat almıyor memeyi. Alınca da üç dk emip uyuyor geri. Meme reddi yapmasın diye mamayı şu ince katater ile veriyorum ama o bile Peranın daha kolayına geliyor. Tembel bir kız Hooops
u ben de merak ediyorum ama iyilerdir
İyiyiz sağlıklıyız çok şükür meme savaşları veriyoruz. Çok uykucu rahat almıyor memeyi. Alınca da üç dk emip uyuyor geri. Meme reddi yapmasın diye mamayı şu ince katater ile veriyorum ama o bile Peranın daha kolayına geliyor. Tembel bir kız Hooops
u ben de merak ediyorum ama iyilerdir
Çok sevindim iyi olmanıza kolaya kaçıyo annesi katater ile çok iyi yapıyosun meme reddi yapmaz 1. Ay aşısından sonra kendine geliyolar 16 saat uyumamıştı kızım unutamıcağım bi gündü asla unutmam daha anne karnında gibiler şuan o 3 dk emiyosa sonra sağmaya çalış canım yapıyosundur gerçi ama sağ ki yağlı süt kalıyodur onu verirsin katater ile
Evet inşallah iyilerdir