2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hepsi iyi olsunlar süt kuzuları evet sağım da yapıyorum. Döngü içindeyiz sürekli. Meme-mama- sağma makinesi şeklinde tam pes edip biberona uzanasım geliyor hemen durduruyorum kendimi. Ah aşı zamanları hep öyle oluyormuş genelde ama 16 saat biraz şovmuş tabi

Kızlar böyle köpüklü olması sorun mu var demek yoksa normal mi?

Eklentiler

• 20231031_102240.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar sizde de varis çorabı zorunlu muydu.. Yatışlı her gebeye zorunlu koşuluyor burda.. Bacaklarım hem kaşınıyor, hem Rahatsz oluyorum Bi süre snra.. Emboli olmasın diye tedbiren veriolarmış
Banada giydirdiler bende varis var diye sanmıştım. Gıkım çıkmadı ertesi gün hastane çıkışı çıkardım. Beni çok rahatsız etmedi. Gerçi bebeğin gidişi vs ben ben değildim ya düşünecek halim yoktu belki de

Yok yok sabret biraz daha düzene giricek herşey
Hemde ne şov eşime 2 çeşit gaz damlası 2 çeşit emzik aldırmıştım yok banamısın dememişti neler denedim tektim bide gün boyu

Benimde öyle oldu canım sümüksü bişey aktı hep lavaboya gittikce vajınaya baskı hissediyomusun sende karnım kasıldıkca resmen kafasını hısedıyorum kendını ittiriyor gibi
Evet hissediyorum da geceden beri hep dünkü çatı muayenesine yordum. Sağlıkocağından geliyorum şimdi, hemşire de nişan olduğunu söyledi, bakalım kaç güne gelecek beyfendi

Ben de aynıyım 1 haftadır ve ben de bunu merak ediyorum. bir de otururken arkama doğru gitmezsem karnımı bacaklarımın üstünde hissediyorum hatta bazen tekmeleri bile bacaklarımda hissediyorum. yani kesin aşağı indi ama doğum belirtisi mi ki. benimkinin kafası doğum pozisyonunda sağda duruyor ha bire soldan bacağımı tekmeliyor dik otururken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…