2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Maşallah spring.. Hayırlısı cidden buymuş.. Cok sevındım saglıklı sıhhatli olmanıza

Canimmm hayirli olsun, gozun aydin. hosgeldi bebişin, masallah

Doğduktan sonra bebek kaçıncı gün yıkanıyor kızlar? 10 gün memlekette kalıp döncez de küveti falan hep kendi evimizde 10 gün içinde banyo olur mu? Ona göre küveti falan getirtcem eşime gelirken

Doğduktan sonra bebek kaçıncı gün yıkanıyor kızlar? 10 gün memlekette kalıp döncez de küveti falan hep kendi evimizde 10 gün içinde banyo olur mu? Ona göre küveti falan getirtcem eşime gelirken
Bebekler verniks tabakası ile doğuyor ya o tabaka çok koruyucu.Ben o yüzden bir hafta kadar yıkamadım.

Çok sevindim canım, Allah analı babalı büyütsün ikinize de maşallah

Doğum haberlerinizi aldıkça çok seviniyorum, benim gibi beklemede olanların hepsinin sağlıkla bebişlerine kavuşmasını diliyorum. yeri daraldığı için mi bilmiyorum hareketler azalıyor bazen, azaldıkça baya endişe ediyorum, kontrol etme ihtiyacım var sürekli, son haftalar çok zor mental olarak

Gün olarak söyledi bana haftaya cuma veya diğer pazartesi diye öyle net gün vermedi zaten çalışma saatlerine bakarız dedi 9 kasım nöbet günü olduğu için 10 unda hastanede olmuyor zaten bende 9 da alalım dicem 37+0 oluyorum o zaman

Göbeği düşmeden yıkanmıyor 10 günü gecıyor bazen ki gecmesede hiç taşıma bence yıkama evıne gecınce yıkarsın. Acil acele yıkanması gerekmiyor .

Ne güzel ya. Her gün girdiğimde yeni bir bebisimize daha kavuşmuş oluyoruz. Biz de 35+4 olduk. Her hafta kontrole gidiyoruz. Dünkü kontrolde 2550 olmuşuz. Ama yüzünü göstermiyor pasamiz. Şu an herşey olumlu. Normal doğum gibi görünüyor. Doktorumdan normal doğuma teşvik ediyor. Hayırlısı bakalım...

Leğende yıkarsın annemde kaldığımda legen aldı kızım hep legende yıkandı küveti daha tertemiz duruyo taşıma boşuna 1 kere anca yıkarsın o sürede zaten

Göbek bağı düşene kadar yıkamadim 13. Gün düştü o akşam yıkadım hem o verniks tabaka ne kadar vücudunda durursa o kadar iyi olurmuş

Göbeği düşene kadar yıkama dediler hastanede 1 hafta sonra düştü yıkadık

Yaa maşallah hayırlı olsun canım sağlıcakla kavuşmuşsunuz çok şükür o titreme bendede oldu ya doğum öncesi başladı en son ameliyatta baya arttı bi iğne yaptılar bana durdu titremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…