2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım benim maşallah çok sevindim iyi geçmesine ve ikinizin de iyi olmasına sağlıkla büyütün inşallah

Kızlar benim sezeryan yerim çok ağrıyor ya. Bide minik göğüslerimi yara etti. Göğüs koruyucu ve ayva çekirdeğinden jel yaptım onu sürüyorum ama tavsiye alırım
Tahinin üzerindeki yağ çok iyi geliyor kesinlikle tavsiye ederim. Her emzirmeden sonra sürebilirsin

İnternette okuduğum kadarıyla karın aşağı indikten bir iki hafta sonrasında doğum olabilir diyordu. Daha sık idrara çıkma ve vajinada baskı da arttı bende. Son haftalardayız normal artık sanırım
Offf sık idrara cıkma hem de nasil. Vajinada baski da yururken cok oluyor. Ben digerlerinde hic bu haftalara kadar calismamistim ve hareket etmek zorunda kalmamistim. Zorlaniyorum gercekten. Saglikla gelsinler artik yaklastik iyice

Ayy canım inan çok sevindim ohh çok şükür dikkatli olmakla beraber artık freesin

Gozun aydin saglikla buyutun

Gördün mü bak sezaryen çok kötü bişey değil. 1 kere oldum 10 kere yine olurum yani öyle söyleyim sağlıkla kavuştun ya çok şükür canım gözün aydın

Teyzeleri bi maşallah alırız o zaman pamuk kızıma

Maşallah kuşuma Ya biz 2021 aralık annelerinde özel mesajda grup kurmuştuk doğumdan sonra bebişlerimizi hep ordan paylaştık büyüdüklerini şahit olduk. Öyle birşey yapabiliriz

tebrik ederim saglikla büyüsün minik insallah darisi bizlere
Teyzeleri bi maşallah alırız o zaman pamuk kızıma
Pera masallah sana harikasin

Ay kesin bende ağlarım. Okurken bile duygulandım. Zaten eşimle 20 gündür ayrıyız. Doğum için beni annemlere bıraktı döndü. Aşırı duygusalım Allah kurtarmış darısı bizlere artık

Ya birde şeyi çok merak ediyorum. Yarım saatte doğmuş anladığım kadarıyla. Yani o kadar mı sürüyor? Doğduktan sonra ameliyathaneden ne zaman çıkıyoruz. Doğduğu gibi görüyor muyuz falan bunları düşünüyorum bu ara :))) doğduğu gibi babasına mı götüyorlar birde görsün diye nasıl oluyor bunlar

Ayy canım inan çok sevindim ohh çok şükür dikkatli olmakla beraber artık freesin

Ay valla hastanede hani böyle ameliyat vsvs ciddi Bi iş olmayınca boş boş oturunca vakıt gecmıo.. Artık rahatım inş yukselmezse degerler cok mutlu oldum dilken hiç beklemiyordum, haftasonunu da orda gecırırım sanıodum.. Evıme geldım cok sukur.. Bu cuma kan vermeye gitcem sonra salı ve cuma olcak sekılde kan vercem sureklı.. İnşallah düşüş devam eder Bi daha da sadece dogum için giderim hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…