2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar benim sezeryan yerim çok ağrıyor ya. Bide minik göğüslerimi yara etti. Göğüs koruyucu ve ayva çekirdeğinden jel yaptım onu sürüyorum ama tavsiye alırım

Oh çok güzel haber

Kızlar benim sezeryan yerim çok ağrıyor ya. Bide minik göğüslerimi yara etti. Göğüs koruyucu ve ayva çekirdeğinden jel yaptım onu sürüyorum ama tavsiye alırım
Bol bol havalandir kendini üşütmeden göğüslerin açıkta dur evde genelde her emzirme sonrası temiz bi pamuk ile sil sütünden sık ve göğsüne sür, kendi sütün göğüs hassasiyetine her şeyden daha iyi gelir . Ben gümüş kapak falan almadım ama plastik bi kapak var ondan aldım evde onu koyup durdum atlet ya da sutyen direk göğüs ucuma değmedi yani ilk 1 hafta sonra zaten göğüs alışıyo gerek kalmıyor

Bana hastanede Lansinoh al dediler en küçüğünü aldı eşim pek işe yaramadı tahin yağı çok işe yaradı fakat oğlum iğrendi biraz ilk oğlumdada kullandım o emiyordu iğrenmemişti daha sonra gümüş kapak aldım oda işte biraz yumuşattı baktım geçmiyor emziremiyorum tekrar tahin yağı sürdüm gümüş kapağı kapattım öyle geçti sanırım 1 hafta 10 gün sürüyor bu acı sonra hiç bir şey kalmıyor

Hım ilk gebelik lerde 3/4 santim acılmalarda doğumun artık başlayacagını söylüyor Dr canım 2 saatimle 2. Gebelikte 6 7 hafta gezdim 29 haftada başlamışdı acılma benim şuan 4. Gebeliğim
Happy mom dada yazıyormuş
Bende son 2 gündür çok olmayıp ama ishal oldum diyebilirim demmeki doğum belirtisi ben de yediğim içtiğim sanıyordum

Kaç haftadasin canım benim de iki üç gündür öyle uyuyorlar diye düşünüyorum bende artık öyle rahatlıyorum bizde hayırlısı ile kucağımıza alsak arkadaşlar gibi rahatliyacaz Allah'ın izniyle

Bende son 2 gündür çok olmayıp ama ishal oldum diyebilirim demmeki doğum belirtisi ben de yediğim içtiğim sanıyordum
Çok olmuyor canım zaten sadece yumuşuyor bugün ben biraz güzeldim ama altan batmam çok oluyor artık yürüyemiyorum kemiğim patlıyor

İnternette okuduğum kadarıyla karın aşağı indikten bir iki hafta sonrasında doğum olabilir diyordu. Daha sık idrara çıkma ve vajinada baskı da arttı bende. Son haftalardayız normal artık sanırım

İnternette okuduğum kadarıyla karın aşağı indikten bir iki hafta sonrasında doğum olabilir diyordu. Daha sık idrara çıkma ve vajinada baskı da arttı bende. Son haftalardayız normal artık sanırım
Aynı durumdayım özellikle bu iki gündür oturduğum yerden zor kalkıyorum çatı kemiklerim ağrıyor

Ah evet benim de tek canımı acıtan nokta oydu ama ilk bir kaç saat yaptılar sadece. Sen de yapabildiğin kadar devam et canım
Ah çok şükür o dertte bitti bir düğmem var ağrım oldukça basıyorum ama ağrımda yok kalkıcam artık birazdan. Ayaklarımın uyuşukluğu da gitti valla baya konforluymuş sezaryen de

14 gün nasıl geçer ya bugün iyice sabırsızlanmaya başladım. Birde 2800 müş doktor maşallah saçlara bak kiloyu saçına vermiş dedi. Benim saçlarım seyrektir eşimin gür ona çekmiş herhalde. Birde doğduğunda kime benzediği anlaşılıyor mu kızlar çok merak ediyorum ya

Yaa maşallah hayırlı olsun canım sağlıcakla kavuşmuşsunuz çok şükür o titreme bendede oldu ya doğum öncesi başladı en son ameliyatta baya arttı bi iğne yaptılar bana durdu titremem
Ah canım beni yorganla sardılar ama üşüdüğümden titremedim hormonel sanırım. Normal doğumda da titremiştim ben bir hortumla ısı verdiler alttan bacaklarıma filan yine geçmedi. En son dediler titreme durmadan yukarı çıkamayız sakinleşmeye çalıştım filan derken geçti çok ağladım ama ben ya ilk defa ameliyathane gördüm ya korktum sanırım bir garip oldum eşim gelince sustum o gidince yine ağladım

Benimde aynı öyle midemde baskı hep

Ya canım bilmiyorum ama sezaryen de korkulacak bir şey değilmiş baya konforluymuş sadece ameliyathaneye tek gitmek tek kalmak beni bir duygusallaştırdı eşimden ayrıldığım an ağlamaya başladım bir tuhaf oluyor insan. Hiç bir şey hissetmiyorsun filan bebek çıkıyor çok güzel fotoğraflar çektiler sağolsunlar normalde böyle değildi Ama bir titreme geldi evlatlarımdan ayrı titriyorum tek başıma o ara biraz fazla dıygusallaştım. Ağrım da yok Şuan keyfim yerinde Ama saatinizi geçe almayın ben 11 deydi 11 20 gibi indirdiler 11 55 de doğdu. Açlıktan bayıldım 15 15 30 gibi su gibi çorba geldi. Kanamam olmamış çünkü göbeğime bastırdılar filan kanama gelince yemek verdiler sonra kendime geldim

Tansiyonun falan oynamadi mi ben de çok korkuyorum malum bu yüzden tansiyonum oynar diye tedirginim. Çünkü ekranda hafif bir oynama nabız artisi olunca hiç riske atmadan hemen genel anestezi ile bayıltiyorlarmis hani korkup heyecan yapıp tansiyonum oynar sakin kalamam bebeğimi aşamaları göremem full bayıltirlar diye tedirginim

Ah çok şükür o dertte bitti bir düğmem var ağrım oldukça basıyorum ama ağrımda yok kalkıcam artık birazdan. Ayaklarımın uyuşukluğu da gitti valla baya konforluymuş sezaryen de
Yaaa çok ama çok sevindim biliyordum rahat geçeceğini gözün aydın, yürüdükten sonra dahada kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…