2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Boşverrr.. Oh olsun der gibi yapmanın alemi yok.. Ne gecti eline şimdi onun.. Hiç takma.. Biz seni biliyoruz

Maşalllah canım sanaaa. Ne güzel kolay geçirmişsin. Hoşgeldi bebiş, gözün aydın.

Ah canım benim teşekkür ederim şimdi gördüm bende üzülmedim zihniyet farklı
Çok teşekkür ederim Bence doğum olacağı günü takip et belki hızlı açılacaksın bir avazda olacak denemeden bilemezsin. Bende bir dikiş olmuştu hiç problem olmadı ama her doğum farklı bazılarında hiç olmuyor bile. Sen kalbinin sesini dinle inşallah en kolay şekilde olur

Çok teşekkür ederim inan kendimi açıklayacak enerjim yoktu gerçekten bazılarının zihniyeti farklı belki bunu düşünmüş olabilirsin ama daha doğum yapalı 12 saat bile olmamış birine oh sana zihniyetiyle yazmazsın. Bebeği veren de doğum şeklini seçen de biz değilmişiz. Ben elimden geleni yaptım ama Allah böylesini nasip etti

Bu tarzda insanlar ne yazık ki varlar ve olmaya da devam edecekler.. Amaaaannn :)) Bu arada hesabını silmiş galiba arkadaş

Bu tarzda insanlar ne yazık ki varlar ve olmaya da devam edecekler.. Amaaaannn :)) Bu arada hesabını silmiş galiba arkadaş
Sapık gibi takip etmiş ya aman neyse herkese en kolayından en önemlisi en sağlıklısından doğumlar diliyorum Herkese yazamadım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Siz de mi kasımda doğuracaksınız?

Sapık gibi takip etmiş ya aman neyse herkese en kolayından en önemlisi en sağlıklısından doğumlar diliyorum Herkese yazamadım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Ayyy tam bazı görümceler gibi bence, bekler bekler durup laf sokar ya böyle yememiş içmemiş sezeryanla doğur diye beklemiş laf söylemek için benim kayınpeder de bugün telefonda, sezeryanda çok kan kaybı olur diyor bal damlıyor bazı insanlardan valla

Kayınpeder daha önce sezaryenin tadına bakmış sanki

Konuyu takip edip doğurduktan sonra yorum yapmanız çok enteresan gerçekten sabırla bu günü beklemişsiniz. İlginç

Kp çok komikmiş kaç tane yapmış acaba?

Çook enteresan gerçekten. Neyseki bir çoğumuz cevap verince ardına bakmadan gitmiş

Hazır değilim desem de o masaya yatacağım bu akşam hastane odamı süsledik . Bir gerildim ki anlatamam. Yatağın üstünde ameliyathane önlüğü ve bone hasır bekliyordu beni.
Hastane odamı gördüm bende bugün yarın sabah süsleyeceğiz ve ben girince ağlamaya başladım beşiği görünce yarın neler bekliyor bakalım bizi sağlıkla kavuşalım kasımın ilk bebişleri geliyor

Saglıkla kavusalım canımm ben de heyecandan uyuyamadım bile

Hazır değilim desem de o masaya yatacağım bu akşam hastane odamı süsledik . Bir gerildim ki anlatamam. Yatağın üstünde ameliyathane önlüğü ve bone hasır bekliyordu beni.
Ahh ben de cok degişik hissediyorum insallah hepimizinki cok güzel geçer

Haha gerçekten öyle Maşallah her şey hakkında da fikir sahibi kp ped e sanki daha az geliyor ama ameliyat ortamında nasıl bilmiyorum. Bende kansızlık vardı zaten, bakıyım rapora ne yazcak. Ne kadar kan kaybettiğini de yazıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…