Gerçekten ilginç bir karaktersiniz hiç yorum yapamıcam size. Kötü niyetinizle kalın. Eşleri almıyorlar dediğimi de hatırlamıyorum okuyup algılama da problem yaşıyor olabilirsiniz. En ufak şansım olsa yine normali denerdim ama evet kötü değil
Kızlar ben doğurdum Sabah kontrol etti doktor hayatta dönmez dedi gerçekten namaz kılar gibi elleri birleştirmişti alındığında
Gelelim doğum sürecine çok şükür hiç beklediğim gibi olmadı gayet kolaydı. Epidurali takmadan bana bir titreme geldi doğumdan sonrada devam etti yeni geçti sayılır. Hiç bir işlemi hissetmedim doğum bitti bebeği yanıma verdiler emzirmek istediğimi söyledim ve emzirdim direk sütüm geldi 3250 49 cm doğdu çok şükür ikimizde sağlıklıyız. 30 dk 30 dk emzirin dediler sıkınca direk göğüsten süt geliyor her şey yolunda. Darısı sizlerin başına
Yeni doğum yapmıs anneye sadece göz aydınlığı verılır. İnsanları üzmek kolay ama keşke zoru seçsek biz. İnanın normal doğum yapan bir insan asla ama asla sezeryan istemez. Kimi sezeryandan korkar kımı normalden . Ben 10 tane dogursam 10 sefer kesılırım ama normal yapamam mesela .
Sprıngı tanımıs anlamıs olsan bunu yazmazdın bence ınan ben okuyunca üZüldüm. Daha yeni anne olmus bir kişi üzülmesin keşke okumasa.
Çookk sevindim canım senin için. Tüm endişelerin boşa çıktı ne güzel
Ben normal için hala çok tedirginim. Burada normalde hep vajinal doğuma alıyorlar ama benim doktorum çok korkuyorsan zorlamam seni demişti. Ama bilmiyorum işte ben tercih edersem vicdan azabı çekerim ama gerçekten korkuyorum çok ağrılı, çok dikişli olursa diye çok endişeliyim
Çok teşekkür ederim Bence doğum olacağı günü takip et belki hızlı açılacaksın bir avazda olacak denemeden bilemezsin. Bende bir dikiş olmuştu hiç problem olmadı ama her doğum farklı bazılarında hiç olmuyor bile. Sen kalbinin sesini dinle inşallah en kolay şekilde olur
Pardon ama ne spring ne de ben sezeryani kötülemedik zorunlu sezeryan elbette olacak ve iyi ki de var teknoloji gelişti cok şükür ki riskli durumlarda sezeryan olunuyor. Bizim ilk doğumumuz normal olduğu için süreci biliyoruz o dönem o kadar sancı çekmişiz ikinip doğurmuşuz bildiğimiz bir yöntem ama sezeryana tamamen yabancıyız ve haklı olarak da korkuyoruz. İkimizin de ufak bebeği var henüz çok küçükler sezeryan sonuç itibariyle bir operasyon ameliyat.. cocuklarimiza bakamamak ilgilenememekten korkuyoruz sezeryan pis kötü değil ama adı üstünde normal doğum eger şartlar uygunsa tabu ki normal doğum isterim riskli durum olmamasına rağmen sezeryan isteyene de asla neden oldun demem saygı duyarım herkesin kendi bedeni kendi tercihi bence tavrınız çok yanlış sanki oh olsun sezeruan istemediniz başınıza geldi der gibi olmuş
Çok teşekkür ederim inan kendimi açıklayacak enerjim yoktu gerçekten bazılarının zihniyeti farklı belki bunu düşünmüş olabilirsin ama daha doğum yapalı 12 saat bile olmamış birine oh sana zihniyetiyle yazmazsın. Bebeği veren de doğum şeklini seçen de biz değilmişiz. Ben elimden geleni yaptım ama Allah böylesini nasip etti
Çok teşekkür ederim inan kendimi açıklayacak enerjim yoktu gerçekten bazılarının zihniyeti farklı belki bunu düşünmüş olabilirsin ama daha doğum yapalı 12 saat bile olmamış birine oh sana zihniyetiyle yazmazsın. Bebeği veren de doğum şeklini seçen de biz değilmişiz. Ben elimden geleni yaptım ama Allah böylesini nasip etti
Sapık gibi takip etmiş ya aman neyse herkese en kolayından en önemlisi en sağlıklısından doğumlar diliyorum Herkese yazamadım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Hayırlı olsun sezaryeni kötüleye kötüleye oldunuz sonunda
Hayırlısı olsun
Demek istediğim buydu sezaryen pis kötü değil hele burda o kadar hamile kadın var ve mecburen y da isteğe bağlı herkes sezaryen olabilir
Önemli olan sağlıklı kavuşmak
Sapık gibi takip etmiş ya aman neyse herkese en kolayından en önemlisi en sağlıklısından doğumlar diliyorum Herkese yazamadım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Ayyy tam bazı görümceler gibi bence, bekler bekler durup laf sokar ya böyle yememiş içmemiş sezeryanla doğur diye beklemiş laf söylemek için benim kayınpeder de bugün telefonda, sezeryanda çok kan kaybı olur diyor bal damlıyor bazı insanlardan valla
Ayyy tam bazı görümceler gibi bence, bekler bekler durup laf sokar ya böyle yememiş içmemiş sezeryanla doğur diye beklemiş laf söylemek için benim kayınpeder de bugün telefonda, sezeryanda çok kan kaybı olur diyor bal damlıyor bazı insanlardan valla
Hayırlı olsun sezaryeni kötüleye kötüleye oldunuz sonunda
Hayırlısı olsun
Demek istediğim buydu sezaryen pis kötü değil hele burda o kadar hamile kadın var ve mecburen y da isteğe bağlı herkes sezaryen olabilir
Önemli olan sağlıklı kavuşmak
Hazır değilim desem de o masaya yatacağım bu akşam hastane odamı süsledik . Bir gerildim ki anlatamam. Yatağın üstünde ameliyathane önlüğü ve bone hasır bekliyordu beni.
Hastane odamı gördüm bende bugün yarın sabah süsleyeceğiz ve ben girince ağlamaya başladım beşiği görünce yarın neler bekliyor bakalım bizi sağlıkla kavuşalım kasımın ilk bebişleri geliyor
Bu nasıl bir bekleyiş gerçekten zaman geçmiyor tüm gün dinlenecektim sözde ama koşuşturdum son kez evi misledik kızıma hazırlık çok tuhafım karnımda son gecemiz yarın akşam saatlerinde gireceğim kızlar doğuma dualarınızı bekliyoruz
Hazır değilim desem de o masaya yatacağım bu akşam hastane odamı süsledik . Bir gerildim ki anlatamam. Yatağın üstünde ameliyathane önlüğü ve bone hasır bekliyordu beni.
Haha gerçekten öyle Maşallah her şey hakkında da fikir sahibi kp ped e sanki daha az geliyor ama ameliyat ortamında nasıl bilmiyorum. Bende kansızlık vardı zaten, bakıyım rapora ne yazcak. Ne kadar kan kaybettiğini de yazıyorlar