Ah insallah canım inşallahhh evinde en azından huzurun yerinde evladın yanında. Doğunca biraz etlenip butlansin bizim yerimize de totosunu ısır, sıpa sen annene neler çektirdin diye
Ah neler etcem ona, ama zamanında gelirse çok ses etmem oğlum telefonda dio ki, anne doktor hep mi izin verdi hep mi evde Olcan diyo yavrum sefil oldu yaa kıyafetleri karışmış, yeme düzeni bitmiş abur cubur yemekten agzından aft çıkmış, uyku duzenı bozuldugundan Bi gözü kızarmış sankı arpacık gibi olmuş.. Valla analı kuzu kınalı kuzu
Hayırlı olsun sezaryeni kötüleye kötüleye oldunuz sonunda
Hayırlısı olsun
Demek istediğim buydu sezaryen pis kötü değil hele burda o kadar hamile kadın var ve mecburen y da isteğe bağlı herkes sezaryen olabilir
Önemli olan sağlıklı kavuşmak
Yani bunu şimdi söyleyince sizin elinize ne geçti anlamış değilim fırsatını bekleyip laf söylemek marifet değil bence, kesinikle sezaryeni kötülemediler olmak isteyene de saygı duydular. Üslubunuzu doğru bulmadım, inşallah ben de bunları söylediğim için benim doğumumu bekleyip bana da yazmazsiniz.
Çok korkuyla girdim bebek 5 dk sürmeden aldılar dikiş işi uzun sürdü ilk başta ağrı vardı baya ama şuan daha iyiyim yürümeye başladım yarına daha iyi olurum teşekkür ederim darısı diğer anne adaylarımızın başına ❤
Ah neler etcem ona, ama zamanında gelirse çok ses etmem oğlum telefonda dio ki, anne doktor hep mi izin verdi hep mi evde Olcan diyo yavrum sefil oldu yaa kıyafetleri karışmış, yeme düzeni bitmiş abur cubur yemekten agzından aft çıkmış, uyku duzenı bozuldugundan Bi gözü kızarmış sankı arpacık gibi olmuş.. Valla analı kuzu kınalı kuzu
Tansiyonun falan oynamadi mi ben de çok korkuyorum malum bu yüzden tansiyonum oynar diye tedirginim. Çünkü ekranda hafif bir oynama nabız artisi olunca hiç riske atmadan hemen genel anestezi ile bayıltiyorlarmis hani korkup heyecan yapıp tansiyonum oynar sakin kalamam bebeğimi aşamaları göremem full bayıltirlar diye tedirginim
Yok canım zaten hep düşüktü ya benim tansiyon 12 9 oldu maksimum. İlk kez ameliyathane ortamı gerdi ve duygusal yaptı beni valla ne ağrı ne sızı çok şükür Ameliyat masasında bile sütüm geldi çok şükür izin verdiler emzirmeme en çok ona sevindim
Bu nasıl bir bekleyiş gerçekten zaman geçmiyor tüm gün dinlenecektim sözde ama koşuşturdum son kez evi misledik kızıma hazırlık çok tuhafım karnımda son gecemiz yarın akşam saatlerinde gireceğim kızlar doğuma dualarınızı bekliyoruz
Bu nasıl bir bekleyiş gerçekten zaman geçmiyor tüm gün dinlenecektim sözde ama koşuşturdum son kez evi misledik kızıma hazırlık çok tuhafım karnımda son gecemiz yarın akşam saatlerinde gireceğim kızlar doğuma dualarınızı bekliyoruz
Hazır değilim desem de o masaya yatacağım bu akşam hastane odamı süsledik . Bir gerildim ki anlatamam. Yatağın üstünde ameliyathane önlüğü ve bone hasır bekliyordu beni.
Ah evet canım gazı çıkardık yürüdük çok şükür ikinci ayağa kalktığımda bacağım boşaldı dizimin üstüne düştüm ama bir şey olmadı üç kez yürüdüm kolidorda 2 saatte bir yürütüyorlar artık ağrı kesiciye çok basmıyorum uyuşmiyim diye
Hayırlısı olsun
Demek istediğim buydu sezaryen pis kötü değil hele burda o kadar hamile kadın var ve mecburen y da isteğe bağlı herkes sezaryen olabilir
Ama yeni anne olmuş doğum yapmış birine bu kadar sert sözler söylenmez ki.. çok üzüldüm şuan. Bende normal doğumdan korkan sezeryan isteyen biriyim ama normal doğum isteyen arkadaşlarıma saygı duyuyorum. Hatta gösterdikleri cesaret için tebrik ediyorum herkesin yapamadığını yapıyorlar bence. lütfen kelimelerinize dikkat edin. Kırmaya hiiiç gerek yok
Ya birde şeyi çok merak ediyorum. Yarım saatte doğmuş anladığım kadarıyla. Yani o kadar mı sürüyor? Doğduktan sonra ameliyathaneden ne zaman çıkıyoruz. Doğduğu gibi görüyor muyuz falan bunları düşünüyorum bu ara :))) doğduğu gibi babasına mı götüyorlar birde görsün diye nasıl oluyor bunlar
Canım ilk 15 dk epidural hazırlık sonra baba geliyor 15 dk sonra bebek çıkmış oluyor babayla onlar gidiyor senin dikim işleri kalıyor. Hiç hissetmiyorsun ama bir duygusallık oluyor bende tek sorun titremeydi ekg baktılar sürekli
Hayırlısı olsun
Tabi ki önemli olan sağlıkla kavuşmak ama Spring sezaryen kötülemedi aslında. İlk bebeği vajinal doğumdu ve hikayesi de pozitifti. Yani kim olsa ikincisini de aynı şekilde doğurmak ister. Üstelik evde ona muhtaç minik bir çocuk daha varken dikiş ağrısını yaşamak zor olacaktı.
Ben ilk başlarda sezaryen isterken bana sadece pozitif anısı ile gaz vermeye çalıştı. Sonra ben normali denemeye karar verdim ama mecburi sezaryen olunca ben ona aynı şekilde gaz vermeye çalıştım. Burası birazcık da bunun için aslında kötülemek yerine birbirini motive etmek iyi dilekler de bulunmak.
İnşallah true ya, evde daha cok yorulcam biliyorum ama ınsanın evi gibi yok.. Rahatladım yemınle.. Herkesten ayrı gayrı cok zordu.. İnşallah degerler hep düşer 38i görürüm inşallah
İnşallah true ya, evde daha cok yorulcam biliyorum ama ınsanın evi gibi yok.. Rahatladım yemınle.. Herkesten ayrı gayrı cok zordu.. İnşallah degerler hep düşer 38i görürüm inşallah
Hayırlısı olsun
Gerçekten ilginç bir karaktersiniz hiç yorum yapamıcam size. Kötü niyetinizle kalın. Eşleri almıyorlar dediğimi de hatırlamıyorum okuyup algılama da problem yaşıyor olabilirsiniz. En ufak şansım olsa yine normali denerdim ama evet kötü değil
O da sizi öper dicem de benım Eymen çekingen, hayatta yanaşmaz ama Bi açılmış gibi geldi ki görüşmeyeli, daha Bi bıcır bıcır olmuş... Eşimle hala inanamıyoruz konıstuguna yani 3bucuk yasına kadar konusmayınca biz hala hayretlerle dinliyorz onu