2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
36+4 bugün canım, inşallah bizlerde sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Hayırlı olsun sezaryeni kötüleye kötüleye oldunuz sonunda
Hayırlısı olsun
Demek istediğim buydu sezaryen pis kötü değil hele burda o kadar hamile kadın var ve mecburen y da isteğe bağlı herkes sezaryen olabilir
Önemli olan sağlıklı kavuşmak

Ayrıca eşler de gelebilir neden almadılar doğuma

Kızlar benim sezeryan yerim çok ağrıyor ya. Bide minik göğüslerimi yara etti. Göğüs koruyucu ve ayva çekirdeğinden jel yaptım onu sürüyorum ama tavsiye alırım
Avent göğüs kalkanı ve kendi sütünü sürmek derim. Ben lansinoh kullanmıştım bir de. Hiç yara olmadı. 1 haftaya birşey kalmaz. İlk günler ağrı normal canım. Sadece kıyafetinin göğüs ucuna değmemesine açılta kalıp hava almasına özen göster

Pardon ama ne spring ne de ben sezeryani kötülemedik zorunlu sezeryan elbette olacak ve iyi ki de var teknoloji gelişti cok şükür ki riskli durumlarda sezeryan olunuyor. Bizim ilk doğumumuz normal olduğu için süreci biliyoruz o dönem o kadar sancı çekmişiz ikinip doğurmuşuz bildiğimiz bir yöntem ama sezeryana tamamen yabancıyız ve haklı olarak da korkuyoruz. İkimizin de ufak bebeği var henüz çok küçükler sezeryan sonuç itibariyle bir operasyon ameliyat.. cocuklarimiza bakamamak ilgilenememekten korkuyoruz sezeryan pis kötü değil ama adı üstünde normal doğum eger şartlar uygunsa tabu ki normal doğum isterim riskli durum olmamasına rağmen sezeryan isteyene de asla neden oldun demem saygı duyarım herkesin kendi bedeni kendi tercihi bence tavrınız çok yanlış sanki oh olsun sezeruan istemediniz başınıza geldi der gibi olmuş

Offf sık idrara cıkma hem de nasil. Vajinada baski da yururken cok oluyor. Ben digerlerinde hic bu haftalara kadar calismamistim ve hareket etmek zorunda kalmamistim. Zorlaniyorum gercekten. Saglikla gelsinler artik yaklastik iyice
Normal doğum için hareket etmen çok güzel ama. Umarım kolaylıkla olur, bu çektiğin ağrılara değer hepsi

Çookk sevindim canım senin için. Tüm endişelerin boşa çıktı ne güzel
Ben normal için hala çok tedirginim. Burada normalde hep vajinal doğuma alıyorlar ama benim doktorum çok korkuyorsan zorlamam seni demişti. Ama bilmiyorum işte ben tercih edersem vicdan azabı çekerim ama gerçekten korkuyorum çok ağrılı, çok dikişli olursa diye çok endişeliyim

Yeni doğum yapmıs anneye sadece göz aydınlığı verılır. İnsanları üzmek kolay ama keşke zoru seçsek biz. İnanın normal doğum yapan bir insan asla ama asla sezeryan istemez. Kimi sezeryandan korkar kımı normalden . Ben 10 tane dogursam 10 sefer kesılırım ama normal yapamam mesela .
Sprıngı tanımıs anlamıs olsan bunu yazmazdın bence ınan ben okuyunca üZüldüm. Daha yeni anne olmus bir kişi üzülmesin keşke okumasa.

Aynı zamanda dogum yapsak aynı hastanede olacagız

Ah insallah canım inşallahhh evinde en azından huzurun yerinde evladın yanında. Doğunca biraz etlenip butlansin bizim yerimize de totosunu ısır, sıpa sen annene neler çektirdin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…