2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay bu konuyu ben doktoruma sordum ben önermiyorum özellikle sana önermiyorum canın acır vajinal varisten dolayı dedi biz 25. Haftadan beri yasakliyiz

Kızlar merhaba ben de bayadır giremiyordum doğum yapanların gözü aydın bekleyenlere de sabır diliyorum bu benim ikinci doğumum ama ilki 33. Haftada aniden olmuştu o yüzden çoğu şeyi yaşamamıştım şimdi 36 olduk çok şükür ama bunun da gelesi yok meğer ne zormuş son haftalar ben hiç yaşamamıştım bunları

Kızlar ben çıktım ama kızım su yutmuş yoğun bakıma aldılar dualarınızı eksik etmeyin
Dualarımız onunla senınle bahtı açık olsun canım benim
Hadi gözün aydın .. Bahtı acık olsun ..

Baş ağrısı yaşıyorum. Sizde de oldu mu öyle şeyler.

Ayyy 13 kasım çoğalıyoruz
Bende beklerse 13 kasım da sezeryan inşallah

Kızlar ben çıktım ama kızım su yutmuş yoğun bakıma aldılar dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun canım gözün aydın inşallah bebeğinde en kısa zamanda yanına gelecektir bizim Kasım bebeleri biraz nazlı
Hayırlı olsun canım gözün aydın

Bize doktor 9-15 kasim arasi tarih secin dedi bizde 13 dedik 39+5 oluyor gecmi sezeryan icin

13 kasimda tam 39+5 oluyorum

Ee sen 38 isen bu hafta degıl haftaya 13 kasım olacaksın 39 küsur oluyorsun. Sezaryan için geç degıl mi ? Kafamda deli sorularrr
Evet 39+5 oluyo doktorum bana 9-15 kasim arasi tarih secin dedi bizde 13 kasimi sectik cokmu gecki ya bi sorun olurmukiiii

Selam kızlar. Bugün benim kontrolüm vardı. 35+5 günlük haftası ile uyumlu dedi. 2500 gram 46 cm olmuş. 18 günde 350 gram almış biraz az gibi geldi bana ama sağlıklı olsun ne yapayım. Buda kızım gibi minyon olur en fazla minik doğar 10 kasım gibi gideceğim tam 37+0 oluyoruz ameliyat için gün verecek. Galiba sona yaklaşıyoruz

Kızlar ben çok güzel lohusa kafası yaşıyorum herşeye ağlıyorum kimseye söylenen hiç bir şeye tahammülüm yok beni hamileliğimde o kadar üzenler gelip hiç birşey olmamış gibi davranıyor içim acıyor böyle ağlama krizine giriyorum neyse bi şekilde geçecek biliyorum Buda bir süreç her hamilelik gibi lohusalıkta farklıymış demek ama maalesef bu durum sütüme yansıdı azaldı sütümü artırmak için ne yapabilirim ne kullanabilirim

Seni üzenleri uzaklaştırlamılısın yanından canım bende çok ağlıyodum eşime çıkışıyodum eve gelme istemiyorum diye her gün neredeyse çok farklı anlayabiliyorum
Süt için hurma dut kurusu yulafı incir falan pişirebilirsin vitamin takviyesi var emziren anneler için oda iyi gelebilir
O yulaf bana çok iyi gelmişti müslin miydi adı direk meyveliside satılıyodu yeşil paketli 1 günde erki edicek şekildeydi

Çok az Süt veya su ile lapa yap pişir yani biraz sonra ye bunu emiyoda bebek çok etkili olucak inşallah

Eklentiler

• IMG_5543.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…