Son ay erken doğum olmasın diyedir bence şuan serbest olur çünkü doğsa da sorun yok ki ama tabi doktoruna sor yine de tam tersi son dönem ilişki söylenir doğum başlasın diue ama sizde farklı bir risk varsa bilemem doktorun bilir
Merhabalar sabah 8 de sezaryen doğum ile oğlumu dünyaya getirdim şükürler olsun şimdi rahat rahat yazabiliyorum çünkü gaz çıkardıktan sonra yeniden doğdum resmen. Şuan gayet iyiyim bebeğim emiyor şükürler olsun ikimiz dr iyiyiz. Merakta kalmayın
Kızlar merhaba ben de bayadır giremiyordum doğum yapanların gözü aydın bekleyenlere de sabır diliyorum bu benim ikinci doğumum ama ilki 33. Haftada aniden olmuştu o yüzden çoğu şeyi yaşamamıştım şimdi 36 olduk çok şükür ama bunun da gelesi yok meğer ne zormuş son haftalar ben hiç yaşamamıştım bunları
Merhabalar sabah 8 de sezaryen doğum ile oğlumu dünyaya getirdim şükürler olsun şimdi rahat rahat yazabiliyorum çünkü gaz çıkardıktan sonra yeniden doğdum resmen. Şuan gayet iyiyim bebeğim emiyor şükürler olsun ikimiz dr iyiyiz. Merakta kalmayın
Maşallah kilosuna . 13 Kasım geç değil mi? Benimde makattı yarın kesinliği belli olucak doktor yinede 11 kasıma gün vermişti 38+6 da alıcak. Bu bebişler neden dönmüyor ki ben iki doğumdan da tedirgindim valla sağlıkla gelsin diyorum artık
Ah canım el mecbur bir bir kabulleniyoruz bana da 11 Kasım da gideceğim gün verecek sanırım bir sonraki haftaya gün verir hiç sorma ya bu ikinci doğum daha hızlı daha kolay olur diye seviniyordum kader bambaşka yazıldı ne diyelim kısmet . 13 kasımda tam kaç hafta kaç günlük oluyorsun?
Selam kızlar. Bugün benim kontrolüm vardı. 35+5 günlük haftası ile uyumlu dedi. 2500 gram 46 cm olmuş. 18 günde 350 gram almış biraz az gibi geldi bana ama sağlıklı olsun ne yapayım. Buda kızım gibi minyon olur en fazla minik doğar 10 kasım gibi gideceğim tam 37+0 oluyoruz ameliyat için gün verecek. Galiba sona yaklaşıyoruz
Kızlar ben çok güzel lohusa kafası yaşıyorum herşeye ağlıyorum kimseye söylenen hiç bir şeye tahammülüm yok beni hamileliğimde o kadar üzenler gelip hiç birşey olmamış gibi davranıyor içim acıyor böyle ağlama krizine giriyorum neyse bi şekilde geçecek biliyorum Buda bir süreç her hamilelik gibi lohusalıkta farklıymış demek ama maalesef bu durum sütüme yansıdı azaldı sütümü artırmak için ne yapabilirim ne kullanabilirim
Kızlar ben çok güzel lohusa kafası yaşıyorum herşeye ağlıyorum kimseye söylenen hiç bir şeye tahammülüm yok beni hamileliğimde o kadar üzenler gelip hiç birşey olmamış gibi davranıyor içim acıyor böyle ağlama krizine giriyorum neyse bi şekilde geçecek biliyorum Buda bir süreç her hamilelik gibi lohusalıkta farklıymış demek ama maalesef bu durum sütüme yansıdı azaldı sütümü artırmak için ne yapabilirim ne kullanabilirim
Seni üzenleri uzaklaştırlamılısın yanından canım bende çok ağlıyodum eşime çıkışıyodum eve gelme istemiyorum diye her gün neredeyse çok farklı anlayabiliyorum
Süt için hurma dut kurusu yulafı incir falan pişirebilirsin vitamin takviyesi var emziren anneler için oda iyi gelebilir
O yulaf bana çok iyi gelmişti müslin miydi adı direk meyveliside satılıyodu yeşil paketli 1 günde erki edicek şekildeydi