Merhabalar sabah 8 de sezaryen doğum ile oğlumu dünyaya getirdim şükürler olsun şimdi rahat rahat yazabiliyorum çünkü gaz çıkardıktan sonra yeniden doğdum resmen. Şuan gayet iyiyim bebeğim emiyor şükürler olsun ikimiz dr iyiyiz. Merakta kalmayın
Kızlar ben çok güzel lohusa kafası yaşıyorum herşeye ağlıyorum kimseye söylenen hiç bir şeye tahammülüm yok beni hamileliğimde o kadar üzenler gelip hiç birşey olmamış gibi davranıyor içim acıyor böyle ağlama krizine giriyorum neyse bi şekilde geçecek biliyorum Buda bir süreç her hamilelik gibi lohusalıkta farklıymış demek ama maalesef bu durum sütüme yansıdı azaldı sütümü artırmak için ne yapabilirim ne kullanabilirim
Üfff gereksiz insanlar.. Yaa kov gitsin evden herkesi ya.. En azından aglayacaksan da yalnızlıga aglarsın, baskaları yuzunden aglama
Süt için bol bol yiyip bol bol su iç en, dinlencen.. Baska bısey bılmıorm kafana takma lutfen true
Merhabalar sabah 8 de sezaryen doğum ile oğlumu dünyaya getirdim şükürler olsun şimdi rahat rahat yazabiliyorum çünkü gaz çıkardıktan sonra yeniden doğdum resmen. Şuan gayet iyiyim bebeğim emiyor şükürler olsun ikimiz dr iyiyiz. Merakta kalmayın
Kızlar ben çok güzel lohusa kafası yaşıyorum herşeye ağlıyorum kimseye söylenen hiç bir şeye tahammülüm yok beni hamileliğimde o kadar üzenler gelip hiç birşey olmamış gibi davranıyor içim acıyor böyle ağlama krizine giriyorum neyse bi şekilde geçecek biliyorum Buda bir süreç her hamilelik gibi lohusalıkta farklıymış demek ama maalesef bu durum sütüme yansıdı azaldı sütümü artırmak için ne yapabilirim ne kullanabilirim
Ben bestlak damla kullanıyorum canım.Emziren anne çaylarından da alıp içebilirsin artık psikolojik mi bilmem ama sanki faydalı da oluyor.Dut ,kayısı,üzüm kompostosu vs de iyi oluyor bence.Benim de gelmiyordu artmaya başladı okuduğum kadarıyla en önemli salgı nedeni çocuğun emmesi.Çocuk emmediği sürece makineyle bile sağsan gitgide sütün azalabilirmiş.Bir de bunların hepsinin haricinde psikolojik olarak da iyi olman ve pozitif düşünmen gerekli.
Ben de acil olarak gidince oldum.Suyum geldi dr açıklığa bakmak istedi haliyle .Kesinlikle korkulacak bişey değil ama erken haftalarda da yapılmasa çok iyi olur benim gibi aşırı kendini kasanlara göre değil çünkü 37 den önce yani.Ultrasonla vajinal muayeneden pek farkı yok üstelik ondan çok çok kısa sürüyor.
Kızlar, bu gece de doğurmadığım gibi hasta oldum boğazım ağırıyor yutkunamıyorum, hapşuruk, burun akması off yaaa doğum olursa bebeğe de bulaşır. Acil toparlanmam lazım. Sihirli formülü olanlar lütfen yazabilir mi noluurrr bu arada 9 ay boyunca bir kere bile hasta olmadım, burnum bile akmadı. Durdu durdu doğum yapacağım zaman oldum yaa ağlıyıcam
Ben de acil olarak gidince oldum.Suyum geldi dr açıklığa bakmak istedi haliyle .Kesinlikle korkulacak bişey değil ama erken haftalarda da yapılmasa çok iyi olur benim gibi aşırı kendini kasanlara göre değil çünkü 37 den önce yani.Ultrasonla vajinal muayeneden pek farkı yok üstelik ondan çok çok kısa sürüyor.
Sezeryan da doktorlar bu kadar geç bırakmıyor, tavsiyem doktorunuzla tekrar konuşun. Sezeryan olucak ama bu sürede suyununuz nişanınız gelirse paniklemez misiniz ben hep bunu düşünüyorum çünkü .
Kızlar, bu gece de doğurmadığım gibi hasta oldum boğazım ağırıyor yutkunamıyorum, hapşuruk, burun akması off yaaa doğum olursa bebeğe de bulaşır. Acil toparlanmam lazım. Sihirli formülü olanlar lütfen yazabilir mi noluurrr bu arada 9 ay boyunca bir kere bile hasta olmadım, burnum bile akmadı. Durdu durdu doğum yapacağım zaman oldum yaa ağlıyıcam
Kızlar gunaydın özür dileyerek sorcam su gelmesi nasıl oluyo herzaman akıntım oluyodu ama dunden beri fazlalastı ve affedersiniz böle bildiğiniz su gibi akıyo ama bu sefer dokunduğum zaman yapıs yapıs tuhaf kokuyo suyummu gelıyo azar azar ishalde oldum geceden berı bebek kasılıyor ama sancı hıssetmıyorum
Kızlar gunaydın özür dileyerek sorcam su gelmesi nasıl oluyo herzaman akıntım oluyodu ama dunden beri fazlalastı ve affedersiniz böle bildiğiniz su gibi akıyo ama bu sefer dokunduğum zaman yapıs yapıs tuhaf kokuyo suyummu gelıyo azar azar ishalde oldum geceden berı bebek kasılıyor ama sancı hıssetmıyorum
Benim son doğumda suyum geldi ayağa kalkmamla birlikte bir sürahi su boşaldı yani engel olamıyorsun ama sızıntı şeklinde de gelebiliyor o yüzden dr görünmende fayda var
Kızlar bizde bugün çıkıyoruz hastaneden dün sarılığı 4 dü bugün 6 olmuş ama iyi dedi hemşire bir sorun yokmuş. Kaçta sorun oluyor acaba ertesi gün artmasını bekleriz dedi. Açlık şekeri filan da ölçüldü onlarda iyiymiş. İlk gece felaket geçmişti benimde ağrım vardı ama dün gece çok şükür iyiydi. Bebeğin üstünü çıkarıp emzirdim hep daha kısa ve aktif emdi. Yoksa saatlerce emiyordu bir de kundak yaptım gerçekten çok daha iyi uyuyor
Ben dün öğleden sonra toparlanmıştım tamamen beşiğinden alıp koyuyorum basit işleri yapıyorum filan 2 ay 10 kg a kadar taşıma dedi sadece doktor. Bunu da atlattık çok şükür. Darısı başınıza sırasıyla
Benim son doğumda suyum geldi ayağa kalkmamla birlikte bir sürahi su boşaldı yani engel olamıyorsun ama sızıntı şeklinde de gelebiliyor o yüzden dr görünmende fayda var
Peki dokusu nasıldı sankı biraz şerbet gibi yapıs yapısmı hıssedıyodun gelirken aktıgını hısedıyorum ama engel olamıyorum akıntı mı su mu bılmıyorum ama fazla oluyo
Ya ben su gibi diye hatırlıyorum ama senin sızıntı gibi galiba en iyisi sen hastaneye git orada turnusol kağıdı ile kontrol ederler zaten günün geldi beklendik bir şey