2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet 39+5 oluyo doktorum bana 9-15 kasim arasi tarih secin dedi bizde 13 kasimi sectik cokmu gecki ya bi sorun olurmukiiii
38+5 den gec sezeryan duymadım da ondan şaşırdım. Genelde 39 a bırakmıyorlar . Ama senlik bir durum yok doktorun onayladıysa vardır bir bildigi .

Bize doktor 9-15 kasim arasi tarih secin dedi bizde 13 dedik 39+5 oluyor gecmi sezeryan icin
Ben 38+6yı seçtim ama doktor 39+1i falan da alabileceğimi söylemişti. Şöyle bir durum var, hani Allah korusun suyun falan gelirse; aslında bu çocuğun kendi gelmek istediği vakit olur. Bence bu bizim seçtiğimiz tarihlerden daha güzeli burda bir arkadaşta öyle olmuştu. Sezaryen tarihinden birkaç gün önce geldi bebek ama en azından kendi istediği zamanda geldi, o yüzden endişelenme derim. Hemen acil sezaryene alırlar. Ama tabi dersen ki Ben o riski, heyecanı hiç almayayım; o zaman daha erken bir tarihe alabilirsin

Kızlar sarılık olmaması için sık sık emzirme dışında tavsiyeniz nedir ? Sarılık olduğunu nasıl anlarım en net ? Tüm vücudu mu sarı olur sadece kafası mı

Bize doktor 9-15 kasim arasi tarih secin dedi bizde 13 dedik 39+5 oluyor gecmi sezeryan icin
İlk dogumunuz mu? Biz sancı bekliyoruz diye 40 ı görmüştük ama hiçbir belirti yok diye ve bebek kilo alıyor diye sezaryen olmk zornda kalmıştım. Yani bı sikintinz yoksa zamanınız bana normal geldi.

Kızlar sarı mı rengi
Genelde en bariz burun ucu olur canım eğer sütünden emin değilsen günde bir kere akşam mesela 30 cc falan mama takviyesi yapabilirsin. Emerken uyuyor zor uyanirsa sarılık başlangıcı olabilir denir ama bebek ilk 40 gün anne karnında sanıp da uyuyabilir bunun en garantisi gidip sarıligina baktırmak zaten ilk zamanlar sık sık doktora gidersin kilo kontrolü için falan o zaman söylersin doktor şüphelenirse kana bakar . Bu arada masaallah kirpiklere bak daha geçen gün karnindaydi ne büyük bir mucize çok tatlı
Ha unutmadan bezini say dolu dolu cisli bez sayısı günde 5 ise doyuyor demektir ve doydugu sürece de kan grubunuz alakalı sorun yoksa sarılık ilerlemez kolay kolay.

Aha burnu

Eklentiler

• 9D979119-D26D-4959-8A2B-299B21EA6BC2.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 92
Kiz ben böyle anlayamam ki canlı görmek lazım ama sarı gibi olmasına takılma çünkü bebekler yıkanana kadar başka ilk banyosu sonrası başka ton oluyorlar içini ferah tut dediğim gibi cisli bez sayısı, sütünden emin değilsen günde bir 30 cc mama takviye et ve doktoruna söyle o anlar zaten kanda bakar gerekirse stres yapma

Canım benim bildiğim ilk önce kaş arasında, burun ucunda vs belirti veriyor. İlerlerse de vücuda, ele ayağa yayılıyor diye biliyorum. Bazen göz akında da belli oluyor, hafif sararma oluyor orda da. Fotoğraflardan ileri düzeyde olmadıkça anlaşılması zor olur gibi geliyor ışık kırılmasından dolayı. Baktın mı anlayamadın, için rahat etmiyor; git sağlık ocağına

Tamamdır, olacak iş değil yaa, geçmesi uzun sürer bebeğime de bulaşırsa napıcam

Ben eymen eve gelınce dakıka 1 gol 1 grip olmustum, o zmn daha korona filan yok piyasada, maske takarak emzirmiştim, hiç de geçmemişti.. Hatta korona çıkınca maske sıkıntısı hiç çekmemiştik

Ya korkutmak istemem ama en guzel dertleri bunlar cidden.. Keşke kakasını kabızlıgını emmesını mamasını doymasını dert etsek hep.. Buyudukce daha da farklılasıo sorunlar.. Anne olmak ömür boyu süren bir serüven, kalbinde bir sızı gibi taşıyorsun, ufacık şeyini dert edıosun.. Ömür boyu senınle oluyo kalbınde.. Annelık hele daha cok şey katıo ınsana, tehlıkelere daha uyanık olmaya baslıosun.. Onunla büyüyorsun,öğreniyorsun.. Hem tatlı hem yorucu.. Ama herşeylerine değer, buyuyunce o bıcır bıcır hallerini görünce eriyorsun serooo.. Onun buyudugunu öğrendiğini hayata karıştığını gördükçe insan cok duygulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…