2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kesinlikle her cumlene katılıyorum bence en kolayı yeni doğan .. Bi de en zoru denirdi hayir ..

Kesinlikle her cumlene katılıyorum bence en kolayı yeni doğan .. Bi de en zoru denirdi hayir ..

Herkese diyorum hep ilk 6 ay emzirirken gezin dolaşın.. En rahatı, aç memeyi yada koy mamayı bıberona, gez toz.. Sonraki süreçler çocugun mizacına göre degısıklık gösterio cunku

BU ARADA HERKESE SORUYORUM KIZLAR BEBEĞİM ŞUAN DÖNMEDİ, BUGÜN TAM 36+1 İM KAFASI HALA MİDEMİN ORADA ELİME GELİYOR.. YA HAMİLESİNİZ YA EMZİRİYORSUNUZ HİSLERİNİZ KUVVETLIDIR . HEPİNİZİN İÇİNDEN GEÇENLERİ MERAK EDİYORUM.

İÇİNİZE NE DOĞUYOR DÖNER YA DA DÖNMEZ DİYE???????????????

Hadi bakalım, döncek diyorum ben

Kendim de dahil umutlarım azaldı sanki artık dönemeyecekler gibi hissediyorum ben ya bir de herkes döner döner diyor ama Spring05 den sonra demekki olmayabiliyor moduna girdim. Ben de 36+5 im

Benim bugün 37+3 dü 28 haftadan beri hep makat ve bugünde dönmemiş bu saatten sonra döneceğini düşünmüyorum nedense çünkü yeri daralıyor dönmesi daha zor ama doktor son ana kadar belli de olmaz dedi. Ben sezeryan tarihi aldım eğer dönmezse geleceği tarih belli . Yani sizinde dönmeme ihtimali yüksek .

Benim ikizler dönüyosa 33 34 te o darlıkta 2 bebek bide 37 kadar seninkide dönebilir gibi geliyor inşallah döner 37 sonrası için bişey diyemiyorum

Arkadaşlar bu arada ben bu mesajları alıntı yapıp dönecekken fırsat bulamadım sonra ard arda doguranlar derken kaynadı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler iyi ki varsiniz

O kadar kötü bi gece geçirdim ki, miğde koruyucu içmemiştim mayalı bişey yedim akşam şişlik gaz falan mahfetti beni yandı yemek borusu resmen 1 gibi zorla uyudum 2 de kalktım yanıyor nasıl bi yandan çok bağırsaklarıma baskı var tuvalet istediği doğuyor hep, miğdem kötü 1 saat bekledim dedim çıkarmam lazım benim bunu çıkardım bekledim biraz rahatladım uyuyum dedim bu sefer rüya değil gerçek gibi şeyler gördüm korkuttular beni karnım küçüldü wc kusma derken baya bebeklerde az hareket ediyor akıl sağlığımı kaybetmeden doğurmak istiyorum

Kızlar sarılık olmaması için sık sık emzirme dışında tavsiyeniz nedir ? Sarılık olduğunu nasıl anlarım en net ? Tüm vücudu mu sarı olur sadece kafası mı
Vücudu,yüzü,kafası ,göz içi sarı olur gitgide sararır.Bizde de sarılık var doktor mama takviyesi istedi.Fizyolojik sarılık var yenidoğanlarda belli bir süreye kadar artıyor sonra azalması bekleniyor.Dediğin gibi sık emzirme gerekiyor yani iyi beslenmesi şekerinin düşmemesi gerekiyor.Bu süreçte bana şekerli gıdalarla beslenirsem süt içeriğindeki şekerin de artacağı söylendi ve mama desteği veriyorum şu an.

Canim son duzlukteyiz artik, bu zorluklar bu surecin bi parcasi.. Lutfen bol bol su icmeyi ihnal etme, kusma sonrasi su kaybi yasamis olabilirsin.

Canim son duzlukteyiz artik, bu zorluklar bu surecin bi parcasi.. Lutfen bol bol su icmeyi ihnal etme, kusma sonrasi su kaybi yasamis olabilirsin.
İnşallah canım Evet yarın kontrolüm var daha tam gün netleştirmedik en geç 9 una isticem ne dicek yarın acaba mental olarak çöktüm artık

Kendim de dahil umutlarım azaldı sanki artık dönemeyecekler gibi hissediyorum ben ya bir de herkes döner döner diyor ama Spring05 den sonra demekki olmayabiliyor moduna girdim. Ben de 36+5 im
Ya canım belki sizin dönebilir ama 38 den sonra nerdeyse imkansız zaten yeri çok daralıyor ya hareketleri de azalmıştı bende ama umarım döner gerçekten sezaryeni daha kötü sanmıştım bugün eğilip kalkmayada başladım. Sadece fark bence beni etkileyecek çocuğu kucağıma almamak ve ağır kaldırmamak olacak. Dikiş yerini de gördüm baya aşağıda ya googledaki gibi değil İnşallah döner tabii ama gerçekten Allah ın takdiri çok şükür sağlıkla kavuştum ya

İnşallah döner canım benim inşallah bu hafta dönerse çok iyi ama 38 den sonra bence neredeyse imkansız. Benim karnım top gibiydi yeri yoktu bence kafasını en fazla sağa sola dayıyordu son zaman ve hareketleri de azalmıştı. Doktor imkansız dedi ve ameliyatta gerçekten elleri birleşik namaz kılıyormuş gibi çıkarmış ama sandığımdan iyiymiş sezaryen hiç korkma bugün eğilip hastane bavulunu topladım odayı topladım. Dün bu saatlerde banyo yapmak için nasıl yaparım acaba diye düşünüyordum. Yaramı da gördüm hiç kötü değil. Tek fark ağır bir şey kaldırmamak. Kurutucu gibi bir şey sıktı banyo da yapabilirmişim

Ya bir de makat geliş olduğundan sebep sanırım bacaklarını çok ayrık tutuyor kaplumbağa gibi bir şey çok komik kalça ultrasonu randevusu de verdiler bizimkiler için o önemliymiş makat geliş ya kalça çıkığı olma olasılığı yüksekmiş. Ama sanırım erken teşhis olursa sorun olmuyor çift bez bağlanıp hallediliyordu o yüzden çok kafaya takmadım yildizsavascisi

Bu şekilde deneyimlemene çok seviniyorum bize de umut oldun. Başta çok çok kafaya takmıştım ben de ama artık hayırlısı neyse o olsun diyorum. Sizden farklı olarak kızım 6 yaşında ve anlıyor çoğu şeyi bi nebze daha rahat olurum o yüzden artık hakkımızda hayırlısı

Ben eymen eve gelınce dakıka 1 gol 1 grip olmustum, o zmn daha korona filan yok piyasada, maske takarak emzirmiştim, hiç de geçmemişti.. Hatta korona çıkınca maske sıkıntısı hiç çekmemiştik
Aa çok iyi olmuş yaa, bende iyileşmezsem en kötü maske takarım da, gelmeye karar verirse inşallah

Arkadaşlar ben de bugün doğum yapacağım hastanede 1 ay önce doğum yapan arkadaşımla konuştum. Açıkçası sezaryenden ziyade sonrası beni de korkutuyordu. (Sadece genel anesteziyle sezaryen olanları gördüğüm için) ama bugün arkadaşım o kadar pozitif enerji yükledi ki bana, sezaryen anında müzik açıp enerji yükseltmişler, anestezi doktoru hep yanındaymış “ şimdi bebeği çıkarıyorlar, şimdi dikişin atılıyor” falan diye anneyi hep desteklemiş. Doğum sonrası 2-3 saat sonra kalktım, bebeği de bana verdiklerinde gayet tek başıma emzirdim falan dedi. Bu kadar pozitif bir hikaye duyunca rahatladım. Ne kadar sizlerden duysam da, doğum yapacağım hastanedeki bir kişiden duymak ekstra rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…