2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hangi doktor doğum yapmıştırmış canım,
Aynen öyle benimde sürecim çok güzell ilerlemişti müzik yoktu ama sanki

Merhaba kizlar. Size birşey danışmak istiyorum. Oglumuzun adını Ayhan Ege koymaya karar verdik. Eşim tek çocuk, bir de kaynanam ve kayinbabam bize karşı çok iyi olduğu için eşim iki isimden biri babamın ismi olan Ayhan olsun dedi. Sadece kimlikte görünsün, babamlarin gönlü olsun, biz Ege diye cagiririz zaten dedi. Ben de kabul ettim ve herkese o şekilde söyledik. Şimdi hediyelik yaptıracağız. Sadece Ege yaptıralım diye sipariş verdim. Şimdi sadece Egeyi görseler alınırlar mi diye içime bir kurt düştü.

Nur Cansu da yaptı canım, hatta ben doktorumu suratsız sanıyordum ama çok eğlenceli biriymiş dedi
Evet suratsız duruyo gerçekten ama bi eğlenceli yanıda var gibi kızımı gördüğünde bişey demişti geçerken ordan anladım demirbaş onlar oranın bi muane olmadığıma pişman mı oldum ne

Saygısızlık gibi olur diye düşünüyorum ben sonuçta adı Ayhan Ege. Sadece Ege ismi yazması biraz saçma yani ne anladım ben bu işten hesabı

Evet suratsız duruyo gerçekten ama bi eğlenceli yanıda var gibi kızımı gördüğünde bişey demişti geçerken ordan anladım demirbaş onlar oranın bi muane olmadığıma pişman mı oldum ne
Yok yok olma, doğurucan artık tek temennim doktorlarımızın eli hafif olsun

Kızlar bu arada benim akıntım çok arttı özellikle büyük tuvalete çıktığımda fazla fazla geliyor normal mi ya

Herkese öyle söyledik derken? Yani kayınailen eğer ki biliyorsa yarım elma gönül elma olduğunu hiçbir şey olmaz. Bir tanıdığım da ekstra bir isim koydu ama çocuğun ismini soranlara bile söylemiyor o ismi

Yok yok bence alınmazlar . Sen rahat ol ismini koyuyorsun daha ne her yerede yazmaaya grek yok. Kurdunu yolla ege saglıkla gelsın

Yok yok olma, doğurucan artık tek temennim doktorlarımızın eli hafif olsun
Ahh inşallah benimde valla kızımda ilk ayağa kalktığımda iki 3 adım yürüdüm oturdum sandalyeye annem kızımı vermişti emzirmeye doktorum kapıdan girdi o an normal doğum yapmış gibisin demişti inşallah öyle olurum 2. Olmasına rağmen endişe bende bile var yani sizinki çok normal

Yaa ama şimdi neyse bişi demıycem Yav o zaman koyma dıyecektımde koca baskısı varsa yazık .

Kızlar sarılık olmaması için sık sık emzirme dışında tavsiyeniz nedir ? Sarılık olduğunu nasıl anlarım en net ? Tüm vücudu mu sarı olur sadece kafası mı
Takma kafana bol bol emzir saat tutma hep emzır baktın olmuyo az mama destegı ılk zamanlar zor ben dırek mamayı aldım dayıycam valla o strestı cekemem
Yarın kontrol.Korkuyorum sürekli de emiyo halbuki. Biyerde anne bebek kan grubu farklıysa da olur diye okudum. Ben A rh+ bebeğim 0 rh+
O(-) O(+) kan uyusmazlıgı canım sızde yok yanı cok varda boyle kolay acıklamak ıstedım

Yaa ama şimdi neyse bişi demıycem Yav o zaman koyma dıyecektımde koca baskısı varsa yazık .
Herkese öyle söyledik derken kv kp dahil öylesine koyulduğunu biliyorsa sorun yok ama herkese adı Ayhan Ege olacak diye söylendiyse ve eşle kendi aralarında Ege deriz vs diye konuştularsa hediyeliklerde ege yazması biraz ayıp değil mi ya

İşin açığı evet saçma olur ben olsam madem öyle koymasaydiniz derdim hani hitap etmek başka bu tarz anılarda isim olmaması başka.

Dönecek kesinlikle

Kızlar benım kasılmalarım 5 dakıkada bir oluyo ama ben hafif hissediyorum geceden beri böyle acile gitsemmiki yoksa şiddetlenmesini mi beklemeliyim

Kızlar çok kötüyüm şimdi hastaneden geliyorum biliyorsunuz benim gebelik zehirlenmesi vardı bugün tahlillerim yüksek çıktı tansiyon zaten bir haftadır yükselme gösteriyordu ödemim de çoğaldı şüpheleniyordum zaten geçen hafta salı kontrole gittiğimde herşey yolundaydı bebeğim bir hafta ilerdeydi dün yine kontrol vardı bı gittim bebeğin gelişimi olması gereken den bir hafta geri bugün yine diğer druma gittim aynı şeyi söyledi oda bebeğin karın çevresi iki hafta totalde bir hafta gerilik var 300 Gr geri düşmüş durumda her üç günde bir kontrol hergun de nst ye girecem sanırım kan akımında sorun var yani bu hafta içinde herhangi bir gün sezeryan olacak bende zaten beklemekten yana değilim ne olursunuz aranızda lohusa arkadaşlarım da var bana ve bebeğime dua edin gerileme dursun sağlıkla kucağına alayım çok korkuyorum pazar günü belli olcak kontrolde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…