Kaç haftalıksın canımKızlar çok kötüyüm şimdi hastaneden geliyorum biliyorsunuz benim gebelik zehirlenmesi vardı bugün tahlillerim yüksek çıktı tansiyon zaten bir haftadır yükselme gösteriyordu ödemim de çoğaldı şüpheleniyordum zaten geçen hafta salı kontrole gittiğimde herşey yolundaydı bebeğim bir hafta ilerdeydi dün yine kontrol vardı bı gittim bebeğin gelişimi olması gereken den bir hafta geri bugün yine diğer druma gittim aynı şeyi söyledi oda bebeğin karın çevresi iki hafta totalde bir hafta gerilik var 300 Gr geri düşmüş durumdaher üç günde bir kontrol hergun de nst ye girecem sanırım kan akımında sorun var yani bu hafta içinde herhangi bir gün sezeryan olacak bende zaten beklemekten yana değilim ne olursunuz aranızda lohusa arkadaşlarım da var bana ve bebeğime dua edin gerileme dursun sağlıkla kucağına alayım çok korkuyorum pazar günü belli olcak kontrolde
Verirlerse de az verirler kendi sancin var ya açılma başlayınca keserler korkma sen bence gitGecen hastaneye gittiğimde de böyleydi canım hissetmiyorum fazla dedim açılmam yok sunı vermelerinden korkuyorum
Ah canım inşallah sağlıkla al kucağına yarın hemen sezeryan olma ihtimalin yok mu hafta sonu stres ile geçmemiş olur hamile takvimin yok tam kaç haftaliksin ??Kızlar çok kötüyüm şimdi hastaneden geliyorum biliyorsunuz benim gebelik zehirlenmesi vardı bugün tahlillerim yüksek çıktı tansiyon zaten bir haftadır yükselme gösteriyordu ödemim de çoğaldı şüpheleniyordum zaten geçen hafta salı kontrole gittiğimde herşey yolundaydı bebeğim bir hafta ilerdeydi dün yine kontrol vardı bı gittim bebeğin gelişimi olması gereken den bir hafta geri bugün yine diğer druma gittim aynı şeyi söyledi oda bebeğin karın çevresi iki hafta totalde bir hafta gerilik var 300 Gr geri düşmüş durumdaher üç günde bir kontrol hergun de nst ye girecem sanırım kan akımında sorun var yani bu hafta içinde herhangi bir gün sezeryan olacak bende zaten beklemekten yana değilim ne olursunuz aranızda lohusa arkadaşlarım da var bana ve bebeğime dua edin gerileme dursun sağlıkla kucağına alayım çok korkuyorum pazar günü belli olcak kontrolde
Ya aslında sancı başlayınca korkuyorsun biliyorum elinde değil ama sürekli pencere kenarına falan tutun eğil eğil kalk özel hastane ise sürekli sıcak duş a gir beline su tut , böyle ara ara ikin sanki kabiz gibi ittir onlar açılma yapar merdiven varsa odadan cikmana izin verirlerse in in çık yani yatarsan açılma uzarGecen hastaneye gittiğimde de böyleydi canım hissetmiyorum fazla dedim açılmam yok sunı vermelerinden korkuyorum
Aciliyetli bi durumda hemen alacakmis nisan su gelmesi kramp agri kasilma olursa hemen gel gunu beklemeden aliriz suan hic agrim vs yok tedirgin oldum cokmu gec diye yaSezeryan da doktorlar bu kadar geç bırakmıyor, tavsiyem doktorunuzla tekrar konuşun. Sezeryan olucak ama bu sürede suyununuz nişanınız gelirse paniklemez misiniz ben hep bunu düşünüyorum çünkü .
Bende hic agri kramp falanda yok bebek hareketi suyuda iyi ama tedirgin oldum bi kac kisi gec sanki demis bende 9una cektirmeyi dusunuyorum tarihi38+5 den gec sezeryan duymadım da ondan şaşırdım. Genelde 39 a bırakmıyorlar . Ama senlik bir durum yok doktorun onayladıysa vardır bir bildigi .
Daha ne kadar sıklaşmasını bekleyeceksin ki?Kızlar benım kasılmalarım 5 dakıkada bir oluyo ama ben hafif hissediyorum geceden beri böyle acile gitsemmiki yoksa şiddetlenmesini mi beklemeliyim
9 u kaç hafta kaç gün oluyorsun?Bende hic agri kramp falanda yok bebek hareketi suyuda iyi ama tedirgin oldum bi kac kisi gec sanki demis bende 9una cektirmeyi dusunuyorum tarihi
Ya bi kac kisi sezeryan icin gec demisler 9una cektircem galiba tarihi suyum gelirse nisan gelirse kramplar olursa hemen gel dedi gerci gunu beklemeden aliriz dedi ama tedirgin oldum gec olursa sezeryana diye 9una degistircem tarihi musaitseBen 38+6yı seçtim ama doktor 39+1i falan da alabileceğimi söylemişti. Şöyle bir durum var, hani Allah korusun suyun falan gelirse; aslında bu çocuğun kendi gelmek istediği vakit olur. Bence bu bizim seçtiğimiz tarihlerden daha güzeliburda bir arkadaşta öyle olmuştu. Sezaryen tarihinden birkaç gün önce geldi bebek ama en azından kendi istediği zamanda geldi, o yüzden endişelenme derim. Hemen acil sezaryene alırlar. Ama tabi dersen ki Ben o riski, heyecanı hiç almayayım; o zaman daha erken bir tarihe alabilirsin
Evet ilk dogumum olacak hic agrim sizimda yok nisan gelirse su gelirse hemen aliriz dedi aksi bi durum olmazsa 13 kasimi bekleyecektik ama sezeryane hep gec o tarih demis kizlar bende doktorla gorusup 9 kasima cektirmeyi dusunuyorum tarihiniİlk dogumunuz mu? Biz sancı bekliyoruz diye 40 ı görmüştük ama hiçbir belirti yok diye ve bebek kilo alıyor diye sezaryen olmk zornda kalmıştım. Yani bı sikintinz yoksa zamanınız bana normal geldi.
39+1 oluyorum 9unda da9 u kaç hafta kaç gün oluyorsun?
Korkudan yine Sancım kesilirse diye aksama bikaç saate kadar devam ederse gidicemVerirlerse de az verirler kendi sancin var ya açılma başlayınca keserler korkma sen bence git
Açılmam yok diye canım orda sürünmek istemiyorum ama haklısınız 1 2 saate gidicemDaha ne kadar sıklaşmasını bekleyeceksin ki?
İnşallah canım Evet yarın kontrolüm var daha tam gün netleştirmedik en geç 9 una isticem ne dicek yarın acaba mental olarak çöktüm artık
Kızlar bu arada benim akıntım çok arttı özellikle büyük tuvalete çıktığımda fazla fazla geliyor normal mi ya
Kızlar çok kötüyüm şimdi hastaneden geliyorum biliyorsunuz benim gebelik zehirlenmesi vardı bugün tahlillerim yüksek çıktı tansiyon zaten bir haftadır yükselme gösteriyordu ödemim de çoğaldı şüpheleniyordum zaten geçen hafta salı kontrole gittiğimde herşey yolundaydı bebeğim bir hafta ilerdeydi dün yine kontrol vardı bı gittim bebeğin gelişimi olması gereken den bir hafta geri bugün yine diğer druma gittim aynı şeyi söyledi oda bebeğin karın çevresi iki hafta totalde bir hafta gerilik var 300 Gr geri düşmüş durumdaher üç günde bir kontrol hergun de nst ye girecem sanırım kan akımında sorun var yani bu hafta içinde herhangi bir gün sezeryan olacak bende zaten beklemekten yana değilim ne olursunuz aranızda lohusa arkadaşlarım da var bana ve bebeğime dua edin gerileme dursun sağlıkla kucağına alayım çok korkuyorum pazar günü belli olcak kontrolde
rüyamda korkuttular resmen kötüydü bu ara annemleride göremiyorum hastanede abimin eşinin yanına gidip geliyolar zor bir ameliyat geçirdi 4 gündür yalnızım gelinin ameliyat stresi falan oda bunaltmış olabilirYa bende bu ara dogumla ilgili sacma ruyalar görmeye basladı.. İstemeden düşünüyorum galıba ruyamda girio.. Senın endisen biizm endisemız yanında x2 yani.. Bencede 9unu fılan iste doktordan.. Senın psıkolojık olarak da saglam olman lazım, sadece hamılelıkle bitmio ki süreç, dogum sonrası da muhım yani, hele sen 2 bebekle beraber, saglam psıkolojı lazım sana.. Kendıne ezıyet etme daha, en mantıklı zaman ne zmna o zmnı talep et doktorundan
Gayet güzel tarih39+1 oluyorum 9unda da
Suni sancı alırsın biraz açılma olunca artık sancı kesilmez merak etmeKorkudan yine Sancım kesilirse diye aksama bikaç saate kadar devam ederse gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?