2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kaç haftalıksın canım

Ah canım inşallah sağlıkla al kucağına yarın hemen sezeryan olma ihtimalin yok mu hafta sonu stres ile geçmemiş olur hamile takvimin yok tam kaç haftaliksin ??

Gecen hastaneye gittiğimde de böyleydi canım hissetmiyorum fazla dedim açılmam yok sunı vermelerinden korkuyorum
Ya aslında sancı başlayınca korkuyorsun biliyorum elinde değil ama sürekli pencere kenarına falan tutun eğil eğil kalk özel hastane ise sürekli sıcak duş a gir beline su tut , böyle ara ara ikin sanki kabiz gibi ittir onlar açılma yapar merdiven varsa odadan cikmana izin verirlerse in in çık yani yatarsan açılma uzar

Sezeryan da doktorlar bu kadar geç bırakmıyor, tavsiyem doktorunuzla tekrar konuşun. Sezeryan olucak ama bu sürede suyununuz nişanınız gelirse paniklemez misiniz ben hep bunu düşünüyorum çünkü .
Aciliyetli bi durumda hemen alacakmis nisan su gelmesi kramp agri kasilma olursa hemen gel gunu beklemeden aliriz suan hic agrim vs yok tedirgin oldum cokmu gec diye ya gunu 9 a cektireyim ben en iyisi

38+5 den gec sezeryan duymadım da ondan şaşırdım. Genelde 39 a bırakmıyorlar . Ama senlik bir durum yok doktorun onayladıysa vardır bir bildigi .
Bende hic agri kramp falanda yok bebek hareketi suyuda iyi ama tedirgin oldum bi kac kisi gec sanki demis bende 9una cektirmeyi dusunuyorum tarihi

Ya bi kac kisi sezeryan icin gec demisler 9una cektircem galiba tarihi suyum gelirse nisan gelirse kramplar olursa hemen gel dedi gerci gunu beklemeden aliriz dedi ama tedirgin oldum gec olursa sezeryana diye 9una degistircem tarihi musaitse

İlk dogumunuz mu? Biz sancı bekliyoruz diye 40 ı görmüştük ama hiçbir belirti yok diye ve bebek kilo alıyor diye sezaryen olmk zornda kalmıştım. Yani bı sikintinz yoksa zamanınız bana normal geldi.
Evet ilk dogumum olacak hic agrim sizimda yok nisan gelirse su gelirse hemen aliriz dedi aksi bi durum olmazsa 13 kasimi bekleyecektik ama sezeryane hep gec o tarih demis kizlar bende doktorla gorusup 9 kasima cektirmeyi dusunuyorum tarihini

İnşallah canım Evet yarın kontrolüm var daha tam gün netleştirmedik en geç 9 una isticem ne dicek yarın acaba mental olarak çöktüm artık

Ya bende bu ara dogumla ilgili sacma ruyalar görmeye basladı.. İstemeden düşünüyorum galıba ruyamda girio.. Senın endisen biizm endisemız yanında x2 yani.. Bencede 9unu fılan iste doktordan.. Senın psıkolojık olarak da saglam olman lazım, sadece hamılelıkle bitmio ki süreç, dogum sonrası da muhım yani, hele sen 2 bebekle beraber, saglam psıkolojı lazım sana.. Kendıne ezıyet etme daha, en mantıklı zaman ne zmna o zmnı talep et doktorundan

Ah canım, üzülme noolur.. Haftan kaç? Ve hep diyorum doğmadan kılosu vsvs net belli olmaz, hemen karalar bağlama hemi.. Bak bnmkı de ilerde diolar ama inanmıyorum bile, cunku bu Bi ölçüm, tahmın.. Net belli degıl.. Umudunu kaybetme yani.. Hiç bellı olmaz bu işler.. Ama gebelık zehırlenmesi ciddi bişey, lütfen cok cok dikkat et.. Dualarım seninle

rüyamda korkuttular resmen kötüydü bu ara annemleride göremiyorum hastanede abimin eşinin yanına gidip geliyolar zor bir ameliyat geçirdi 4 gündür yalnızım gelinin ameliyat stresi falan oda bunaltmış olabilir
Korkum bişey olucak hissi aslında son kontrolde de kafamız iyice karıştı ben kızı geri sanıyodum son dk erkek olduğunu öğrendik 2 kilo dedi detaylı ölçüm yaptı 10 gün önceki ölçümde küçük olan bebek yine 2 kiloymuş kafam allak bullak oldu büyük küçüğü sıkıştırıyoda ya bişey olursa korkusu var, yarın kontrolüm var tekrar sıkı takip edicem dedi tekrar ölçüm isticem küçük olanı özellikle kilo almıyosa doğurtsun karnımda beklemenin bi anlamı yok banada onlarada eziyet gibi geliyor gelişeme meside bi problem sonuçta kafam karışmasaydı iyiydi doğumdan sonrası için korkmuyorum sağlıklı olsunlar diyorum ilk 1 ayı atlatıyım ele avuca gelsinler diyorum diyorumda diyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…