2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bizi bu hale getiren Bilinmezlik işte.. Ya bence içindeki ses doguma gir diosa sıkıştır doktorunu.. Psıkolojım bozuluyo vsvs.. Erkene aldır, ama 35sin su ara galıba.. 36ya girdiğin vakıt sezeryan olur bence.. Dedıgın gibi gelısmıosa da eger dogunca daha rahat büyür

Bugün tam 36 oldum ciğer geliştiricide oldum doktor 37 almak istiyor hatta 37+4 atıyo sana bağlı kontrollere dedi sancıma falan galiba ama dur bakalım yarınki kontrole göre söylücem,
Evet hakkımızda hayırlısı olsun

Aynısının sade olanı var elimde pişirip deniyim biraz olmadı ondan alırım inşallah fayda eder
Ya nasıl bir kafaysa durduk yere ağlıyorum bazen bu lohusa depresyonu gerçekmiş demek
İncir kompostosu birde kuru dut bana çok iyi gelmişti canım bol su
Kayısı kompostosu içiyorum diğerlerinide deniycem
Bestlak kullanıyorum Şişe yarıya indi bana etki etmedi belkide daha azdı etki etti bilmiyorum oğlum emiyor çok şükür ama göğüslerim boş dr az kilo almış mama başlayalım filan gibisinden konuştu sonra neyse önce takviye kullan dedi ama kullanıyorum fark etmedi pek sağlık ocağındaki ebemiz de mama yok evet az almış gram olarak ama 1 hafta sonra tekrar bakalım kilosuna öyle konuşalım dedi

En sağlıklı olacakları şekilde olur umarım ama doğsalar da dediğin gibi dışarda çok daha iyi büyüyeceklerdir. Sağlıklı olsunlar da

En sağlıklı olacakları şekilde olur umarım ama doğsalar da dediğin gibi dışarda çok daha iyi büyüyeceklerdir. Sağlıklı olsunlar da
Evet canım inşallah sen ve Al_pi erken doğarlar diye korktuğumda dur daha 37 38 görüceksiniz dediniz desteğinizi unutmuyorum hiç çok şükür 36 ya geldim çok güzel bi zaman sağlıklı olsunlar yeter bana

Eşim ailesine de babamın adıyla cağıramam ama sırf babamın gönlü olsun diye koyarız dedi zaten. Bana baskı da yapmadı sadece koysak iyi olur sevinirler dedi.
Ben senın ıcın demedim canım. Eşin baskısı yada ıstemeden koymayı. Benim eşim razı ise babasının ismini koyalım ama sadece nufusta biz ege deriz dedi ise bence hedıyelıge de ege yazılabilir hayli hayli . Zaten siz ilk ismini yani babası mutlu etmek adına güzel bir adım atmıssınız bence cidden saçma bulmuyorum ege yazılabılır. Adı ayhan ege ama biz egeyi kullanacagız her yerde cocuga da zor olmasın dıye bitti gitti.
Bende hic agri kramp falanda yok bebek hareketi suyuda iyi ama tedirgin oldum bi kac kisi gec sanki demis bende 9una cektirmeyi dusunuyorum tarihi
Ya doktorunla konus en güzeli öyle . Kilosu filan yerınde ıse beklemek mantıklı degıl o kadar .
Benım 1 hafta geri diye doktor 38 de alırım dedı ama almadı haftaya alır buyuk ıhtımalle.

İnşallah döner canım benim ama dönmezse de hiç sorun değil nasıl gelmek isterse artık

Sağolun kızlar Allah razı olsun ben erken dogmasindan değil ama bu gelişim geriliği ile doğması beni korkutuyor bugün druma dedim eğer benden beslenmese bugün bile hazırım pazarı nasıl bekleyecek bende bilmiyorum bebeğin hareketlerine çok dikkat et dedi

Oh maşallah canım gözünüz aydın

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın İyi düşünmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…