2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
yildizsavascisi
Cnm konu senle ilgili Bi dinle istersen

Cok tesekkur ederim canım dikkatle dinledim ve okudum. Döndürme işlemi mümkün değilmiş yapmıyorlar. Ben suan 36+1 im doktorum da hâlâ umut var ama 37+3 de randevum var o zaman gittiğimde de hâlâ donmemisse sezeryan randevusu veririm dedi .
Açıkçası ben doğum başlayınca sezeryana girme tarafinda değilim. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ani sezeryan beni korkutuyor ve psikolojik olarak da hazır olmak için tarih bilmem daha iyi geliyor bir de kızım daha çok ufak 16 aylık o an sancim geldi gittik bebek dönmedi apar topar sezeryan a alinirsam yine gözüm arkada kalır normal doğum gibi hemen kalkamayacagim için planlı gitmek daha mantıklı geliyor hani inan ben de muammadayim 11 Kasım da bebeğin durumunu merakla bekliyorum her şeyin kilit noktası o gün olacak

Bu Semra özer Almanya da mı doktorluk yapmış, sanrm bu tür işlemlere aşina.. Ama sorun şu ki biz aşina değiliz
Dedıklerın dogru yani, boyle bi durumda bende planlı gitmek isterim.. Hatta keske planlı gidebilsem bende, kesin ani bişey olur apar topar girerim, hiç öyle hayaller kuramıyorum ki

Acaba benimle kalamaz mı kızım? Ben de çok düşünüyorum hiç ayrı kalmadık acaba yanımda götürsem mi ki
Bende kızımla kalacağım. Hiö ayrı kalmadım. Travma yaşasın istemiyorum. Hastaneye çarşaf yastık filan götürcem zaten özelde tek kişilik suit oda ayarladık. Bensiz yemek yemez çişini yapmaz uyumaz. İçim rahat etmezdi hiç

Yaa bak 36 maşallah en son nst de yanımdakı ikizdi aklımdan sen gectın ayy birde 40 dk bir bebek sonra dıgerıne gectı ayy
Daha duracaklar inşallah zamanını dolduracaklar

Yaa bak 36 maşallah en son nst de yanımdakı ikizdi aklımdan sen gectın ayy birde 40 dk bir bebek sonra dıgerıne gectı ayy
Daha duracaklar inşallah zamanını dolduracaklar
Durdukça stresleniyorum ama yarın belli olucak inşallah ay beni çok tutmuyolar sancım yok diye nst de 15 dk falan gerçi dayanamam 40 ar dk

Korkma benımde bır hafta gerı çentik izlendi üstelik damarda. Doktor takıbıyle gıdıyorum ve yarın 38 oluyorum. 3 güne bir gıdıyorum çok sıkı kontrol et bebek hareketlerını dedı o kadar. Gerilik artmadıkca sorun yok benım kızımda aynıydı ama doktorlar rısk almıyor . Tabı haklılarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…