2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Alınırlar diye düşündüm ben.

Saydıklarının hepsi de bende var o yüzden üzülme ama benim sana tavsiyem perinatoloğa gitmen. İdrarda protein var mı şu an?
evet canım var ama benim şu bir kaç günde kilo vermiş karnimda karın çevresi 33 haftaya uyumlu geçen hafta öndeydi bile ağlamaktan bir hal oldum drum 37 i doldur diyor ama ben korkuyorum sen kaçıncı haftadasin

Kızlar kaynanamdan yana çok dertliyim. Normalde çok severim. Hastanede kaldığımızda ben 2 gün kalmış gibi oldum gece doğunca. İlk gece normaldi bebek zaten 1.43de doğdu. 2.gece bu kadına ne olduysa akşam 11de yattı sabah 7-8e kadar uyanmamaya. Annemle ben rezil olduk. Geldi eve çocuk uyuyor e bu çok uyudu uyansın diye alıyo orasını burasını sıkıyo yapma etme diyince de trip yedim. Ben mi lohusa psikolojisiyle abartıyorum bilmiyorum

evet canım var ama benim şu bir kaç günde kilo vermiş karnimda karın çevresi 33 haftaya uyumlu geçen hafta öndeydi bile ağlamaktan bir hal oldum drum 37 i doldur diyor ama ben korkuyorum sen kaçıncı haftadasin
Benimki de önden giderken geriledi şu an iki ikibuçuk haftalık gerilik var. Suyu az ve tansiyonum 14/10 larda ben bu şekilde kaç haftadır ayaktayım. Tabiki riske atma ama eğer kan akışıyla ilgili bir sorun varsa bunun için önlem almalı. Ben şu an 36+3 üm. Haftaya cumartesi sezaryenim var.

Yok hayır kaynanalar genelde böyle. Onlara da güncelleme geliyor. Bir anda değişiyorlar

Normal doğum gibi 1 gün sonra ayakta olursun inşallah canım. Ben sezaryenden 4 saat sonra ayağa kalktım bir dahada yatmadım bu arada oksapar ameliyattan 1 gün önce bırakmak yeterli geliyor kötü düşünme. İyi düşün iyi olsun ilk doğumdan çok farklıymış 2. Doğum arkada çocuk bırakmak çok zormuş. Benim kızımda 24 aylık. 29 kasımda doğum günü

Napcakmıs yeni dogmus bebek kalkıp onunla oyun mu oynayacakmıs tabiki de uyuyacak

Evet canım Sancım biraz daha şiddetlendi hastanedeyim yatısım yapıldı suanda kendı Sancım duzenlı oldugu için suni vermiyorlar açılmama bakıyorlar sureklı
Sağlıkla, kolaylıkla kucağına alırsın canım inşallah Rahat olmaya çalış. Her şey yolunda gidecek Güzel haberlerini bekliyoruz

Annem beni goturmustu kardesimin dogumuna, hatirliyorum :) gece 1.10 da dogmustu. Hemsirenin yikamasini izlemistik babamla camekan ardindan. Sonra koltukta uyumustum :) 9 yasindaydim tabi anneme problem cikaracak yasta degildim.

Kızlar aşırı idrar enfeksiyonum var yine başladı ya. Yanma yapıyor baya idrar yaparken. Bol su içiyorum ama yok arttı yanma. Son haftalar birde korkutuyor bebeğe falan geçer mi enfeksiyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…