2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İçimi rahatlatın canım çok sağol drum da olumsuz konuşmuyor ama ben geçmişte yaşadıklarından dolayı çok korktum inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Arkadaşlar, kasılma dediğimiz durum karnın sertleşip top gibi öne doğru uzaması mı? Ağrı yapmıyor ama aşağı doğru indiriyor göbeğimi. Biraz sonra geçiyor. Bunlar kasılma demek mi acaba?
Evet sertleşiyor ama küt bir his oluşturuyor agrı ve sancı gibi değil sanki midene kadar bir kasılma oluyor 1 dk en fazla sonra geçiyor

Bu büyükler iyice zıvanadan çıkmış ne istiyor bebekten uyuyup büyüyecek çok düşüncesiz ler ya lafa gelince biz çocuk yapmadık büyütmedikmi tek anne sizmisiniz derler bırakkın herkes kendi yaşasın anneliğini azıcık öğretmeyin

İçimi rahatlatın canım çok sağol drum da olumsuz konuşmuyor ama ben geçmişte yaşadıklarından dolayı çok korktum inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Bir başka görüş almanı özellikle perinatoloğa gitmeni öneririm. Benim her hafta kontrolüm var her hafta nst ve idrarda proteine bakılıyor. Tansiyon için ilaç verildi ayrıca sabah akşam oksapar ve günde bir coraspin kullanıyorum. Pazartesi Salı da ikişer doz ciğer geliştirici iğne yapılıp cumartesi kavuşacağım inşallah. Sen de devamlı tetikte ol bebeğin hareketlerini kontrol et. İnşallah zamanında Allah nasip etsin ikimize de

Zaten bende coraspini bir hafta oldu keseli ondan şüphelendim tekrar almaya başladım oksapar 6000 ben de vurunuyorum

Kızlar geçen pazartesi gittiğimde doktor alttan muayene edip rahim ağzıma ve açıklığıma bakmıştı. 1 cm açıklık ve rahim yumuşaması vardı hatırlarsanız söylemiştim. Şimdi pazartesi tekrar gidicem o gün yine alttan muayene eder mi? Açıklık ilerledi mi vs diye

Muhtemelen bakar. Benim açıklık yok sancım var her gidişte bakılıyor açılmaya

Benim de bugün muayene etti umarım aynı şeyi yaşarım beklemedeyiz
Nasıl geçti peki? Benim 4. Günüm hala sancı yok. Ama saçma bir ruh hali içindeyim. Kendi kendime kurup içimde kavga edip bide ağlıyorum. Hem zona oldum hem grip. Bebek doğacak nasıl bakıcam bu halde ya ona bulaşırsa aşırı sinirlerim bozuk

Evet yapar çünkü acılman varmış ilerleme varmı diye kontrol etmesi gerekir benimde pazartesi randevum var ve benimde bakacak kesin

Niye böyle herşeye olur olmaz yorumları var bilmiyorum benimki büyük oğluma çok kötü davranıyor resmen hemen bebeği alıyor oğlum yaklaşınca saçma sapan şeyler yapıyor 5 yaşındaki oğlumda bugün kovdu evden bugün bizim bebeğimiz bırak çabuk evine git dedi şok olduk

Profil fotoğrafın

Yapın karakterin nasıl bilmiyorum. Eşin bu tarz durumlarda yanında durur mu onu da bilmiyorum ama aman diyeyim bu işaretleri görmezden gelme. Aman trio atıyor aman normalde çok severim aman gönlü kırılmasın aman saygım bozulmasın dersen başını alamazsın.. sen taviz verdikçe daha da analık yapar seni üvey süt anne statüsüne sokar her halta karışır her şeye söz sahibi olur bi yerden sonra artık ipler kopma noktasına gelir o yüzden vakitlice tavrını koy .
Veee en önemli söylemek istediğim şey ise şu; unutma saygı sevgi ne bileyim aman kusmesin gönlü kırılmasından bin kat daha önemli olan bir şey varsa o da daha savunmasız halde tamamen senin bakımına muhtaç senin doğurduğun evladındir her olayda her zaman evladını öne koy önce onun güvenliği mutluluğu sağlığı öyle düşün m diğer insanlar sonra gelir aman kırılmasın diye susma evladını uykusundan edip orasını burasını sıkıyor o savunmasız tamamen senin korumana muhtaç senin bi görevinde onu korumak.

Iste bu be helal olsun . Bak sizin yapamadığınızi çocuk yapmış

İşte ben asla aman bişey demiyim üzülmesin kafasında değilim. Ters bişey görünce söylüyorum bu kim olursa olsun kendi annemde olsa. Eşimde annemin psikolojisi iyi değil bu aralar idare et diyor ama benimde iyi değil bu konuşmayı git annene de yap dedim. Eşimde farkında normal davranmadığının. Haftaya gelip kalacak mesela hiç istemiyorum ama 40 gün yalnız kalmamam lazım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…