İçimi rahatlatın canım çok sağol drum da olumsuz konuşmuyor ama ben geçmişte yaşadıklarından dolayı çok korktumBenimki de önden giderken geriledi şu an iki ikibuçuk haftalık gerilik var. Suyu az ve tansiyonum 14/10 larda ben bu şekilde kaç haftadır ayaktayım. Tabiki riske atma ama eğer kan akışıyla ilgili bir sorun varsa bunun için önlem almalı. Ben şu an 36+3 üm. Haftaya cumartesi sezaryenim var.
Evet sertleşiyor ama küt bir his oluşturuyor agrı ve sancı gibi değil sanki midene kadar bir kasılma oluyor 1 dk en fazla sonra geçiyorArkadaşlar, kasılma dediğimiz durum karnın sertleşip top gibi öne doğru uzaması mı? Ağrı yapmıyor ama aşağı doğru indiriyor göbeğimi. Biraz sonra geçiyor. Bunlar kasılma demek mi acaba?
Bu büyükler iyice zıvanadan çıkmış ne istiyor bebekten uyuyup büyüyecek çok düşüncesiz ler ya lafa gelince biz çocuk yapmadık büyütmedikmi tek anne sizmisiniz derler bırakkın herkes kendi yaşasın anneliğini azıcık öğretmeyinKızlar kaynanamdan yana çok dertliyim. Normalde çok severim. Hastanede kaldığımızda ben 2 gün kalmış gibi oldum gece doğunca. İlk gece normaldi bebek zaten 1.43de doğdu. 2.gece bu kadına ne olduysa akşam 11de yattı sabah 7-8e kadar uyanmamaya. Annemle ben rezil olduk. Geldi eve çocuk uyuyor e bu çok uyudu uyansın diye alıyo orasını burasını sıkıyo yapma etme diyince de trip yedim. Ben mi lohusa psikolojisiyle abartıyorum bilmiyorum
Benim de bugün muayene etti umarım aynı şeyi yaşarımKatılıyorum, benim yapıydığını günün ertesi sabahı nişanım geldi. Tetiklidi çok yüksek ihtimalle. O yüzden bazı doktorlar 37 den sonra yapıyor
Bir başka görüş almanı özellikle perinatoloğa gitmeni öneririm. Benim her hafta kontrolüm var her hafta nst ve idrarda proteine bakılıyor. Tansiyon için ilaç verildi ayrıca sabah akşam oksapar ve günde bir coraspin kullanıyorum. Pazartesi Salı da ikişer doz ciğer geliştirici iğne yapılıp cumartesi kavuşacağım inşallah. Sen de devamlı tetikte ol bebeğin hareketlerini kontrol et. İnşallah zamanında Allah nasip etsin ikimize deİçimi rahatlatın canım çok sağol drum da olumsuz konuşmuyor ama ben geçmişte yaşadıklarından dolayı çok korktuminşallah sağlıkla kucağına alırsın
Zaten bende coraspini bir hafta oldu keseli ondan şüphelendim tekrar almaya başladım oksapar 6000 ben de vurunuyorumBir başka görüş almanı özellikle perinatoloğa gitmeni öneririm. Benim her hafta kontrolüm var her hafta nst ve idrarda proteine bakılıyor. Tansiyon için ilaç verildi ayrıca sabah akşam oksapar ve günde bir coraspin kullanıyorum. Pazartesi Salı da ikişer doz ciğer geliştirici iğne yapılıp cumartesi kavuşacağım inşallah. Sen de devamlı tetikte ol bebeğin hareketlerini kontrol et. İnşallah zamanında Allah nasip etsin ikimize de
Maşallah 41 kere ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsünBu da biss teyzeler
Muhtemelen bakar. Benim açıklık yok sancım var her gidişte bakılıyor açılmayaKızlar geçen pazartesi gittiğimde doktor alttan muayene edip rahim ağzıma ve açıklığıma bakmıştı. 1 cm açıklık ve rahim yumuşaması vardı hatırlarsanız söylemiştim. Şimdi pazartesi tekrar gidicem o gün yine alttan muayene eder mi? Açıklık ilerledi mi vs diye
Nasıl geçti peki? Benim 4. Günüm hala sancı yok. Ama saçma bir ruh hali içindeyim. Kendi kendime kurup içimde kavga edip bide ağlıyorum. Hem zona oldum hem grip. Bebek doğacak nasıl bakıcam bu halde ya ona bulaşırsa aşırı sinirlerim bozukBenim de bugün muayene etti umarım aynı şeyi yaşarımbeklemedeyiz
Evet yapar çünkü acılman varmış ilerleme varmı diye kontrol etmesi gerekir benimde pazartesi randevum var ve benimde bakacak kesinKızlar geçen pazartesi gittiğimde doktor alttan muayene edip rahim ağzıma ve açıklığıma bakmıştı. 1 cm açıklık ve rahim yumuşaması vardı hatırlarsanız söylemiştim. Şimdi pazartesi tekrar gidicem o gün yine alttan muayene eder mi? Açıklık ilerledi mi vs diye
Niye böyle herşeye olur olmaz yorumları var bilmiyorum benimki büyük oğluma çok kötü davranıyor resmen hemen bebeği alıyor oğlum yaklaşınca saçma sapan şeyler yapıyor 5 yaşındaki oğlumda bugün kovdu evden bugün bizim bebeğimiz bırak çabuk evine git dedi şok oldukKızlar kaynanamdan yana çok dertliyim. Normalde çok severim. Hastanede kaldığımızda ben 2 gün kalmış gibi oldum gece doğunca. İlk gece normaldi bebek zaten 1.43de doğdu. 2.gece bu kadına ne olduysa akşam 11de yattı sabah 7-8e kadar uyanmamaya. Annemle ben rezil olduk. Geldi eve çocuk uyuyor e bu çok uyudu uyansın diye alıyo orasını burasını sıkıyo yapma etme diyince de trip yedim. Ben mi lohusa psikolojisiyle abartıyorum bilmiyorum
Profil fotoğrafınNiye böyle herşeye olur olmaz yorumları var bilmiyorum benimki büyük oğluma çok kötü davranıyor resmen hemen bebeği alıyor oğlum yaklaşınca saçma sapan şeyler yapıyor 5 yaşındaki oğlumda bugün kovdu evden bugün bizim bebeğimiz bırak çabuk evine git dedi şok olduk
Yapın karakterin nasıl bilmiyorum. Eşin bu tarz durumlarda yanında durur mu onu da bilmiyorum ama aman diyeyim bu işaretleri görmezden gelme. Aman trio atıyor aman normalde çok severim aman gönlü kırılmasın aman saygım bozulmasın dersen başını alamazsın.. sen taviz verdikçe daha da analık yapar seni üvey süt anne statüsüne sokar her halta karışır her şeye söz sahibi olur bi yerden sonra artık ipler kopma noktasına gelir o yüzden vakitlice tavrını koy .Kızlar kaynanamdan yana çok dertliyim. Normalde çok severim. Hastanede kaldığımızda ben 2 gün kalmış gibi oldum gece doğunca. İlk gece normaldi bebek zaten 1.43de doğdu. 2.gece bu kadına ne olduysa akşam 11de yattı sabah 7-8e kadar uyanmamaya. Annemle ben rezil olduk. Geldi eve çocuk uyuyor e bu çok uyudu uyansın diye alıyo orasını burasını sıkıyo yapma etme diyince de trip yedim. Ben mi lohusa psikolojisiyle abartıyorum bilmiyorum
Iste bu be helal olsun . Bak sizin yapamadığınızi çocuk yapmışNiye böyle herşeye olur olmaz yorumları var bilmiyorum benimki büyük oğluma çok kötü davranıyor resmen hemen bebeği alıyor oğlum yaklaşınca saçma sapan şeyler yapıyor 5 yaşındaki oğlumda bugün kovdu evden bugün bizim bebeğimiz bırak çabuk evine git dedi şok olduk
Amiiiin hepimizinkini teşekkür ederimMaşallah 41 kere ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün
İşte ben asla aman bişey demiyim üzülmesin kafasında değilim. Ters bişey görünce söylüyorum bu kim olursa olsun kendi annemde olsa. Eşimde annemin psikolojisi iyi değil bu aralar idare et diyor ama benimde iyi değil bu konuşmayı git annene de yap dedim. Eşimde farkında normal davranmadığının. Haftaya gelip kalacak mesela hiç istemiyorum ama 40 gün yalnız kalmamam lazım işteYapın karakterin nasıl bilmiyorum. Eşin bu tarz durumlarda yanında durur mu onu da bilmiyorum ama aman diyeyim bu işaretleri görmezden gelme. Aman trio atıyor aman normalde çok severim aman gönlü kırılmasın aman saygım bozulmasın dersen başını alamazsın.. sen taviz verdikçe daha da analık yapar seni üvey süt anne statüsüne sokar her halta karışır her şeye söz sahibi olur bi yerden sonra artık ipler kopma noktasına gelir o yüzden vakitlice tavrını koy .
Veee en önemli söylemek istediğim şey ise şu; unutma saygı sevgi ne bileyim aman kusmesin gönlü kırılmasından bin kat daha önemli olan bir şey varsa o da daha savunmasız halde tamamen senin bakımına muhtaç senin doğurduğun evladındir her olayda her zaman evladını öne koy önce onun güvenliği mutluluğu sağlığı öyle düşün m diğer insanlar sonra gelir aman kırılmasın diye susma evladını uykusundan edip orasını burasını sıkıyor o savunmasız tamamen senin korumana muhtaç senin bi görevinde onu korumak.
Kocası kendi ismini de koydu çocuğa. Ama sonra pişman oldu, o yüzden kimseye söylemiyor adamYaa ama şimdi neyse bişi demıycemYav o zaman koyma dıyecektımde koca baskısı varsa yazık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?