İşte ben asla aman bişey demiyim üzülmesin kafasında değilim. Ters bişey görünce söylüyorum bu kim olursa olsun kendi annemde olsa. Eşimde annemin psikolojisi iyi değil bu aralar idare et diyor ama benimde iyi değil bu konuşmayı git annene de yap dedim. Eşimde farkında normal davranmadığının. Haftaya gelip kalacak mesela hiç istemiyorum ama 40 gün yalnız kalmamam lazım işte
Neden 40 gün yalnız kalmaman lazım?Ben ilk doğumumda 3. Gün kayınvalidemi, 5. Gün kendi annemi yolladım evine ve kendi düzenimi kurdum hemen. Çok daha iyi oldu bebişle daha çabuk alıştık ve düzen kurduk
Neden 40 gün yalnız kalmaman lazım?Ben ilk doğumumda 3. Gün kayınvalidemi, 5. Gün kendi annemi yolladım evine ve kendi düzenimi kurdum hemen. Çok daha iyi oldu bebişle daha çabuk alıştık ve düzen kurduk
Annem ilk doğumumda bi kaç gün kaldı kurbana denk gelmişti gitti rahattım tek çocuk olunca bu sefer bende biraz rahatsızlandığım için 10 gün kaldı doğumdan sonra buzluğa yemek hazırladı hazır eşimde annem gidince izne ayrıldı bu hafta benimle başbaşa kalmak iyi geldi bize tabi dediğin gibi 10 güne bende tamamen toparlandığım için iyi oldu
Annem ilk doğumumda bi kaç gün kaldı kurbana denk gelmişti gitti rahattım tek çocuk olunca bu sefer bende biraz rahatsızlandığım için 10 gün kaldı doğumdan sonra buzluğa yemek hazırladı hazır eşimde annem gidince izne ayrıldı bu hafta benimle başbaşa kalmak iyi geldi bize tabi dediğin gibi 10 güne bende tamamen toparlandığım için iyi oldu
Inşallah bende senin gibi 10 güne toparlanır normal hayatımıza dönerim. Şuan o kadar endişeliyim ki. Kızım ne olacak, 2 gün hastanede ne yapicam. Bebiş nasıl olacak. Doğumdan sonraki 10. Güne ışınlanmak istiyorum resmen. Hemencik geçiverse vakit.
Ayy onun geçmesi 20 günü bulmuştu bende. Normalde çatlamamıştım o sezaryen sonrası belden aldım balon gibi şişti ve kalcamda bacaklarda çatlaklar oluşmuştu. Inşallah seninki hemen geçer
Inşallah bende senin gibi 10 güne toparlanır normal hayatımıza dönerim. Şuan o kadar endişeliyim ki. Kızım ne olacak, 2 gün hastanede ne yapicam. Bebiş nasıl olacak. Doğumdan sonraki 10. Güne ışınlanmak istiyorum resmen. Hemencik geçiverse vakit.
İnşallah çok kolay olur sezeryanın canım benim ilk ameliyatım daha kolaydı 2 günde resmen normal düzenime dönmüştüm bunda narkozu atamadığım için ağrım çok oldu ama bu benim hatamdı çok oynattım kafamı kollarımı hiç durmadım ona rağmen 1 haftanın sonunda çok çok iyidim Şuan herşeyimi kendim yapıyorum ilk günler sanki hep böyle devam edecek çok zor olacak gibi geliyor ama geçiyormuş hepsi çok şükür inanıyorum çok kolay ve güzel olacaktır sizin içinde bu süreç
Ahaha banada acmışlardı kızımda ben duaya başlıyorum elhamdürillah dıyorum devamını unutuyorum Sübhaneke dıyorum yok ben dua okuyamadım bi türlü yabancı müzik dinledik
Bende kızımla kalacağım. Hiö ayrı kalmadım. Travma yaşasın istemiyorum. Hastaneye çarşaf yastık filan götürcem zaten özelde tek kişilik suit oda ayarladık. Bensiz yemek yemez çişini yapmaz uyumaz. İçim rahat etmezdi hiç
Suit odaysa rahat edebilirsiniz gerçekten ama değilse çok zor bir de süit oda da annene ve baba da kalabilir belki öyle çok iyi olur. Benim kızım çok ağladı hastaneden ayrılırken ama ilk gece onu görücek halim yoktu bir de bağırıyor filan çok mahcup oldum. Ertesi gün öğlem geldiler parkta oynayıp gitmiş daha iyi oldu erken vedalaşmak. Yan odadakinin 3 4 yaşlarında çocuğu vardı ertesi günde o kıyameti kopardı. O baya ağladı ziyaretçi bitti anonsları filan oldu içim parçalandı
Ben varis çorabı giyiyorum doktorum bir o konuda takıntılı şişme hiç olmadı. Ama iki gece yatarken bile çıkarmadım bugün akşam çıkardım artık sabah tekrar takıcam. Sende istersen sorup alabilirsin sanırım onun faydası oluyor
Niye böyle herşeye olur olmaz yorumları var bilmiyorum benimki büyük oğluma çok kötü davranıyor resmen hemen bebeği alıyor oğlum yaklaşınca saçma sapan şeyler yapıyor 5 yaşındaki oğlumda bugün kovdu evden bugün bizim bebeğimiz bırak çabuk evine git dedi şok olduk
helal olsun valla çocuğa. Çocuk bile çekememiş ay şu süreçleri bir atlatsak. Benim kv kp doğumdan sonra gelecek bizde kalmaya. Ve eşim de işe başlayacak. Ben yalnız kalcam evde eşim gelene kadar, bunu bugün düşündüm daha gerçi annesi babası çok beni germiyor da ablası gelmesin ne olur diye dua ediyorum o kızı ciddi anlamda çekemem ve kavga çıkartırım kesin
helal olsun valla çocuğa. Çocuk bile çekememiş ay şu süreçleri bir atlatsak. Benim kv kp doğumdan sonra gelecek bizde kalmaya. Ve eşim de işe başlayacak. Ben yalnız kalcam evde eşim gelene kadar, bunu bugün düşündüm daha gerçi annesi babası çok beni germiyor da ablası gelmesin ne olur diye dua ediyorum o kızı ciddi anlamda çekemem ve kavga çıkartırım kesin
Valla vur kendini lohusalığa o kadar çocuk doğuruyoruz az nazımızı çeksinler inşallah gelmez canım bazen insan anlaşabildiği kişiyle bile anlaşamıyor o süreçte inşallah anlaşır ve mutlu mesut geçirirsiniz günlerinizi baktın olmuyor benim oğlan arasın onları ayar çeksin hiç bir lafın altında kalmıyor maşallah
Suit odaysa rahat edebilirsiniz gerçekten ama değilse çok zor bir de süit oda da annene ve baba da kalabilir belki öyle çok iyi olur. Benim kızım çok ağladı hastaneden ayrılırken ama ilk gece onu görücek halim yoktu bir de bağırıyor filan çok mahcup oldum. Ertesi gün öğlem geldiler parkta oynayıp gitmiş daha iyi oldu erken vedalaşmak. Yan odadakinin 3 4 yaşlarında çocuğu vardı ertesi günde o kıyameti kopardı. O baya ağladı ziyaretçi bitti anonsları filan oldu içim parçalandı
Ah kıyamam. Bana böylesi ayrılmak daha travmatik geliyor. Odalar tek kişilik evet gündüz dışarda evde avm de parkta oyalanır oyalanmasa bile bir kaç oyuncakla en azından birazda olsa benimle oynayıp o eski rutindeki anne ihtiyacını gidersin istiyorum. Kitap okusam bile yeter.
Birden sen git eve hadi diyemem. Muhtemelen annanne baba kızım gece kalırlar ya da dönüşümlü. Ayrılmak istemicektir ayrılsa da gece beni soracaktır hep. Deneme yanılma ile o anki ruh haline göre hareket edeceğiz artık.
Sürekli kucağına almak istiyor canım ya bende emziriyim yalancıktan diyor bez getir götür işlerini verdim bana yardımcı olmak istiyor ama kafasını filan tutuyor acıtabileceğinin hiç farkında değil biraz işimiz zor
Ya bu bebiş gündüz uyuyor gece ful uyanık gündüz bez sayısı da düşük gece emiyor tam uyuyacak bir gaz sesi ve kaka merasimi sonra tekrar emzirme. Bugün tam çıkarken bezinde kristallik gördüm hemşire daha çok besle dedi. Sağmaya başladım ben bir yandan da