2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet sertleşiyor ama küt bir his oluşturuyor agrı ve sancı gibi değil sanki midene kadar bir kasılma oluyor 1 dk en fazla sonra geçiyor
Evet ben de öyle hissediyorum. Sonrasında bebek birazcık hareket ediyor ama bir süre sonra yine öyle sertleşip mide bulantısı yapıyor. Burada doktor nst ye bağlamadığı için ancak acil durumda hastaneye gidebilirim. Bebeğin hareketleri de azaldı sanki

Bazı dinlediğim hemşireler 2-3 günü bulabilir diyordu. Ben deneyimli değilim ama buradaki arkadaşlar duş alıp bol su tüketmeyi önermişlerdi. Bir de kuru dut, incir, kayısı kompostosu önermişti. Sanırım hurmayı da öneriyorlar. İnşallah faydası olur hemen gelir sütün

Günaydın kızlar. Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah bugün yine Defneye gideceğiz. Olur ya belki çıkarırlar. Bir umut işte..

Lohusalık depresyonuna adım atıp atıp geri çıkıyorum ben. Her şey batıyor, her düşünce ağlatıyor. Sütüm azaldı Kötü olmak istemiyorum ama dayanmak zor geliyor. Uzaklık zor geliyor. Bebeğinden uzak olan tüm annelere Allah kolaylık, güç, kuvvet versin inşallah.

Benimde 2.gün gelmişti. 3 kere mi ne boş boş sağdım ama sanki geliyormuş gibi İlk gün eve gidince. Devam et bırakma. Dut kurusu demlemiş onu içmiştim. Bol su. Annem tavuksuyu çorba falan içirdi zorla. Bilmiyorum oda mı yaradı ama ertesi gün azda olsa gelmişti. Sabret. Ama göğsünü de acıtmadan zorla.

Ben buraya tarif atmıstım onu yaptım hastanede 1 litre içtim canım sütüm geldi öyle bir karısım yapabilir yanında olanlar zaten ilk basta fosur fosur gelmiyor biraz geliyor artarak devam edicek

Kızlar ben doğum yaptım çok mesaj vardı tek tek bakamadım hepınızden Allah razı olsun dun doğdu oğlum 3. 250 kılo ilk doğumumdu cok şükür 3 bucuk saate normal doğum yaptım hepınıze cok dua ettım doğum yapacak olan herkese Allah kolaylıklar versın tek avazda kurtarsın insallah

Oh çok şükür iyiyim canım bebekle birbirimize alışmaya çalışıyoruz işte
Çok normal hislerin seni çok iyi anlıyorum. Zaten hormonlarımız da müsait buna

Ay ne mutlu sana Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canm

Oh çok güzel canım. Hoşgeldi yavrun.

Allah yardımcın olsun inşallah canm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

İlk normal doğumumuz sen misin şimdi hayırlı olsun.. Maşallah size.. Allah analı babalı büyütsün

Allah analı babalı büyütsün inşeallah

Ben bugün 36+0 im iki haftadir kafasi sag bacagimin ustunde. Dun 35 hafta kontrolu icin saglik ocagina gittim ebe ben yatip karnimu acinca zayif oldugun icin bebegin silueti oldugu gibi belli bak kafasi burda diye ayni yeri gosterdi. Ikide kontrolum var hala ayni bence. Ama tabi bebegin yerinin sıkısık olup olmamasi ile cok ilintili. Umarim istedgin gibi olur ve döner
Gule gule saglikla buyut gozunuz aydin pompa ile gelmese de surekli deneyerek uyarman lazim tek meme yarim saat. Hastane pompasinda 20 dk yetiyo diyorlar. Gelmese de gelmiyor diye birakmadan uyarmak, bol su. Bana incir cok sut yapiyor ama herkesin bunyesi farkli tabi. Bir an once gelir umarim bebegine de saglikli bir omur diliyorum
Allah yardimcin olsun aslinda kendini birakmak istedgin zamanlarda guclu olmak zor ama annelik aslinda hep bu demek. Dua ediyoruz saglikla kavusun

Gule gule buyut saglikla mutlulukla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…