2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Biz çok çok konuştuk kitaptan örnekler verdim parkta günlük hayattan anlattım işte Umay da böyle olacak doğsun biraz büyüsün bizde hep beraber gelicez vs vs diye. Hatta dönme konusunda bana masaj yapıyordu her gün, insanlara Umay dönsün gelecek diyordu rutinleri konuşmayı çok sever öncesinde ve kabul etmişti her şeyi bavulunu oyuncaklarını hazırlamıştı. Ama işte gece bir de uyumamak için muhtemelen çok ağlamış. Bebek arabasına koyup gece cadde de yürümüşler İnşallah kolaylıkla geçer bence konuşmasak birden pat diye bıraksak evet travmatik olabilir bir anda ama ön hazırlığını yapıp konuşursak ve zaten çocuk seni hastanede görüyor yattığını ve kalkamadığını sorun olmaz inşallah kolaylıkla geçer sizin

Öğretmen sormuş kardesın dogdu mu dıye, hala annemın karnında demiş.. Ama gecen hastaneye yatmadan ne dese begenırsın anne onun annesi kim olcak ay ne dicemi şaşırdım Bi an ben ne kadar konussam da yaşıycam gibi gelio, oğlum sevgide çok bencil, kendi istio sevgıyı tamamen.. Eve gelınce işler degısır gibime geliyor

Tebrik ederim canım İlk doğum olmasına rağmen kısa sürmüş. Çok sevindim senin adına Sağlıkla, mutlulukla büyüsün bebeğin

Ay canım hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Sağlıkla kucağına al inşallah

Kizlar spinal anestezi ile epidural anestezi farki nedir bilen varmi bi kac arastirma yaptim hicbisey anlamadim ayni sey gibi geliyo bana

Günaydınlar bende 38+5 kontrole geldim bakalım bizim durumlar nsl hastaneye kadar yürüyecektm ama hava yağmurlu olduğu için şehiriçine bindim
İyiki yürümemişsin yolda doğuruverirdin .
Hadi saglıkla gelsın ınsallah ..

Biz hamileliğim belli olduğundan beri konuşuyoruz. Bir sürü kardeşle ilgili kitap aldık okuduk. Oyunlarımız kardeşle ilgili. Ama ben kuaföre diye bie çıksam kıyamet kopuyor ağlıyor. Anne gel diye ağlıyor. Günler öncesinden de haber versem sonrasındada daha küçük olduğu için onun duyguları çok değişken olabiliyor benim için hissedecekleri çok önemli birde kızım duygusal ve hassas biri. En az zararla çıkma derdindeyim. İnşallah kolay geçer. Kazayla olmasa hayatta arayı kısa tutmazdım. Allah yardımcımız olsun.

burda bi başlıkta gördüm. Diyetisyen vermiş bu kürü. Bir de duş, duş alamıyorsan sıcak su torbası koy memelerine. Bir de ilk süt makineye gelmeyen yoğun kıvamda sütmüş, o yüzden elle sağımı öneriyorlar genelde. Ama LadybirdDA yaşayan biri olduğu için onun tavsiyesi daha da önemli

Gelir canım gelir hiç merak etme hastanede sürekli şekersiz kayısı kompostosu geldi bize. Dünde annem hurma dut kuru üzüm elma tarçın ve kayısıdan bir komposto yapmış hem tadı güzeldi hemde baya etkili oldu. Bir de kahvaltıda tahin helvası yiyorum ben o da etkiliyor

Bizde kontrolden geldik 4 günde çok kilo almamışlar 9 kasım saat 9 gün aldık perinatoloji doktorunada danıştı doktorum 2 kilo altı doğmucak ikiside ama küvöze girebilirler dedi küçük bebekler şekeri dengeleyemiyolar falan dedi içim buruk kabullendim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…