2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben acibadem sigortadayim tek bebeğe yapabiliyoruz.

tamamlayıcı sağlık sigortası yapmanız gerekir.karrşılayanlar var epey avantajlı oluyor.büyük şehirlerde özellikle hastane fiyatları yüksek olduğu için avantajı yüksek.
Tamamlayici özel aşıları kapsamıyor:)

Bende şu an nst deyim bakalım sonuca göre ne dıyecek benim hala günüm yok her geldiğimde burdan direk amelıyathaneye mi gıdıcem acaba dıyorum
Yalnız değilsin benim de hala günüm yok daha randevum 11 in de ohooo o zaman gitcem de bi de üstüne gün verecek burada en son doguranlardan biri olacağım kesin beni kapıda kimse beklemeyecek gibi

Yalnız değilsin benim de hala günüm yok daha randevum 11 in de ohooo o zaman gitcem de bi de üstüne gün verecek burada en son doguranlardan biri olacağım kesin beni kapıda kimse beklemeyecek gibi
Ben de aynı şeyi hissediyorum :))) aralık grubunu okumaya başlarız artık napalım :))

Tam üstüne bastın çiçeğim Doktor seç bir gün dedi ben 11.11. Dedım pazar şehir dışında olabılıyorum dedi seni taburcu edemem dedi.
Eşimde 9 kasım dedi tamam dedi
O gün tam kaç hafta oluyorsun 38 mi ?

Bu arada soyasosu benimle ilgili hissiyatin nedir henüz dönmedi 36+2 yim döner mi hislerin güçlü galiba???

Sağlıklı olsunlar da, sen en baştan bunu kabullenmiştin zaten. Ayyy hadi son 6 gün, çok heyecanlı

Tam üstüne bastın çiçeğim Doktor seç bir gün dedi ben 11.11. Dedım pazar şehir dışında olabılıyorum dedi seni taburcu edemem dedi.
Ayyy senin de son 6 gün çok heyecanlı ya

Kızlar dün kontrol vardı 37+0da her şey yolunda gidiyordu taa ki ben hocaya genital bölgemde gördüğüm 2 adet siğil benzeri şeyden bahsedene kadar daha önce hpv geçmişim olduğu için şüphelendim ve bakmasını istedim, her sene smear veren biriydim zaten temiz geliyordu ama virüs benleymiş kaç senedir siğil çıkmamıştı durdu durdu doğum yapacağım zaman çıktı, bağışıklık düşünce hamilelikte tekrar görülebiliyormuş, nasıl bir şansım varmış anlamıyorum normal doğum yapamayacağım maalesef

Kizlar genelde bestlak damla alınıyor ama ben GALACTAGO öneririm o damla daha etkili bence bi de SOLGAR BREWERS YEAST var bira mayası o da süper öneririm.

Sarılalım birbirimize. Bende de gebelik dönemimde çıktı ne yazıkki, 37+3üm 38+6da sezaryen olacağım. Bebeğimiz sağlıkla gelsin de, doğum şekli önemli değil. Çıkanlar sezaryen esnasında alınacak mı?

İçin hiç burulmasın. Girseler bile maks bir kaç gün kalıp toparlayıp çıkarlar. İkiz doğumlarda bu bile mucize biliyorsun ki sen bunu başardın sağlıklı mis gibi bebeler gelecek
Ahhh çok güzel tarih çok az kaldı. Çok duygulandım yine yakın arkadaşlarım doğum yapıyor gibi hadi doğurun da azcık gaz kaka muhabbeti yapalım
O gün tam kaç hafta oluyorsun 38 mi ?

Bu arada soyasosu benimle ilgili hissiyatin nedir henüz dönmedi 36+2 yim döner mi hislerin güçlü galiba???
Canım valla tüm kalbimle senin için dönmesini dileyeceğim senin istediğin gibi olsun

Dileklerin icin tesekkur ederim canım ama yok içine dogani soruyorum

Sağlıklı olsunlar da, sen en baştan bunu kabullenmiştin zaten. Ayyy hadi son 6 gün, çok heyecanlı
Aynen öyle çok uzun kalmazlar inşallah belkide hiç gerek kalmaz Amin
Off evet çok heyecanlı rüyamda çok güzel bi kız bebek gördüm erkeği soruyodum nerde siz sormazsınız zaten peşine düşmezsiniz diye eşime kızıyorum bebegi emziriyodum ama çok güzel bi bebekti kızımıda dopumdan önce görmüştüm aynı doğmuştu ultrasnda erkek gösterdi oda çok güzel bu sefer kız yüzünü göstermedi ve çantam bile hazır değil yarın koltukları yıkatıcam düşün son dk işler çıkarıyorum kendime
9 a istedim saati 9:10 dan ssonra yükselen yay oluyor anezteciye sordum 9 da gelirlerse tuvalate gir oyalan dedi saati tutturmak için hiç aklıma gelmemişti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…