Aa yanlış mı biliyorum acaba. Benim şirketten var o yüzden bebek hemen yapılacak ama sadece bebeğe yaptıran arkadaşım oldu. Hatta iki teklif aldı. Kendini içeren ve sadece bebeğe olarak.
Sigortadan sigortaya da pek değişmez gibi bu. Belki benim bir yanlışım vardır.
tamamlayıcı sağlık sigortası yapmanız gerekir.karrşılayanlar var epey avantajlı oluyor.büyük şehirlerde özellikle hastane fiyatları yüksek olduğu için avantajı yüksek.
Yalnız değilsin benim de hala günüm yok daha randevum 11 in de ohooo o zaman gitcem de bi de üstüne gün verecek burada en son doguranlardan biri olacağım kesin beni kapıda kimse beklemeyecek gibi
Tam üstüne bastın çiçeğim Doktor seç bir gün dedi ben 11.11. Dedım pazar şehir dışında olabılıyorum dedi seni taburcu edemem dedi.
Eşimde 9 kasım dedi tamam dedi
Yalnız değilsin benim de hala günüm yok daha randevum 11 in de ohooo o zaman gitcem de bi de üstüne gün verecek burada en son doguranlardan biri olacağım kesin beni kapıda kimse beklemeyecek gibi
Tam üstüne bastın çiçeğim Doktor seç bir gün dedi ben 11.11. Dedım pazar şehir dışında olabılıyorum dedi seni taburcu edemem dedi.
Bizde kontrolden geldik 4 günde çok kilo almamışlar 9 kasım saat 9 gün aldık perinatoloji doktorunada danıştı doktorum 2 kilo altı doğmucak ikiside ama küvöze girebilirler dedi küçük bebekler şekeri dengeleyemiyolar falan dedi içim buruk kabullendim artık
Kızlar dün kontrol vardı 37+0da her şey yolunda gidiyordu taa ki ben hocaya genital bölgemde gördüğüm 2 adet siğil benzeri şeyden bahsedene kadar daha önce hpv geçmişim olduğu için şüphelendim ve bakmasını istedim, her sene smear veren biriydim zaten temiz geliyordu ama virüs benleymiş kaç senedir siğil çıkmamıştı durdu durdu doğum yapacağım zaman çıktı, bağışıklık düşünce hamilelikte tekrar görülebiliyormuş, nasıl bir şansım varmış anlamıyorum normal doğum yapamayacağım maalesef
Kizlar genelde bestlak damla alınıyor ama ben GALACTAGO öneririm o damla daha etkili bence bi de SOLGAR BREWERS YEAST var bira mayası o da süper öneririm.
Kızlar dün kontrol vardı 37+0da her şey yolunda gidiyordu taa ki ben hocaya genital bölgemde gördüğüm 2 adet siğil benzeri şeyden bahsedene kadar daha önce hpv geçmişim olduğu için şüphelendim ve bakmasını istedim, her sene smear veren biriydim zaten temiz geliyordu ama virüs benleymiş kaç senedir siğil çıkmamıştı durdu durdu doğum yapacağım zaman çıktı, bağışıklık düşünce hamilelikte tekrar görülebiliyormuş, nasıl bir şansım varmış anlamıyorum normal doğum yapamayacağım maalesef
Sarılalım birbirimize. Bende de gebelik dönemimde çıktı ne yazıkki, 37+3üm 38+6da sezaryen olacağım. Bebeğimiz sağlıkla gelsin de, doğum şekli önemli değil. Çıkanlar sezaryen esnasında alınacak mı?
Bizde kontrolden geldik 4 günde çok kilo almamışlar 9 kasım saat 9 gün aldık perinatoloji doktorunada danıştı doktorum 2 kilo altı doğmucak ikiside ama küvöze girebilirler dedi küçük bebekler şekeri dengeleyemiyolar falan dedi içim buruk kabullendim artık
İçin hiç burulmasın. Girseler bile maks bir kaç gün kalıp toparlayıp çıkarlar. İkiz doğumlarda bu bile mucize biliyorsun ki sen bunu başardın sağlıklı mis gibi bebeler gelecek
İçin hiç burulmasın. Girseler bile maks bir kaç gün kalıp toparlayıp çıkarlar. İkiz doğumlarda bu bile mucize biliyorsun ki sen bunu başardın sağlıklı mis gibi bebeler gelecek
Ahhh çok güzel tarih çok az kaldı. Çok duygulandım yine yakın arkadaşlarım doğum yapıyor gibi hadi doğurun da azcık gaz kaka muhabbeti yapalım
Canım valla tüm kalbimle senin için dönmesini dileyeceğim senin istediğin gibi olsun
Aynen öyle çok uzun kalmazlar inşallah belkide hiç gerek kalmaz Amin
Off evet çok heyecanlı rüyamda çok güzel bi kız bebek gördüm erkeği soruyodum nerde siz sormazsınız zaten peşine düşmezsiniz diye eşime kızıyorum bebegi emziriyodum ama çok güzel bi bebekti kızımıda dopumdan önce görmüştüm aynı doğmuştu ultrasnda erkek gösterdi oda çok güzel bu sefer kız yüzünü göstermedi ve çantam bile hazır değil yarın koltukları yıkatıcam düşün son dk işler çıkarıyorum kendime
9 a istedim saati 9:10 dan ssonra yükselen yay oluyor anezteciye sordum 9 da gelirlerse tuvalate gir oyalan dedi saati tutturmak için hiç aklıma gelmemişti valla