2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hatırladım sen bahsetmiştin ama emin değildin ne olduğundan, sarılalım gel Doktor alacağını söyledi doğum esnasında, hatta şimdi bile alabilirim ama doğum için hala risk olur bebeğe bulaşma ihtimali geçmeyebilir dedi.

Muayenede bu kez tetiklesin diye belki daha içeri girdi. O an ağrım oldu ama nst de sancı çıkmadı. 1 cm açıklık varmış. Akşam çok ağrım vardı. Gece uyuyunca geçiyor benim sancılar ama sabahtan beri simdi adet ağrısı gibi ağrım sızısı gibi bacak ve bel sızım var. Şimdi lavaboda kahverengi akintim geldi peçeteye. Sanki karnım adetin ilk günü gibi hissediyorum. Senin nişan da böyle mi geldi? Kahverengi olunca acaba dün gelmeyen lekelenmemi diye de şüphe ettim ama ağrım da var

Valla üzülme bizimki 5 yaşında büyük olmasına rağmen oda anlamıyor severken baya oyuncak sever gibi davranıyor alıp ciğerine sokacak öyle seviyor sanki tabi az kıskançlık var yaaa geve kuşumu yoksa sizin minik bazı bebeler cidden uyumuyor gece peki kristallik ne oluyor

Aayyyh bu tuvalet işi iyiymiş. Ben de pazartesi görüşeceğim bakalım anestezi doktoruyla. Sağlıkla gelsinler

İnan bana evde yapılacak o kadar çok işim var ki, annem amaaannn ne takıyorsun, em kötü sen çocukla yatar dinlenirsin odan da biz onları bir günde hallederiz diyor Pazartesi doğum var, cumartesi akşamı gelecek annem

İlk günler zor akıyor sıcak duş alınca geliyor veya sıcak havlu koymak bide üzülmemek lazım sütümüz çabuk etkileniyor

Maşallah rabbim size bağışlasın hayırlı uğurlu olsun inşallah

Bana da aynısını söyledi, parça alınıp incelenecek bakalım türü de. İnşallah sağlıkla doğum yapıp, sağlıkla büyütelim sadece bizi korkutacak küçük siğiller olmuş olsun

Bana da aynısını söyledi, parça alınıp incelenecek bakalım türü de. İnşallah sağlıkla doğum yapıp, sağlıkla büyütelim sadece bizi korkutacak küçük siğiller olmuş olsun
İnşallah canım Ben de gün seçmek durumundayım bu gidişle, 38+6 düşündüm senin gibi ama daha hocaya sormadım müsait mi bilmiyorum

2 güne yapılır annenin dediği gibi benim evimin dağınıklığını sorma kızımın odası eşim bu hafta olur diye dip köşe silip süpürdü ama yarın yine batıcak koltuklar yıkanırken hafta sonu temizlenir artık annemin başı kalabalık hastaneye gidip geliyo ama ince temizlik yapılmıştı zaten, çalışıyo bide annem doğumda izin alıcak ama yıllık iznini alma dedim bebekler küvöze girerse annemlik bişey olmucak eşime ihtiyacım olucak hastaneye gidip gelmek için kardeşim var iyi kötü abimler burda annemde kalıcaklar gibi belki kızımla ilgilenirler falan sen sonra bana lazımsın diye plan yaptım 2 hafta eşimle olsam 1 hafta annem yanımda olsa bebekler toparlanır sanırım ay herşeyi düşünmek yoruyo insanı ya kızımda bi günde karar verilmişti doğuma şimdi beklemekte zor gelicek, bu arada annem gündüz olmucak akşamları uğrar yemek için falan 1 sokak var aramızda

Çatıyı dün olduysan, bir iki gün rahim ağrısı, pembelik ve lekelenme muayenenin etkisi olduğunu söyledi doktor. Benim onlarda oldu ilk gün ama nişan farklı. Sıvı değil, bildiğin jöle kıvamı kadar katı ve akışkan. Gün boyunca parça parça geldi ve bir daha olmadı. Sancım olmazsa bugün doktorumla tekrar konuşucaz.

Kasım bebeleri inatçı o yüzden dönmeyecek gibi hissediyorum. Akrep burcu olduklarını kanıtladılar
Eşim de öyle diyor o tamamen umutsuz ama nedense benim hala içimde ni yerlerde kabullenmeme mi yoksa his mi bilmiyorum dönecek diyorum bakalım kim haklı çıkacak eşim diyor ki bizim oğlan icerde dana gibi oldu o kadarcık alanda totosunu kaldırıp dönemez

Sıvı değil katı dedigin gibi jöle gibi. İnternette kahverengi olacağı, bel ve bacaklarda adet sızısı olacağı yazıyor. İnşallah doğrudur süreç uzamadan kavuşalım

Annenin çalışıyor da olsa yakında olması gerçekten çok güzel bir şey. Benimki de gelip 3 ay falan kalacak kardeşimin yanında. Her istediğimde yanımda olabilecek, bunu bilmek bile rahatlatıyor

Pek işede yaramayabilir öyle bir hesabım yoktu. Sadece heyecandan tuvalete girmek istemiştim gitmeden önce. Boşver sonda takılacak zaten diye izin vermediler bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…