Hatırladım sen bahsetmiştin ama emin değildin ne olduğundan, sarılalım gelSarılalım birbirimize. Bende de gebelik dönemimde çıktı ne yazıkki, 37+3üm 38+6da sezaryen olacağım. Bebeğimiz sağlıkla gelsin de, doğum şekli önemli değil. Çıkanlar sezaryen esnasında alınacak mı?
Muayenede bu kez tetiklesin diye belki daha içeri girdi. O an ağrım oldu ama nst de sancı çıkmadı. 1 cm açıklık varmış. Akşam çok ağrım vardı. Gece uyuyunca geçiyor benim sancılar ama sabahtan beri simdi adet ağrısı gibi ağrım sızısı gibi bacak ve bel sızım var. Şimdi lavaboda kahverengi akintim geldi peçeteye. Sanki karnım adetin ilk günü gibi hissediyorum. Senin nişan da böyle mi geldi? Kahverengi olunca acaba dün gelmeyen lekelenmemi diye de şüphe ettim ama ağrım da varNasıl geçti peki? Benim 4. Günüm hala sancı yok. Ama saçma bir ruh hali içindeyim. Kendi kendime kurup içimde kavga edip bide ağlıyorum. Hem zona oldum hem grip. Bebek doğacak nasıl bakıcam bu halde ya ona bulaşırsa aşırı sinirlerim bozuk
Valla üzülme bizimki 5 yaşında büyük olmasına rağmen oda anlamıyor severken baya oyuncak sever gibi davranıyorSürekli kucağına almak istiyor canım ya bende emziriyim yalancıktan diyorbez getir götür işlerini verdim bana yardımcı olmak istiyor ama kafasını filan tutuyor acıtabileceğinin hiç farkında değil biraz işimiz zor
Ya bu bebiş gündüz uyuyor gece ful uyanıkgündüz bez sayısı da düşük gece emiyor tam uyuyacak bir gaz sesi ve kaka merasimi sonra tekrar emzirme. Bugün tam çıkarken bezinde kristallik gördüm hemşire daha çok besle dedi. Sağmaya başladım ben bir yandan da
Aayyyh bu tuvalet işi iyiymiş. Ben de pazartesi görüşeceğim bakalım anestezi doktoruyla. Sağlıkla gelsinlerAynen öyle çok uzun kalmazlar inşallah belkide hiç gerek kalmaz Amin
Off evet çok heyecanlı rüyamda çok güzel bi kız bebek gördüm erkeği soruyodum nerde siz sormazsınız zaten peşine düşmezsiniz diye eşime kızıyorum bebegi emziriyodum ama çok güzel bi bebekti kızımıda dopumdan önce görmüştüm aynı doğmuştuultrasnda erkek gösterdi oda çok güzel bu sefer kız yüzünü göstermedi ve çantam bile hazır değil yarın koltukları yıkatıcam düşün son dk işler çıkarıyorum kendime
9 a istedim saati 9:10 dan ssonra yükselen yay oluyor anezteciye sordum 9 da gelirlerse tuvalate gir oyalan dedi saati tutturmak içinhiç aklıma gelmemişti valla
İlk günler zor akıyor sıcak duş alınca geliyor veya sıcak havlu koymak bide üzülmemek lazım sütümüz çabuk etkileniyorKızlar yaşadıklarımdan sonra beynimdeki tüm bilgilerde gitti henüz sütüm gelmedi hiç emziremedim bebeğimi götürdüklerinde pompa kullandım ama sütüm gelmedi ne yapabilirim 2. Günü olacak doğumun gelir değil mi daha
Kasım bebeleri inatçıDileklerin icin tesekkur ederim canım ama yok içine dogani soruyorum
Maşallah rabbim size bağışlasın hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar ben doğum yaptım çok mesaj vardı tek tek bakamadım hepınızden Allah razı olsun dun doğdu oğlum 3. 250 kılo ilk doğumumdu cok şükür 3 bucuk saate normal doğum yaptım hepınıze cok dua ettım doğum yapacak olan herkese Allah kolaylıklar versın tek avazda kurtarsın insallah
Bana da aynısını söyledi, parça alınıp incelenecek bakalım türü de. İnşallah sağlıkla doğum yapıp, sağlıkla büyütelimHatırladım sen bahsetmiştin ama emin değildin ne olduğundan, sarılalım gelDoktor alacağını söyledi doğum esnasında, hatta şimdi bile alabilirim ama doğum için hala risk olur bebeğe bulaşma ihtimali geçmeyebilir dedi.
İnşallah canımBana da aynısını söyledi, parça alınıp incelenecek bakalım türü de. İnşallah sağlıkla doğum yapıp, sağlıkla büyütelimsadece bizi korkutacak küçük siğiller olmuş olsun
2 güne yapılır annenin dediği gibi benim evimin dağınıklığını sorma kızımın odasıAayyyh bu tuvalet işi iyiymiş. Ben de pazartesi görüşeceğim bakalım anestezi doktoruyla. Sağlıkla gelsinler
İnan bana evde yapılacak o kadar çok işim var ki, annem amaaannn ne takıyorsun, em kötü sen çocukla yatar dinlenirsin odan da biz onları bir günde hallederiz diyorPazartesi doğum var, cumartesi akşamı gelecek annem
Ayy sağlıkla kucağına al inşallah bebişini, benim daha belli değilGünümüz aynı benim pzt sezaryen var
Allah razı olsun canım evet tam 39 uncu haftasında geldı teyzesiİlk normal doğumumuz sen misin şimdihayırlı olsun.. Maşallah size.. Allah analı babalı büyütsün
Kolay geçmesine çok sevindim sağlıklı güzel bi ömrü olsun inşallahAllah razı olsun canım evet tam 39 uncu haftasında geldı teyzesi
Çatıyı dün olduysan, bir iki gün rahim ağrısı, pembelik ve lekelenme muayenenin etkisi olduğunu söyledi doktor. Benim onlarda oldu ilk gün ama nişan farklı. Sıvı değil, bildiğin jöle kıvamı kadar katı ve akışkan. Gün boyunca parça parça geldi ve bir daha olmadı. Sancım olmazsa bugün doktorumla tekrar konuşucaz.Muayenede bu kez tetiklesin diye belki daha içeri girdi. O an ağrım oldu ama nst de sancı çıkmadı. 1 cm açıklık varmış. Akşam çok ağrım vardı. Gece uyuyunca geçiyor benim sancılar ama sabahtan beri simdi adet ağrısı gibi ağrım sızısı gibi bacak ve bel sızım var. Şimdi lavaboda kahverengi akintim geldi peçeteye. Sanki karnım adetin ilk günü gibi hissediyorum. Senin nişan da böyle mi geldi? Kahverengi olunca acaba dün gelmeyen lekelenmemi diye de şüphe ettim ama ağrım da var
Eşim de öyle diyor o tamamen umutsuz ama nedense benim hala içimde ni yerlerde kabullenmeme mi yoksa his mi bilmiyorum dönecek diyorum bakalım kim haklı çıkacakKasım bebeleri inatçıo yüzden dönmeyecek gibi hissediyorum. Akrep burcu olduklarını kanıtladılar
Sıvı değil katı dedigin gibi jöle gibi. İnternette kahverengi olacağı, bel ve bacaklarda adet sızısı olacağı yazıyor. İnşallah doğrudurÇatıyı dün olduysan, bir iki gün rahim ağrısı, pembelik ve lekelenme muayenenin etkisi olduğunu söyledi doktor. Benim onlarda oldu ilk gün ama nişan farklı. Sıvı değil, bildiğin jöle kıvamı kadar katı ve akışkan. Gün boyunca parça parça geldi ve bir daha olmadı. Sancım olmazsa bugün doktorumla tekrar konuşucaz.
2 güne yapılır annenin dediği gibi benim evimin dağınıklığını sorma kızımın odasıeşim bu hafta olur diye dip köşe silip süpürdü ama yarın yine batıcak koltuklar yıkanırken hafta sonu temizlenir artık annemin başı kalabalık hastaneye gidip geliyo ama ince temizlik yapılmıştı zaten, çalışıyo bide annem doğumda izin alıcak ama yıllık iznini alma dedim bebekler küvöze girerse annemlik bişey olmucak eşime ihtiyacım olucak hastaneye gidip gelmek için kardeşim var iyi kötü abimler burda annemde kalıcaklar gibi belki kızımla ilgilenirler falan sen sonra bana lazımsın diye plan yaptım 2 hafta eşimle olsam 1 hafta annem yanımda olsa bebekler toparlanır sanırım ay herşeyi düşünmek yoruyo insanı ya kızımda bi günde karar verilmişti doğuma şimdi beklemekte zor gelicek, bu arada annem gündüz olmucak akşamları uğrar yemek için falan 1 sokak var aramızda
Hahahha yok yaİyiki yürümemişsin yolda doğuruverirdin .
Pek işede yaramayabilirAayyyh bu tuvalet işi iyiymiş. Ben de pazartesi görüşeceğim bakalım anestezi doktoruyla. Sağlıkla gelsinler
İnan bana evde yapılacak o kadar çok işim var ki, annem amaaannn ne takıyorsun, em kötü sen çocukla yatar dinlenirsin odan da biz onları bir günde hallederiz diyorPazartesi doğum var, cumartesi akşamı gelecek annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?