Annenin çalışıyor da olsa yakında olması gerçekten çok güzel bir şey. Benimki de gelip 3 ay falan kalacak kardeşimin yanında. Her istediğimde yanımda olabilecek, bunu bilmek bile rahatlatıyor
Evet yakında olmak çok iyi kızımda uzaktım anneme taşınmıştım resmen git gel beşikler ıvır zıvır taşımak işkenceydi 3 ay çok güzel bi zaman sonrası zaten daha kolay geçiyor
Sıvı değil katı dedigin gibi jöle gibi. İnternette kahverengi olacağı, bel ve bacaklarda adet sızısı olacağı yazıyor. İnşallah doğrudur süreç uzamadan kavuşalım
Pek işede yaramayabilir öyle bir hesabım yoktu. Sadece heyecandan tuvalete girmek istemiştim gitmeden önce. Boşver sonda takılacak zaten diye izin vermediler bilgin olsun.
Biraz geldi peçeteye. Ama hamileliğim boyunca hiç böyle akıntı yaşamadım. İki hafta önce de muayene etti bir şey olmadı. Nişanın miktarı önemli mi ki? Ağrı ve sizi şeklinde hafif hafif devam ediyor belden aşağısı. Normal işlerimi yapacağım şimdi hem takip edeyim.
Valla üzülme bizimki 5 yaşında büyük olmasına rağmen oda anlamıyor severken baya oyuncak sever gibi davranıyor alıp ciğerine sokacak öyle seviyor sanki tabi az kıskançlık var yaaa geve kuşumu yoksa sizin minik bazı bebeler cidden uyumuyor gece peki kristallik ne oluyor
Haha işte tek bırakamamak çok zor odasına koyuyorum beşiğinin koruyucusunu da en üste kadar çekiyorum ki tırmanıp bir şey yapmasın valla gece kuşu gündüz gözünü açamıyor gece cin gibi perdeyi filan açıyorum ful ses evde ama yine de uyuyor. Kızımda yaptığım en büyük hata evin hep sessiz olmasını sağlamaktı sonra tık sesine kalktı
Kristalli kırmızı pembe minik leke şeklinde. İlkinde de adet kanaması oldu ama bu öyle değil çişle beraber ufak kırmızı pembe kristalize pembelik. İnternetten bulup atıyorum bak hemşire 3 4 kez olursa önemli dedi işte gündüz uyuduğu için soyuyorum emziriyorum ya da 30 cc süt sağıp verdim iki kez geceden beri. Pzt kontrol var moralim bozulsun istemiyorum öğrenecek uyanacak ama şimdi biraz beslenmeyi önemsiyorum o kristallikten dolayı
Bizde kontrolden geldik 4 günde çok kilo almamışlar 9 kasım saat 9 gün aldık perinatoloji doktorunada danıştı doktorum 2 kilo altı doğmucak ikiside ama küvöze girebilirler dedi küçük bebekler şekeri dengeleyemiyolar falan dedi içim buruk kabullendim artık
Canım anneleri olarak ister istemez endişeleniyorsun çok normal ama bu haftalara kadar ikiz taşıyan bir hamişe göre çok çok iyi geldin sağlıkları yerinde olsun kuvöze girseler bile elbet kavuşacaksin öyle düşün
Kız olan mıerkek olan mı anlayamadık söyledi ama videoda çekmedik bugün dönüp bakamıyorum kafamız karıştı sağ solda ama bakarken soldaydı sanki kızda solda kıza benziyor sanki ablası gibi dudaklı olucak
İkiside gösterse kendini şaşırıcam
Canım anneleri olarak ister istemez endişeleniyorsun çok normal ama bu haftalara kadar ikiz taşıyan bir hamişe göre çok çok iyi geldin sağlıkları yerinde olsun kuvöze girseler bile elbet kavuşacaksin öyle düşün
Evet canım hep hazırladım kendimi Allah korusun 28 30 haftalarda bile doğabilirdi hep korktum şuan daha rahatım uzun sürmücek küvöz süreci belki zor olucak yaşamadığım için bilmiyorum ama kendimi hazırladım inşallah o anda dirayetli olurum
Yalnız değilsin benim de hala günüm yok daha randevum 11 in de ohooo o zaman gitcem de bi de üstüne gün verecek burada en son doguranlardan biri olacağım kesin beni kapıda kimse beklemeyecek gibi
Kızlar bizim sezeryan 38+6 da çok mu geç sizce. Bu sürede su gelmesi sancı falan olursa diye korkuyorum. Aslında 11 ile 14 arası gün seç dedi 14 ü seçtik. Bu Salı randevu da su durumuna bakacak suyu az olursa alabiliriz tabi falan dedi. 11 i falan mı seçseydim acaba
Kızlar bizim sezeryan 38+6 da çok mu geç sizce. Bu sürede su gelmesi sancı falan olursa diye korkuyorum. Aslında 11 ile 14 arası gün seç dedi 14 ü seçtik. Bu Salı randevu da su durumuna bakacak suyu az olursa alabiliriz tabi falan dedi. 11 i falan mı seçseydim acaba
Bizim de babalık izni ara tatile denk gelmiş oldu. 14 ü olursa en azından bir sonraki hafta rapor almaya gerek kalmasın diye 14 ünü seçtim. Doktor son tarih 14 dediyse zaten bir bildiği vardır tabi.
Bizde kontrolden geldik 4 günde çok kilo almamışlar 9 kasım saat 9 gün aldık perinatoloji doktorunada danıştı doktorum 2 kilo altı doğmucak ikiside ama küvöze girebilirler dedi küçük bebekler şekeri dengeleyemiyolar falan dedi içim buruk kabullendim artık
Kız olan mıerkek olan mı anlayamadık söyledi ama videoda çekmedik bugün dönüp bakamıyorum kafamız karıştı sağ solda ama bakarken soldaydı sanki kızda solda kıza benziyor sanki ablası gibi dudaklı olucak
İkiside gösterse kendini şaşırıcam