2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Şimdi bir damla geldi o bir damla bile umut verdi bana inşallah yavaş yavaş gelecek yarın bende götürmek çok istiyorum sütümü kızıma

Benimde 38+6 oldu sorun yoktu canım ama elleri ayakları buruşmuştu doktor 39 yazmış doğum tarihine

Hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canm

Hadiii birlikte doğuma giriyoruz Benim 10:30 ayy kızlar yükselen ne oluyordu 10:30 dan sonra
Ayy çok heyecanlı yaymış senin saatte yükselende akrep olmasından ben yayı tercih ettim daha fazla aç kalamam ileri saate alamazdım

Ben buraya tarif atmıstım onu yaptım hastanede 1 litre içtim canım sütüm geldi öyle bir karısım yapabilir yanında olanlar zaten ilk basta fosur fosur gelmiyor biraz geliyor artarak devam edicek
Teşekkür ederim görmüştüm bende deneyeceğim siz nasılsınız bebek nasıl

Kıza benziyor maşallah ne kibar burnu var, bizimkinin kocaman çıkıyor her seferinde sanırım öyle olacak
Bakalım böylemi çıkıcak aynı kızımda sadece detaylıda görmüştüm ikizleri bi gördüm bi görmedim göz aşinalığım var artık merak ediyorum aynımı çıkıyo diye

Teşekkür ederim görmüştüm bende deneyeceğim siz nasılsınız bebek nasıl
Ben toparlıyorum cok sükür canım bebek genel olarak iyiymiş korkulcak bişey yok dedi ama bekleme süreci yıpratıcı tabiki bol bol sütümüz olsun da şifa olsun kuzulara düzenli sagmaya basladım artık biraz daha arttı bugun

Bizim de sezeryan tarihimiz 14ü ben tam 38oluyorum

Haftan kaçtı

Sağlıklısınız ama dimi

Kızlar biz dün taburcu olduk 1 ay süren yoğun bakım süreci sonunda bitti evde birbirimize alışmaya çalışıyoruz zor oluyor tabi birde küçücük olunca insan ekstra bir huzursuz oluyor eşimle dönüşümlü uyuduk yarın kontrol muayenemiz var ve işitme testi inşallah hepsi güzel geçer
Çok takip edemedim ama doğum yapan arkadaşlar varmış hepinizin gözü aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Simdi 36+0 kontrolunden ciktim arkadaslar. Nstde sancim cikti. Bir de sabah tahlil verdim karaciger enzimlerim yuksek cikmis haftaya tekrarlayacagiz testi. Bebek 2900 gr. oldugu icin daha kucuk durabildigi kadar dursun dedi hoca. Zaten kendisi de 9-12 kasim arasi yokmus. Ben dönene kadar doğurma dedi. 17 sinde 38+0 ama 15inde gel sen bu arada da cok hareket etme yavas hareket et merdiven inip cikma filan dedi. Frene bas dedi kisaca. 1 hafta daha calisabilirim var kesmedi ama yavas ve hareketsiz olacagina soz verirsen dedi. İş neyse ayarlarim ama iki kuyruksuz ucurtma oğlanla nasil olacaksa artik bakalim. Tek endisem hocanin olmadigi tarihler. Kac senelik doktorum kendimi baskasina emanet etmek istemiyorum.

Amin inşallah bizim de daha iyi bugün ama hala solunum cihazı takılı. Birde crp yüksek antibiyotik tedavisinin bitmesini mecbur bekleyeceğiz sağlıkla taburcu olup eve getirelim inşallah

İnşallah önemsiz bir şeydir canım bol bol emişip büyüsün bütün bebişlerimiz inşallah

Amin inşallah bizim de daha iyi bugün ama hala solunum cihazı takılı. Birde crp yüksek antibiyotik tedavisinin bitmesini mecbur bekleyeceğiz sağlıkla taburcu olup eve getirelim inşallah
Enfeksiyon niye olmus acaba tedaviden sonra o da düzelir canım insallah en kısa sürede saglıkla alalım

Kiiiiiizzzzz daha söz vereli bi saat oldu yaaaa tüüu sana

Resmen kandırıldım arkadaş ya

Ya canım hadi hayırlısı peki yatış mi verilecek yoksa pazartesi kendin mi gideceksin ?? Ayy şimdi sen tam kaç haftaliksin daha da vardı vaktin? Evde hiç ağrın sizin var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…