2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Valla bir haftadır sancılarım vardı adalat vermişti ama ona rağmen açılma ve 80i geçen sancılar olunca riske atmayalım dedi çünkü plasenta rahim ağzına yakın. Normal doğum başlarsa riskli olur

Ayy kız gibi sanki çok minnoş suratı maşallah sana

Valla bir haftadır sancılarım vardı adalat vermişti ama ona rağmen açılma ve 80i geçen sancılar olunca riske atmayalım dedi çünkü plasenta rahim ağzına yakın. Normal doğum başlarsa riskli olur
Hadi hayırlısı canım ne diyeyim inşallah hafta sonu bol istirahat et ki pazartesiyi beklesin

Biz iyiyiz.. Sen neler yaptın? Bebeğin nasıl? Sen iyi misin? Anlat hele

Tam üstüne bastın çiçeğim Doktor seç bir gün dedi ben 11.11. Dedım pazar şehir dışında olabılıyorum dedi seni taburcu edemem dedi.
Eşimde 9 kasım dedi tamam dedi
bizimde 8 kasim biraz erken gelecek bendeki odemden dolayi. pazartesi 2500 bugun 2800 ciktik korkuyorum kuvez falan olur diye ama gerilige degil kendi haftamiza bakicaz galiba dimi banada dua et Alpicim saglikla kucagimiza alalim

Yaaa ev nasıl neşelenmiştir tahmin edebiliyorum çok sevindim valla.. Artık stres mtres kalmadı, yuvanda mutlu huzurlu olursunuz inşallah

Ne kadar yukselmiş enzimlerin? Bende gece kan vercem acilde enzimler için..

Ya bu ara hepsının kongresi bişeysi mi var acaba.. Hepsi Bi yere gidio sanki.. Zaten o da bizi bulur yani

Benimde 38+5 sezeryan . Bende sancı su gelmesinden korkuyorum ama doktor bir sorun olmayacağını öyle bişey olduğunda direk hastaneye gelmemi söyledi . Ama bence normal zamanı.

Yay olur canım 9ve öncesi akrepti galiba ben de bugün onu hesapladım
Yaa süper anasının burcundan
Ayy çok heyecanlı yaymış senin saatte yükselende akrep olmasından ben yayı tercih ettim daha fazla aç kalamam ileri saate alamazdım
Yay iyidir ya akrebe akrep olmasın ya benım tek saatı varmıs 10:30-11 alıyorum dedı kızım 7:27 de dogmustu ne guzel sabahın nurunda
Hadi bakalim ayni gun dogurcaz desene saat 13:30 benim ameliyat saatini belirledinizmiii
Hadii 3 kişi olduk .. 10:30 benden sonrasın arkama geç
bizimde 8 kasim biraz erken gelecek bendeki odemden dolayi. pazartesi 2500 bugun 2800 ciktik korkuyorum kuvez falan olur diye ama gerilige degil kendi haftamiza bakicaz galiba dimi banada dua et Alpicim saglikla kucagimiza alalim
Olmaz allahın ıznıyle kıloyla cok alakası olmuyor aslında küvözün bazen başka sebeplerden kaynaklı gırıyorlar . Nefes alıs verısı ıyıyse kılo cok önemli olmaz.

Saglıkla gelsın ınsallah .. Doktor benı 37 hesaplıyoe 1 hafta gerı dıye.

Aralık anneleri doğurmaya bile başladı doğurmaya ama siz bekleyin vaktinde gelsin en iyisi

Bende Aralık annesiyim aslnda sezeryan olcagım için kasım olur dıye sizin gruba girdim kasımın ortasından snra olursa bnm için cok iyi olacak ya keske şöyle 29ları fılan görsem ama bakalım nasip

Kızlar sol kasığıma bıçak gibi bir ağrı saplanıp duruyor dünden beri , yaşayan var mı?

Canım senin için de üzüldüm senin gerilik kaç hafta uyumlu bende 35+5 karın çevresi iki hafta geriden geliyor bende gidebilrsek 37 de doğum yoksa bu hafta içinde benimde tek derdim sağlıklı olması kuveze girmesin Allah'ın izniyle

Enfeksiyon niye olmus acaba tedaviden sonra o da düzelir canım insallah en kısa sürede saglıkla alalım
Anne karnında olmuş diyor doktor idrar yolu enfeksiyonu gribal enfeksiyon bulaşır diyor ama en son ki kontrolümde yoktu enfeksiyonum ne diyelim tek duam bir an önce iyileşmesi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…