2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Anne karnında olmuş diyor doktor idrar yolu enfeksiyonu gribal enfeksiyon bulaşır diyor ama en son ki kontrolümde yoktu enfeksiyonum ne diyelim tek duam bir an önce iyileşmesi inşallah
Öyle canım ya artık dua edicez bir an önce saglıkla kavusmak için

Hareketleri günde 10 defa olması gerekiyormuş eğer az hareket ediyorsa beklemeden gitmen gerekiyormuş Dr en son öyle dedi kasılmaların vardır canım eğer bu kasılmalar sabit geliyorsa yani 20 dk 10 dk 5 dk gibi doğum sancıların başladıgını gösteriyormuş benim bazen düzenli oluyor ama bir saat sonra düzensiz leş ıyor birde kasılmalar artmıyor yanı çok acı vermiyor

Evet evet aynısı. Dün sokakta oldu iki kere, annem sancım geldi sandı yazık.
Canım nişanında gelmişti dimi vaktinde tamam her gördüğümde yazışını kolay doğumu olsun diyorum bugün ki normal doğum yapan arkadaş gibi 3 saatte sende doğuru ver inşallah bi avazda

R RabiaIslam ve bir arkadas doğuma girmişti onun nicki hatırlayamadım??
Canım ben dün sezaryan oldum iyi geçti ama ben iyi değilim bugün ultrason getirdiler baktılar. Adım atamıyorum lavaboya çıkamıyorum ayaklarım yerden sürünüyor. Bebeğim sürekli ağlıyor

Canım ben dün sezaryan oldum iyi geçti ama ben iyi değilim bugün ultrason getirdiler baktılar. Adım atamıyorum lavaboya çıkamıyorum ayaklarım yerden sürünüyor. Bebeğim sürekli ağlıyor
Sen nerelerdesin diye düşünüyordum ben de canım çok geçmiş olsun neden ki ameliyat veya dikiş de bir sorun mu oldu ??

Canım nişanında gelmişti dimi vaktinde tamam her gördüğümde yazışını kolay doğumu olsun diyorum bugün ki normal doğum yapan arkadaş gibi 3 saatte sende doğuru ver inşallah bi avazda
Ayyy canım aminn çok sağol, Allah razı olsun. Birbirimiz için dualarımız çok kıymetli, Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasup etsin inşallahh. Analı babalı büyüsün minnoşlarımız.

Kızlar normal doğum için hareketlere başladım kolay olsun rahim agzı yumuşasın diye hurmada yiyorum ama çok değil agrım vardı 3 gün öncesine kadar ama yok artık acılmada var demişdi Dr cumaya zor kalır demişdi bugünde bitti dogurmadık yarın tam 37+0 olacagım inşallah

Ya yerim günler geçmiyor valla bir yandan o ameliyat masasında olduğumu düşünüyorum içime ürperti geliyor. Heyecan basıyor falan
Bir şekilde çıkacak o bebek hiç düşünme bile böyle şeyleri bir buçuk saatlik bir şey hemde hiç bir şey hissetmiyorsun sadece hiç ameliyat olmadığımız için biraz garip tabii

Ne kadar yukselmiş enzimlerin? Bende gece kan vercem acilde enzimler için..

Ya bu ara hepsının kongresi bişeysi mi var acaba.. Hepsi Bi yere gidio sanki.. Zaten o da bizi bulur yani
Şimdi sen sorunca tekrar baktim ama hastanenin lab sistemine giremiyorum. Ama birkac gundur afedersin istifra ediyorum ve cok cok hafif yiyebiliyorum bi corba veya bir salata bi yulaf kasesi filan midem hicbirsey almiyor makarna dahil. Aşıri olmasa da kaşıntım var. Bas ağrim var. Bunlarin bir ilgisi var mi karaciger enzimleri ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…