- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Sanırım yarın kendi ailemin yanına gidicem İstanbul’a eşim git kal toparlan diyor açıkçası evimde eşimle olmak istiyorum ama böylede çok zorlanıyorum Şuan en azından biraz durulur ortalık uzaklaşırım çünkü burada kimsem yok destek olanda yokOkurken kendimi düşünemedim o halde daha fazla üzmek istemem ama ne olur misafir kabul etme eşin annesiyle konuşsun doktor enfeksiyon riski var misafir yabancı gelmesin dikkatli olun dedi artık desin aklıma bu geldi önünü anca böyle kesersin
Yamuna mı alacaksın peki?Bende baya bir gitti sandım 4 kg vermişim sadecepasta çikolata ne bulduysam yiyorum ama sadece dişim çok kötü olduğu için artık biraz mecburi ara vericem bugün eczaneye yürüyerek gittim çok çok iyi geldi bir nefes aldım yarın da 15 dk yürücem şu korseyi de alıcam ben Pzt doktora sorup. Spor yapacak vakitte yok ki ev çok hareketli
Kızlar, benim kızım dünyaya geldi.Normal doğum oldu, hala inanamıyorum. Çok şükür ilk sağlık kontrolleri iyi, 3100 gram. Bizler için dualarınızı beklerim.
Sen yazınca bir limonlu su daha içtim uyumuşum. Şimdi uyandım 15 9 u gördümMutlaka doktora git. O tansiyon ilacından bende de var ama benimki düşüyor şükür ki. Pıhtılaşma için iğne kullanıyor musun? Ilık bir duş ve suyu limonlu içmeye devam et. Sarımsak da dengeliyordu sanırım
Ben de ilk sezaryende kullanmıştımSezeryandan sonra kan sulandırıcı kullanan var mı? Doktor bana oksapar verdi 6 gün boyunca vur dedi
Ailenin evi müsaitse hiç durma canım en iyisini yaparsınSanırım yarın kendi ailemin yanına gidicem İstanbul’a eşim git kal toparlan diyor açıkçası evimde eşimle olmak istiyorum ama böylede çok zorlanıyorum Şuan en azından biraz durulur ortalık uzaklaşırım çünkü burada kimsem yok destek olanda yok
Allah allah hangi şehirdesin? bende kansızlık olduğu halde bu gece 3 kere tişörtüm sanki üstüme su dökmüşüm gibi ıslandı ve değiştirdim. Aha şuan da gene sıcaklamama uyandım.Valla ben kalin polar Pijama ve hatta çorap üstüne panduf giyiyorum çok üşüyorum öyle böyle değil aşırı soğuk hissediyorum . Eşim hava normal ne soğuk ne sıcak diyor ama ben donuyorum .
Canım tansiyon bı yükseldi mi ağrısı iki gün sürüyor bence acile git bir ilaç verir tansiyonun düştüğü anda baş agrin geçer yoksa çok kötü oluyor benim o ağrıdan kustugum bile oluyor miden bulanıyor belki ağrısındanSen yazınca bir limonlu su daha içtim uyumuşum. Şimdi uyandım 15 9 u gördümhayrolsun ne diyeyim
Ayy gözünüz aydınnn, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallahKızlar süreç şöyle ilerledi, bekleyen arkadaşlarıma yardımcı olurum belki yazacaklarımlaevde kasılmalar 5 dakikada bir olmaya başladı, ebemizi aradım duş alıp rahatlamamı ve tekrar bakmamı söyledi, dediklerini yaptım ama devam etti. Ağrısızdı. Sonra nts için çıkmaya hazırlanırken, pembe renkli bir kanama geldi, nişan gibi tek seferlik değil devam etti. Bu sefer çantalarımızla hastaneye gidecektik ki ağrılı sancılar gelmeye başladı ve şiddeti giderek arttı.. Kasıklarda başladı. Bu kısmı biraz zordu ama inanın her şey sonuca ulaşıyor. Hastanede nts sonucu epidural takıldı biraz rahatlattı ama sandığım kadar ağrısız olmadı. Şansım şu ki doğum sadece 1 saat sürdü. normal doğum isteyen ve bekleyen arkadaşlarım için gönülden şunu söyleyebilirim ki hiç korkmayın, bende bir ara yapamayacağımı sandım ama her şey bir süreç şeklinde ilerliyor. Yeterki yanınızdaki ekip profesyonelce yaklaşsın. Allah bekleyenleri sağlıkla yavrusuna kavuştursun, şimdi dualarım sizinle olacak
Hastanedeyiz. Burada da 16 çıktı. Dilaltı verdiler bekliyoruzCanım tansiyon bı yükseldi mi ağrısı iki gün sürüyor bence acile git bir ilaç verir tansiyonun düştüğü anda baş agrin geçer yoksa çok kötü oluyor benim o ağrıdan kustugum bile oluyor miden bulanıyor belki ağrısından
İyi yaptın canım normal de düşük tansiyon lu biriysen 16 yüksek rahatlarsın dilalti haptan sonraHastanedeyiz. Burada da 16 çıktı. Dilaltı verdiler bekliyoruz
Açılma hemen olmuyor ki ben 41+2 de doğurdum. Ağustos annesiyim. Bebeğim kanaldaydı ama kendi sancılarım gelmedi 41e kadar beklediler sonra suni verdiler ve gittiğimde 2 cm açılma vardı ama üç gün önce o açılmada yoktu düşün. Normal istiyorsan bekleyebilirsin tabi beklemekte bir sorun yoksa sağlıklı doğumlar ☺Ayy gözünüz aydınnn, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallahbugün 39+6 bende sancıları bekliyorum ama vurup geçiyor maalesef. Bugün de olmazsa yarın tekrar kontrol var. Normal yapmak istiyorum ama açılma ilerlememişse sezeryan düşünücez galiba. Kaç haftalık doğum yaptınız?
Bakıldı doktor normal dedi ama ben çok üşüyorum ya kısa kol falan otursam titrerim hele ayaklarımMutlaka kan değerine baktır canım
Ay masaallah Allah analı babalı büyütsünKızlar, benim kızım dünyaya geldi.Normal doğum oldu, hala inanamıyorum. Çok şükür ilk sağlık kontrolleri iyi, 3100 gram. Bizler için dualarınızı beklerim.
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar merhaba yoğunluktan yazamadım. 27 ekim günü kızımıza kavuştuk.çok şükür iyiyiz.darısı tüm bekleyenlere. sağ salim kavuşmak nasip etsin rabbim
Ben ankara da yaşıyorum vallahi üstümde yorgan ile uyuyorum Hafif üstüm açılsa titriyorum . Gündüz de kalin eşofman . Öyle ince eşofman kısa kol asla burada millet şort diyor amanın. Hatta çorap üstüne panduf ya da patik giymeyince direk üşütüyorum çiş konusunda sıkıntı yaşıyorum. Eşime sürekli kapişon getiriyorum o da istemiyor ev iyi diyor bi tek akşam güneş batınca giyiyor ankara ya serinlik çöküyor ben onu öyle görünce üşüyorumAllah allah hangi şehirdesin? bende kansızlık olduğu halde bu gece 3 kere tişörtüm sanki üstüme su dökmüşüm gibi ıslandı ve değiştirdim. Aha şuan da gene sıcaklamama uyandım.
Canım benımde öyleydi sıcak suya otur sonra baya kaynar suyla dus al 1 saat felan hem sancını getırıyo hemde açılma cok guzel oluyo sancı vurdukca çömel kalk oturma sureklı gez bende öyle açılma oldu hıc yoktu 2 gun sonra bunları yapınca 6 cm acıklıkla gıttım hastaneye duramayacak kadar sancın sıklasınca gıt mutlaka hemen gıtmeAyy gözünüz aydınnn, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallahbugün 39+6 bende sancıları bekliyorum ama vurup geçiyor maalesef. Bugün de olmazsa yarın tekrar kontrol var. Normal yapmak istiyorum ama açılma ilerlememişse sezeryan düşünücez galiba. Kaç haftalık doğum yaptınız?
Ahh ahhh boşuna mı dönmedi bu bebek dönmedi dönmedi diye tepinip duruyorum burada . Süreç çok güzel ve hızlı çünkü biliyorum.. sezeryan bana çok yabancı . Yürümek için bile belli saat geçiyormuş . Allah yardımcımız olsun artık kabullendim bu Kavun kafa dönmeyecek hayırlısıKızlar süreç şöyle ilerledi, bekleyen arkadaşlarıma yardımcı olurum belki yazacaklarımlaevde kasılmalar 5 dakikada bir olmaya başladı, ebemizi aradım duş alıp rahatlamamı ve tekrar bakmamı söyledi, dediklerini yaptım ama devam etti. Ağrısızdı. Sonra nts için çıkmaya hazırlanırken, pembe renkli bir kanama geldi, nişan gibi tek seferlik değil devam etti. Bu sefer çantalarımızla hastaneye gidecektik ki ağrılı sancılar gelmeye başladı ve şiddeti giderek arttı.. Kasıklarda başladı. Bu kısmı biraz zordu ama inanın her şey sonuca ulaşıyor. Hastanede nts sonucu epidural takıldı biraz rahatlattı ama sandığım kadar ağrısız olmadı. Şansım şu ki doğum sadece 1 saat sürdü. normal doğum isteyen ve bekleyen arkadaşlarım için gönülden şunu söyleyebilirim ki hiç korkmayın, bende bir ara yapamayacağımı sandım ama her şey bir süreç şeklinde ilerliyor. Yeterki yanınızdaki ekip profesyonelce yaklaşsın. Allah bekleyenleri sağlıkla yavrusuna kavuştursun, şimdi dualarım sizinle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?