2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
günaydın kızlar
39+3
Bu gece ayağa kalkarken aniden hiisetim tuvalete gidince günlük pedim ıslanmıştı sarı sarı akıntı
Bu suyun sızması yoksa akıntı mı anlamıyorum

Yapıcam mutlaka, sancım genelde gece oluyor, hatta dün gece bir vurdu dedim sonunda geliyor, devamı gelmedi. (valla bu ağrıya seviniceğim de hiç aklıma gelmezdi). Hastayım diye kaç gündür yatıyordum ama bugün iyiym çıkalım bari yürüyebildiğim kadar yürüyüş yapalım .

Tam 39+0 da 1 cm açılma vardı, salı günü nişan geldi. Ya ben bebek için 40 ı geçince kakasını yapar diye korkuyorum. Çok duyuyorum çünkü kakasını yemiş kuveze girmiş bebekleri.

Su gibi geçsin sezeryanın inşallah, sonra boşuna üzmüşüm kendimi bişey yokmuş yazmanı bekliyorum.

Biz İzmir'de hala sokakta terlikle, tişörtle dolaşıyoruz :) valla hadi benim hormonlar etkili de sokaktaki insanlar da öyle. Akşamları serin oluyor sadece. Akşamları ben de terledikçe eşime ince şeyler getiriyorum :)

Kızlar karnın üsttü neden ağrır dünden beri aprıyo ama bebeklerin tam bitiş yeri ütte içsen yırtılma acıs gibi daha çok kaburga ağrısı gibi değilde dün yine çok yordum kendimi duramadım bugün çok işim var zatende korkuyorum durdum durdum erken gelirler diye gece vardı yattım sabahta var sancı böyle olmaz anladığım kadarıyla

Tam 39+0 da 1 cm açılma vardı, salı günü nişan geldi. Ya ben bebek için 40 ı geçince kakasını yapar diye korkuyorum. Çok duyuyorum çünkü kakasını yemiş kuveze girmiş bebekleri.
O her bebekte olmuyor ayrıca 38 de yapıpta yiyen var benimkisi yapmamıştı mesela bu arada bizim grupta nişanı gelip 100 ü geöen sancıları olan bir arkadaş vardı 3 gün çekti çünkü açılması olmuyordu doktor ilk çocukta herkesin sor oluyor vücudu bilmiyoruz kimisi o gün doğururken kimisi bekliyor normalde o sancılsrda doğum oluyor ama nişanın gelmiş yakındır stres yapma tadını çıkar son günlerin

İnşallah tek korkum o, yoksa canı ne zaman isterse o zaman gelsin, dişleri çıkmadan tabi

İnşallah tek korkum o, yoksa canı ne zaman isterse o zaman gelsin, dişleri çıkmadan tabi
Korkma korkan birşey olmaz Allahın izniyle ki yese bile bir kaç günlük tedaviyle iyileşiyorlar doğumdan sonra da göreceksin tedavisi olsun yeter bir sorunun sağlıkls al kucağına ☺

günaydın kızlar
39+3
Bu gece ayağa kalkarken aniden hiisetim tuvalete gidince günlük pedim ıslanmıştı sarı sarı akıntı
Bence doktora git suyun da olabilir

Korkma korkan birşey olmaz Allahın izniyle ki yese bile bir kaç günlük tedaviyle iyileşiyorlar doğumdan sonra da göreceksin tedavisi olsun yeter bir sorunun sağlıkls al kucağına ☺
Aminn aminn inşallah canım çok sağol

Kızlar bilmiyorum yaşayan var mı ama ağlama krizlerinizle nasıl başa cıkıyorsunuz?

günaydın kızlar
39+3
Sızıntıda olabilir bebek büyüdüğü için baskı yapıyor idrar kaçırmasıda olabilir dr gitsen aslında canım içinde rahat olur

Karnımın geneline yayıldı sızı kasıklarda belde ağrı yok gidiyim mi hastaneye acaba

10 ara iki kez toplanma oldu ama genelde oluyodu arası 10 dk çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…