2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay kızlar kıyamam ya benim oğlan her gün deli gibi dönmeye çalışıyor o kadar uğraşıyor ki yazık kıyamam ya karnımın bi tarafına kule gibi yukseliyo ama artık büyüdüğü için ve pozisyon olarak da tam cenin popo ile oturduğu için mümkün değil dönemiyor onun bu iç gudusel kanala girme dönme doğuma hazırlanma çabasını gördükçe üzülüyorum dakikalarca uğraşıp yorulup uyuyor sanki . Kafasına denk etti ama erkek milleti işte geç dank etti 33 35. Haftalarda falan şu çabası olsa belki başarırdı ya kıyamıyorum resmen debeleniyor ama malesef

Aynısı bizde de var hissediyorum uğraşıyor ama yok olmuyor. Kafa tam kaburgamın orda popo aşağıda bildiğin oturuyormuş dün gittim doktora 37+1 bugün olmadı malesef

Benim öyle ağrım oluyordu ama aşağıda hissediyordum o bahsettiğin yırtılma hissini dr randevuna çok var mı

Sızıntıda olabilir bebek büyüdüğü için baskı yapıyor idrar kaçırmasıda olabilir dr gitsen aslında canım içinde rahat olur
Gerçekten bilmediğim için soruyorum eğer sızıntı olsa
Cuma günü kontrolüm var cumaya kadar beklesem sorun olur mu
Anlamıyorum akıntı mı sızıntı mı

Yaa belki başarır annesi akrep erkeği o inattır

Gerçekten bilmediğim için soruyorum eğer sızıntı olsa
Cuma günü kontrolüm var cumaya kadar beklesem sorun olur mu
Anlamıyorum akıntı mı sızıntı mı
Sızıntı sürekli devam eder canım sen sürekli görüyormusun bu akıntıyı

Aynısı bizde de var hissediyorum uğraşıyor ama yok olmuyor. Kafa tam kaburgamın orda popo aşağıda bildiğin oturuyormuş dün gittim doktora 37+1 bugün olmadı malesef
Yani açıkçası ben umudu kestim canım çünkü artık yerleri çok dar dönmek için yeterli boş alan yok mümkün değil yani ama cidden iç gudusel olarak doğum yaklaştığı için tarifsiz bir çaba içinde çok uğraşıyor hatta bazen mideme mideme kalkıyor kanal sanıp girmeye çalışıyor kafasıyla ya da dönmeye calisiyo ama o manevrayi sağlayacak alanı yok , geç çabaladı bizimki . Şundan bir kaç hafta önce umrunda değildi ben neler yaptım secde kanepeden sarkma hic uğraşmadi çabalamadi geç mücadeleye başladı malesef

Bu aradq sana sezeryan için gün verdi mi dün gittiğinde? Doktora önümüzdeki cumartesi randevum var 37+3 olacağım donmemisse ihrimal kalmaz gün vereceğim demişti?

Yaa belki başarır annesi akrep erkeği o inattır
Yok canım alanı kalmadı o manevrayi yapmak için yeterli alanı yok debelenip duruyor ama malesef totosunu çevirecek alanı bulamıyor 4 gündür böyle yorulup uyuyor biraz geç dank etti beyefendinin kafasına başta bu çaba yoktu . Doktorum da dedi zaten haftaya da dönmezse yeri hiç kalmaz gün vereceğim diye

Ayy içerde ne çabalar var desene neyse sende o popoyu ısırıp intikamını alırsın artık ne zamana gün verdi doktor

Bu aradq sana sezeryan için gün verdi mi dün gittiğinde? Doktora önümüzdeki cumartesi randevum var 37+3 olacağım donmemisse ihrimal kalmaz gün vereceğim demişti?
Yok hala vermedi 40 a kadar beklerim diyor. Haftaya yine kontrolüm var 38 de o gittiğimde dönmemişse 39 da alalım diye ben teklif edeceğim. Ablam da 39 dan sonra durmasının çok anlamı yok zaten dedi şuan bile yoruldum normal olamayacaksa 40 ı beklemek istemiyorum

Cok haklısın. Ben de açıkçası 40 istemem hem kızımla çok zorlanıyorum hem de madem normal doğum olmayacak neden bekleyeyim de kendime ağırlık vereyim ki .. beklemenin anlamı doğumu beklemek madem sezeryan olacağım ben beklemek istemem . Doktora 38 li haftalar diyeceğim ki benim dememe gerek yok doktorum da 38 li haftalarda vereceğim gün demişti. Ya bir de kaka yapma ihtimali olabilir . Artık çok ağırlaştım zorlanıyorum suyumu açılmamı beklemezken neden 40 ı bekleyelim ki canım çok haklısın

Bu arada bence mutlaka gidince gün iste doktorundan yoksa randevum dolu der boş olan günler de çok geç saattir uzun süre aç kalman gerekir yani sen madur olur. Ben bu aç susuzluk durumunu da onemsiyorum bu yüzden vakitlice gün alayım ki randevusu uygun olsun erken saati alalım diye canım aklında olsun 40 li haftalara kalırsın mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…