2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet çok haklısın mümkünse en erken saat olsun istyorum hem açlıktan dolayı hem de belki erken olursa 2. Gece kalmam gerekmez çocuğu okula kendim göndermek istyorum inşallah ikimizin de doğumu ve sonrası çok güzel geçer. Tabi burdaki herkesin de . Kızımın doğumu da aynı doktorla olmuştu çok severim dün o bile diyor ya böyle ilk doğumu güzel geçenleri mecbur sezeryana alınca ben bile üzülüyorum diye

Benim doktorum da kızımı dogurttu ve aynisini dedi . Daha geçen sene kızın doğdu bu sene doğumun çok kolay çok hızlı olurdu çok rahat bir doğum yaşardin. İlki sezeryan olsa neyse ama ilkinde normal doğum olmuşsun suan seni sezeryana almak hiç istemezdim Keşke dönse yazık olur ama bazen mecbur dedi . Bizzat doktorum bile durumuma hayattaki şansıma üzüldü yani

Benim öyle ağrım oluyordu ama aşağıda hissediyordum o bahsettiğin yırtılma hissini dr randevuna çok var mı
Salı günü gel dedi perşembe doğum zaten ama gidiyorum bi nst çekilsin en azından aşağıda değil yukarıda hissediyorum çok sert karnım ve hareketleri o kadar güzel gelmedi

Kızlar merhaba. Ben doğurdım. 4 cm açılmayla gittim hastaneye kanala girmişti ama ilki sezeryan diye sezeryana alındım. 52 cm 4 kg doğdu kızım. Emiyor da sütüm geldi hemen. Yeni yeni narkozun etkisi geçmeye başladı. Haliyle ağrı yapıyor. İnşallah kolayca toparlarım. Doğum yapacak annelerimize de sağ sağlim doğumlar diliyorum.

Oh maşallah

Sızıntı sürekli devam eder canım sen sürekli görüyormusun bu akıntıyı
İlk cuma günü gördüm
O gün bütün gün günlük pedimi değiştirdim
Sonra cumartesi günü koyu leke gördüm için sürekli değiştirdim bugün yine bu akıntıyı gördüm kokusuz bu arada
37+0 kanamam olmuştu hastaneye gittiğimizde açılmada dolayı olmuş dedi 2 cm açılma olmuş ara ara gelebilir dedi 2 hafdadır hafif lekeleniyordum doktorum sürekli sorun yok bebek gayet iyi gelmesini bekleyelim dedi geçen hafta kontrolde de bebeğin suyu gayet iyi
beklenen doğum tarihi 9 kasım Normal doğum gözüküyor 10 kasım kontrole gidicem
Yurt dışında yaşıyorum burda normal doğum öncelik veriyorlar çok nadir acil bir durum olmadığı sürece sezeryan oluyor

İyi yaptın canım normal de düşük tansiyon lu biriysen 16 yüksek rahatlarsın dilalti haptan sonra
Orada iyiydim düştü 11lere. Ama başağrısı devam ediyordu. Ona bişey yapmayalım süte geçer dediler yolladılar. Bu başağrısı tansiyonun kalıntısı şu anda bir süre daha devam eder geçer. Parol tablet alabilirsin dedi. Tablet aldım orada hatta. Eve geldik. Bişeyler yedim, süt sağmaya çalıştım. Yattım ve olanca hızıyla yine başladı ağrı. Tansiyon yine 13 9 larda.. Çıldırıcam kardiyolojiye randevu aldık. Salıya verdi. Yarın Antalyaya gitmem lazım. Ama bu kafayla bilmiyorum. Kalmayı planlıyorduk Defneyi çıkaracak diye herşey birbirine girdi.

Neden tansiyonun cıkıyor acaba ya

Bahtı açık olsun gözünüz aydın

Aa hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun

Evet canım ordaki sistem bu şekilde ilerliyor sızıntı dediğim gibi hep gelir haftan da büyük olduğu için suyun bi anda gelirdi diye düşünüyorum bence bebeğin baskısından olan akıntılardır sen yinede takip et kendini inşallah sağlıcakla alırsın kucağına

Bilsem hayır süte geçer diye yapılmayan parolü geçen hafta ağrılarım için yaparken uyarmadılar hiço zamanda süt topluyordum ben. ona takıldım şimdi de
Üzülme tansiyon üzülüp stres yaptıkça daha artan birşey inşallah baş agrin geçer de rahat rahat bebişini alıp gelirsin bugünlerde geçer elbet

Redpanda11 hastaneye gittim nur cansu vardı sancım çıkmadı ama isttemediğimiz bi ağrı dedi tarif ettim doğuma alıcam dedi şok oldum haftasını tamamlamışlar artık bebeklere bakıyım dedi baktı kiloları geri çıktı baya ikisininde bebekler vaktini doldurmuş ha 4 gün sonra ha şimdi dedi yatış verdi sezaryan dikişlisin falan dedi eve geldim bavul için hazırlığım yoktu geri gidicem doğuma alıcak

Doğuma giricem akşama doğru dualarınızı eksik etmeyin

Canım biliyorsun bende çok üzüldüm yapmadığım şey kalmadı ama kader artık korktuğum gibi olmadı ama çabuk ayaklandım ev işlerini yapıyorum dysonla süpürme makineye çamaşır atma hatta ütü bile. Dün yürüyüş yaptım bazen kesilen yer sızlıyor sızlamıyor diyemem ama iki çocukla kendini tamamen unutuyorsun belki de ondan yatacak fırsat yok hiç. Yenidoğan kızım çok mazlum ağlamayı bile bilmiyor ilkine göre çok büyük şans. Allah dağına göre kar verir mi bir laf varya doğru galiba. O yüzden üzülme gerçekten bizde şans yok doğru ama Allah daha büyük dert vermesin napalım

Amim canım inşallah artık gelsin istiyorum
Az kaldı heycanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…