2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım benim tüm sayfaları okuyamıyorum ben ama şimdi bunu gördüm. Dualarımız seninle sağlıkla güzel haberlerle gel inşallah

Bilsem hayır süte geçer diye yapılmayan parolü geçen hafta ağrılarım için yaparken uyarmadılar hiço zamanda süt topluyordum ben. ona takıldım şimdi de
Parol içebilirsin canım emzirirken güvenle 6 saatte bir iç dedi bana doktor ağrın varsa. Benim dişim çok fena o yüzden içiyorum 6 saatte bir

İyi ki gitmişsin bak, sağlıkla gelsinler inşallah

Aa canım cok sasırdım insallah saglıkla gelsin kuzular dualarımız seninle

Parol problem oluyormuymus emzirirken ya
Canım sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Ahh iyi ki gitmişsin doktora. 4 günden bir şey olmaz tabi yeter ki sağlıkla gelsinler. Haftan zaten çok çok iyi. Teyzeleri olarak dua ederiz biz hem sana hem bebeklere. İnşallah hemen kucağına alacaksın bizi de arada bilgilendir olur mu

İyiyim kuzum ben toparladım bebişimiz de iyiye gidiyor süt sağıp götürüyorum önümüzdeki hafta taburcu olcak sanırım

Kızlarr bu küçük oğlan bugün geceden beri uyumadı yıkadık uyur diye yine uyumadı kendi normalde 10 kasımda doğacaktı acaba diyorum ilk günler erken doğduğu için mi uyuyordu hep böyle olursa yandık ağladığında elim ayağıma dolaşıyor birde böyle içli içli beni al der gibi bakıyor beşikten

Eklentiler

• D2380517-4F8C-434C-9450-5FFE7D8CD11A.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 102
Parol içebilirsin canım emzirirken güvenle 6 saatte bir iç dedi bana doktor ağrın varsa. Benim dişim çok fena o yüzden içiyorum 6 saatte bir
Tablet günde 4 taneye kadar serbest sorun yok. Parol serum için dediler onu acilden. Bağlamak istemedi. Tansiyon düştü başağrısıda bir süre daha devam eder geçer dedi.

İnan her şey de bir hayır vardır canım, bence de ha 4 gün önce ha 4 gün sonra . Kontrolde ol doğum olsun inşallah disarda bol bol meme süt mama şeklinde bakarsın kilo alırlar . İkiz olup da kuveze girmeyen hiç yok çevremde yani bu konuda kendimi üzme lütfen ikiz oldukları için bu gayet doğal bir süreç iyilikleri için. Hem bak demek ki artık anne karnında beslenemiyorlar en iyisi disarda meme mama şeklinde gelişmeleri

Son düzenleme:
Kesinlikle öyle zaten kabullendim belki de hayırlısı budur dedim.. ama bizzat doktorum bile üzüldü bahtıma şansıma direk kendi ağzı ile söyledi hatta yazık oldu diye o da farkındaydı saha 2022 de doğum yapmış taze annenin 2023 de daha kolay doğum yapacağının bir de ilki normal olunca ikincinin zorunlu sezeruan olması doktorumu bile üzdü ama bazı şeyler sen istediğin kadar diren nasip

Son düzenleme:
Senin doktorun ölçüsünden daha mı az çıktı kiloları

Neyse iyi yanından bak, işin ehli bir doktorla doğumun gerçekleşecek, sağlıkla al inşallah minnakları kucağına

Senin doktorun ölçüsünden daha mı az çıktı kiloları

Neyse iyi yanından bak, işin ehli bir doktorla doğumun gerçekleşecek, sağlıkla al inşallah minnakları kucağına
Evet biri 2080 biri 2200 çıktı doğumda belli olur dedi amin inşallah

Gerçekten bilmediğim için soruyorum eğer sızıntı olsa
Cuma günü kontrolüm var cumaya kadar beklesem sorun olur mu
Anlamıyorum akıntı mı sızıntı mı
Canım aynısı birkaç gün önce başıma geldi hatta tuvaletten kalkarken sıcak sıcak aktı tutamadim ay kesin sizinti dedim o gün de tesadüfen doktor kontrolüm vardı sordum, ilk idrar miydi uykudan yeni mi uyandin dedi evet dedim tamam o zaman tüm gece biriken mukus akmistir o da su ile karıştırılır tutamazsın ama su değil suyun gayet iyi demişti bana

Yaa maşallah dış dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor annesi. Keşfediyor çok meraklı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…