@Redpanda11 hastaneye gittim nur cansu vardı sancım çıkmadı ama isttemediğimiz bi ağrı dedi tarif ettim doğuma alıcam dedi şok oldum haftasını tamamlamışlar artık bebeklere bakıyım dedi baktı kiloları geri çıktı baya ikisininde bebekler vaktini doldurmuş ha 4 gün sonra ha şimdi dedi yatış verdi sezaryan dikişlisin falan dedi eve geldim bavul için hazırlığım yoktu geri gidicem doğuma alıcak
Doğuma giricem akşama doğru dualarınızı eksik etmeyin
günaydın kızlar
39+3
Bu gece ayağa kalkarken aniden hiisetim tuvalete gidince günlük pedim ıslanmıştı sarı sarı akıntı
Bu suyun sızması yoksa akıntı mı anlamıyorum
Bence günlük ped kullanmayın derim su mu akıntı mı olduğunu anlamak için . Günlük ped içine çektiği için ne olduğu anlaşılmıyor bence. Sarı sarı akıntı ise normal akıntıdır bence . Benimde özellikle sabahları ve yürüyünce akıntım geliyor su gibi ama normal akıntı su olsa galiba akıp gider diye düşünüyorum
@Redpanda11 hastaneye gittim nur cansu vardı sancım çıkmadı ama isttemediğimiz bi ağrı dedi tarif ettim doğuma alıcam dedi şok oldum haftasını tamamlamışlar artık bebeklere bakıyım dedi baktı kiloları geri çıktı baya ikisininde bebekler vaktini doldurmuş ha 4 gün sonra ha şimdi dedi yatış verdi sezaryan dikişlisin falan dedi eve geldim bavul için hazırlığım yoktu geri gidicem doğuma alıcak
Ya bide kılo da verılıo onu da baz alın.. Ben 3xl giyindiğim için 2xl almıstm, bıraz sıksın diye.. Zayıfladım, 89dan 73e düştüm.. 2xl bile sıkmamaya basladı.. Bakın bnmkı bundan.. Bu rahat oluyo, cunku tuvalete rahat gidiodum ve zaten en az 6 saat takmak gereklı korseyı, yoksa Bi işe yaramıo bu arada fiyatı bana iyi geldi diyim.. Sankı 300 gibi bi rakam ödediğimi hatırlıorm o zmnlar, emın deglm ama
Orada iyiydim düştü 11lere. Ama başağrısı devam ediyordu. Ona bişey yapmayalım süte geçer dediler yolladılar. Bu başağrısı tansiyonun kalıntısı şu anda bir süre daha devam eder geçer. Parol tablet alabilirsin dedi. Tablet aldım orada hatta. Eve geldik. Bişeyler yedim, süt sağmaya çalıştım. Yattım ve olanca hızıyla yine başladı ağrı. Tansiyon yine 13 9 larda.. Çıldırıcam kardiyolojiye randevu aldık. Salıya verdi. Yarın Antalyaya gitmem lazım. Ama bu kafayla bilmiyorum. Kalmayı planlıyorduk Defneyi çıkaracak diye herşey birbirine girdi.
Kendini usutmeyecek şekilde göğüsleri olabildiğince havalandırmak açıkta tutmak yani Kuru tutmak. Her emzirme sonrası kendi sütünden sıkıp göğüs ucuna sürüp oyalamak , gümüş değil de plastik kalkan var onu kullanmak bu sayede göğüs ucu açıkta kalıyor atlete sutyene değmiyor. Ayva çekirdeği varsa onu jel kıvamı alınca uygulamak. Incia diye bir markanın doğal göğüs ucu kremi de iyi gelmişti.
Ya bide kılo da verılıo onu da baz alın.. Ben 3xl giyindiğim için 2xl almıstm, bıraz sıksın diye.. Zayıfladım, 89dan 73e düştüm.. 2xl bile sıkmamaya basladı.. Bakın bnmkı bundan.. Bu rahat oluyo, cunku tuvalete rahat gidiodum ve zaten en az 6 saat takmak gereklı korseyı, yoksa Bi işe yaramıo bu arada fiyatı bana iyi geldi diyim.. Sankı 300 gibi bi rakam ödediğimi hatırlıorm o zmnlar, emın deglm ama
Bu Korse çok kilo alanlar için mi yoksa sezeryan dikisi için mi . Normal doğum sonrası Korse kullanmadım göbeğim bi sure sonra hiç sarmadan da eski haline döndü çok az bi yumuşama kaldı ama dert edecek gibi değildi zaten bikini giymem . Bunda da yine kilo almadim bi sure sonrq göbeğim duzelir diye düşünüyorum Ama sezeryan da dikişler ilgili mecburi bir durumsa alayım.
Kızlarr bu küçük oğlan bugün geceden beri uyumadı yıkadık uyur diye yine uyumadı kendi normalde 10 kasımda doğacaktı acaba diyorum ilk günler erken doğduğu için mi uyuyordu hep böyle olursa yandık ağladığında elim ayağıma dolaşıyor birde böyle içli içli beni al der gibi bakıyor beşikten
Lady sen tansıyon sebebıyle doguma girmedin mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Eger tansıyon dolayısıyla olduysa dogum bana bıraz normal gelıyor.. Cunku her dogum vucutta bir hasar bırakıyor, ne kadar hucreler tazelenıyor desek de her dogum anneden mutlaka bişey götürüyor.. Arkadaşım da tansıyon sebebiyle sezeryan olmustu, dogum sonrası da tansıyon sorunları yaşadı.. Yani ameliyat esnasındaki yanlıs Bi işlemden olmamıs olabılır.. Ama içindeki ses ters gitti bişiler diosan o zmn anlarım, cunku insan hissedio neler döndüğünü