2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ya bu normal zayıflamak isteyenler içinde, lohusayken de takabılırsın.. Ama cidden çok kalıtelı korse, verdgn paraya degıyor, her tarafında celık balenler var, duruşu bile düzeltiyor normal dogum göbegı nası olur bılmıorm ama sezeryanden snra bnm bayagı yumusadı, evet Bi göbegım hep vardı bnm kılo da dolayı ama sıkıydı gene eti.. Ama sezeryanden snra yumusacık oldu, sarktı bnm bayagı.. Ben bu korseyı aldım memnun kaldım, ama işte korseyı takacak bırı yoksa evde bosuna almayın.. O kopçalarını tek başına geçirmek de imkansız Baska modelleri de var yamuna nın sıtesınde.. Bence Bi inceleyin derim

Haftası ile alakalımı kaka yapması bebeğin bilmiyorum canım ama benim kızım 36 haftada yaptı doğum başladı

Yandık mı naptık bende diyorum ne sakin oğlum var ama hakkını yemiyim abimize göre çok çok iyi rabbim dağına göre kar veriyor sanırım

Tam ters psıkolojı yapcan, aglıo susmuyor, cok aglıo dicektin
Ona çok inanıyorum, gerçekten Allah adaletli, kime neyi ne ölçüde verecegını adaletli sekılde pay edıyor.. Bnm oğlan da sakindi, bakalım bu nası olcak.. Karnımda bıle asırı hareketli, eymenı ben doguma kadar bıle gram tekmesini yemedim

canimmm Allah im yardimcin olsun

Kızıma yemek yedirirken bi patates yemiş bulundum sıcakmı bakıyım mı diye o yüzden 11 diyolar sinir oldum ya geldim yatış yapıldı ama

Gene 11 dolarsa iyi... Ama anestezi sonrası sorun olmasındansa bekle canım naapcan bazen insanın boşluğuna gelıyor ya

Ooo hatta cok ciddi şeyler var.. Bosver bekle naapcan artık

Kızıma yemek yedirirken bi patates yemiş bulundum sıcakmı bakıyım mı diye o yüzden 11 diyolar sinir oldum ya geldim yatış yapıldı ama
Olsun canım, sağlıkla al da kucağına. Ayyy hadi bakalım son saatler, heyecanla bekliyoruz

Tansiyonum hep normal seyrederken o gün yükseldi ve doğuma aldı. Sonrasında hep 12 8 giderken dün yükselme ve başağrısı başladı.

Bakınırken o konuya rastladım. Ve altına yazan çok kişi var öncesinde sorun olmayıp spinalden sonra tansiyon sorunu yaşayan. Kalıcı olanda olmuş, olmayanda.

Zaten yüzüme doğumda anne vücudu yenileniyor falan diyen biri olursa, Allah yarattı demeden elimin tersini yer valla.

Canım bebiş kaç günlük oldu? Ben emzirme sonrası veriyorum.
30 la başla bence. İçerse artırarak devam edersin.
Canım bugün 2 günü, 30 ile başladım ama bitiremiyor onu, kaşık biberonla veriyorum ya da şırınga. Emziriyorum ama memede çok durmuyor ve bu duruma baya üzülüyorum. Sen her emzirme sonrası mı veriyorsun, bana günde 4 dendi.

Y yldzmtl Canım senin doğumun gerçekleşti mi Alttaki takviminde bugün doğum yapmış görünüyorsun ama emin olamadım 40 bitti diye mi yoksa doğum mu
Hala doğurmadım bu gece de gelmezse yarın kontrolüm var. Konuştum bebişimle, anlattım durumu, ikna etmeye çalıştım ama inatçı biri

Ya gecen hastanede yanıma verdık leri sezeryanli arkadas da genel olmuş, o da öyle dedi, etrafımda kimi gördüysem spinal vsvs hep sorun kalıo vucutlarında demişti.. Demekkı dogruymus

Ama tansıyondan doguma girdiğin için biraz da ondan tansıyon sorunu yasıyosun gibime geldi..

Bnm arkadas İlk dogumgunu normal yapacaktı, ani tansıyon yukselmeleri sebebıyle sezeryana almıslar.. Tansıyon sorunu kalıcı kaldı onda mesela.. Şimdi gecenlerde 2.yi dogum yaptı o da..

İnşallah senınkı geçicidir, bence dengede tutmanın Bi yolu vardır.. İyice arastırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…