Kendi annem buradayken misafirleri ağırlıyordu annem gittiğinden beri tekim 3 gündür üst üste geldiler gelende baya bir oturuyor bir posta daha gelecekler birde filan ne bileyim çok aç kalıyorum tek sorun o bebek ev misafir derken ayy sen söylediysen ve gelmezler ise anlayış gösterirlerse ne güzel
Gelen misafir hizmet bekliyor mu yani kendileri kalkıp etmiyorlar mı bu işler böyle mi oluyormus anlamadım.bi çay bı kuru pasta olsun bitsn o zmn aaaa şaşırdım
Canım bugün 2 günü, 30 ile başladım ama bitiremiyor onu, kaşık biberonla veriyorum ya da şırınga. Emziriyorum ama memede çok durmuyor ve bu duruma baya üzülüyorum. Sen her emzirme sonrası mı veriyorsun, bana günde 4 dendi.
Ay evet tabiki yeni doğurdun ben tam bir lohusayım beynim çalışmıyor
Şöyle benim kız da memede hiç durmuyordu. Zaten uyanmıyordu da. Sarılık değeri de artacak diye stres oldum ben. İlk meme verdim sonra aldığı kadar mama.
Şimdi hala öyle gidiyorum. Artık mememde daha uzun kalıyor, sabırsızlıkla bu sürenin artmasını bekliyorum işte.
Ay evet tabiki yeni doğurdun ben tam bir lohusayım beynim çalışmıyor
Şöyle benim kız da memede hiç durmuyordu. Zaten uyanmıyordu da. Sarılık değeri de artacak diye stres oldum ben. İlk meme verdim sonra aldığı kadar mama.
Şimdi hala öyle gidiyorum. Artık mememde daha uzun kalıyor, sabırsızlıkla bu sürenin artmasını bekliyorum işte.
İlk başlarda stres oluyordum.Ama artık kendimi strese sokmuyorum. Sadece 16 gündür bu dünyada. Ben de 16 gündür anneyim. Birbirimize alışacağız öğreneceğiz. Sen de stres yapma. Mama tü kaka kötü değil. Sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar yeter Bbyz035
İlk başlarda stres oluyordum.Ama artık kendimi strese sokmuyorum. Sadece 16 gündür bu dünyada. Ben de 16 gündür anneyim. Birbirimize alışacağız öğreneceğiz. Sen de stres yapma. Mama tü kaka kötü değil. Sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar yeter Bbyz035
Kızlar, benim kızım dünyaya geldi. Normal doğum oldu, hala inanamıyorum. Çok şükür ilk sağlık kontrolleri iyi, 3100 gram. Bizler için dualarınızı beklerim.
Kızlar merhaba. Ben doğurdım. 4 cm açılmayla gittim hastaneye kanala girmişti ama ilki sezeryan diye sezeryana alındım. 52 cm 4 kg doğdu kızım. Emiyor da sütüm geldi hemen. Yeni yeni narkozun etkisi geçmeye başladı. Haliyle ağrı yapıyor. İnşallah kolayca toparlarım. Doğum yapacak annelerimize de sağ sağlim doğumlar diliyorum.
Redpanda11
hastaneye gittim nur cansu vardı sancım çıkmadı ama isttemediğimiz bi ağrı dedi tarif ettim doğuma alıcam dedi şok oldum haftasını tamamlamışlar artık bebeklere bakıyım dedi baktı kiloları geri çıktı baya ikisininde bebekler vaktini doldurmuş ha 4 gün sonra ha şimdi dedi yatış verdi sezaryan dikişlisin falan dedi eve geldim bavul için hazırlığım yoktu geri gidicem doğuma alıcak
Doğuma giricem akşama doğru dualarınızı eksik etmeyin
Genelde antibiyotik tedavisi uygulanıyormuş canım korkma her hafta bütün gebelik lerde kaka riski var rica ederim saglıkla alalım yavrularımızı kucagımıza
Etmez miyim ?:) inşallah senin ve burdaki normal ya da sezeryan artık ne şekilde olursa olsun tüm hamişlerin çok kolay doğumları olsun Rabbim su gibi geçmesini nasıp etsin inşallah
Ya bide kılo da verılıo onu da baz alın.. Ben 3xl giyindiğim için 2xl almıstm, bıraz sıksın diye.. Zayıfladım, 89dan 73e düştüm.. 2xl bile sıkmamaya basladı.. Bakın bnmkı bundan.. Bu rahat oluyo, cunku tuvalete rahat gidiodum ve zaten en az 6 saat takmak gereklı korseyı, yoksa Bi işe yaramıo bu arada fiyatı bana iyi geldi diyim.. Sankı 300 gibi bi rakam ödediğimi hatırlıorm o zmnlar, emın deglm ama
Tam ters psıkolojı yapcan, aglıo susmuyor, cok aglıo dicektin
Ona çok inanıyorum, gerçekten Allah adaletli, kime neyi ne ölçüde verecegını adaletli sekılde pay edıyor.. Bnm oğlan da sakindi, bakalım bu nası olcak.. Karnımda bıle asırı hareketli, eymenı ben doguma kadar bıle gram tekmesini yemedim