2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gelen misafir hizmet bekliyor mu yani kendileri kalkıp etmiyorlar mı bu işler böyle mi oluyormus anlamadım.bi çay bı kuru pasta olsun bitsn o zmn aaaa şaşırdım

Ay evet tabiki yeni doğurdun ben tam bir lohusayım beynim çalışmıyor
Şöyle benim kız da memede hiç durmuyordu. Zaten uyanmıyordu da. Sarılık değeri de artacak diye stres oldum ben. İlk meme verdim sonra aldığı kadar mama.
Şimdi hala öyle gidiyorum. Artık mememde daha uzun kalıyor, sabırsızlıkla bu sürenin artmasını bekliyorum işte.

İlk başlarda stres oluyordum.Ama artık kendimi strese sokmuyorum. Sadece 16 gündür bu dünyada. Ben de 16 gündür anneyim. Birbirimize alışacağız öğreneceğiz. Sen de stres yapma. Mama tü kaka kötü değil. Sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar yeter
B byz035

Hangi mamayı kullanıyorsun canım? Ben hiç mama araştırmadım

Kızlar, benim kızım dünyaya geldi. Normal doğum oldu, hala inanamıyorum. Çok şükür ilk sağlık kontrolleri iyi, 3100 gram. Bizler için dualarınızı beklerim.
Maşallah geçmiş olsun size de. Allah analı babalı büyütsün

Su gibi geçsin sezeryanın inşallah, sonra boşuna üzmüşüm kendimi bişey yokmuş yazmanı bekliyorum.
Bende istiyorum bu dualardan.
Umarım herkesin doğumu güzel ve kolay geçer .
Maşallah.

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Ayy içimi rahatlattın canım yaaaa maaşallahh maaşallahh
Genelde antibiyotik tedavisi uygulanıyormuş canım korkma her hafta bütün gebelik lerde kaka riski var rica ederim saglıkla alalım yavrularımızı kucagımıza

Bende istiyorum bu dualardan.
Umarım herkesin doğumu güzel ve kolay geçer .

Maşallah.
Etmez miyim ?:) inşallah senin ve burdaki normal ya da sezeryan artık ne şekilde olursa olsun tüm hamişlerin çok kolay doğumları olsun Rabbim su gibi geçmesini nasıp etsin inşallah

6 saatte baya uzunmuş her gün olmasada takılır gibi

Benim ilk oğlan ultrasonda hiç normal görmedik hala aynı hareketli diyeceklerim bu kadar şimdiden başarılar arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…