2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim ilk oğlan ultrasonda hiç normal görmedik hala aynı hareketli diyeceklerim bu kadar şimdiden başarılar arkadaşım

Biliyorum tahmın edıorm bu sefer fena olcak aman canı sagolsun da, eymen ne zmn konuscak ne zmn yaramazlık yapcak diye gözünün içine bakardım... Şimdi dakıka susmuyor, susmadıgı gibi gecen kapılara tırmanmaya basladı bızım cocuklugumuzdakı gibi yaramaz olsun valla, gecıp gıdecek akıp gidecek zaman.. Yeterkı canları sağ olsun

Ama sakın bu laflarımı çok yaramaz diye yakındığımda hatırlatma true

Gelen misafir hizmet bekliyor mu yani kendileri kalkıp etmiyorlar mı bu işler böyle mi oluyormus anlamadım.bi çay bı kuru pasta olsun bitsn o zmn aaaa şaşırdım
Maalesef diyeyim çay Faslı’da en az 4 saat sürüyor canım yenidoğan bebekle çok zor oluyor yoksa misafir ağırlanır ne var severimde hatta ama bebekle birbirimize yeni alışıyoruz gece zaten sürekli kalkıyorum sabah savaştan çıkmış gibi oluyorum aslında bebek biraz büyüyene kadar anneyle bebeğe vakit tanımak lazım

Hanımlar birşey soracağım.birkac ay öncesinde suyu az olup havuç suyu içen arkadaşlar vardı isimlerini hatırlayamadım.onlar ne yaptılar acaba?bu haftamda suyum azalmaya başlamış riskli deil ama yine de sık takip edelim gerekrse 38 de hemen alalım diyor doktor.

Onlardan biri benim. Su seviyem 4 küsürlerden 8 e havuç ve armut suyuyla çıktı bence. Ve bunu yazarken bile şu an içiyorum. Doktor bile ne yapıyorsan aynen devam et dedi. Cumartesi 37+5 te doğumum var. O zmn a kadarda dayanırsa tamam. Ama bu akşam benim bebek devamlı sertleşiyor hatta hep sert saatlerdir. Taş gibi oldu karnım. İnşallah erken gelmez

Haftası ile alakalımı kaka yapması bebeğin bilmiyorum canım ama benim kızım 36 haftada yaptı doğum başladı

Nasıl biliniyor kaka yaptığı?

Kaç kişiyiz kızlar dogurmayan tiribe girdim haftam çok değil ama doğuran haberi alınca hem sevinip hem korkup hemde acele eder oldum duygu durum karışıklıgı yaşıyorum

Beeen varıımm hafta içi ameliyat günüm belli olacak

21:33 oğlum 21:35 kızım doğdu ben yeni çıktım yukarı bebekler bebek odasında şimdilik iyi herşey yanıma gelicekler kaç kilolar bilmiyorum ama çok çok küçükler dualarınızı eksik etmeyin
Çok sevindim haber bekliyordum senden. Sağ Salim doğmuşlar ya çabucak toparlarlar sen merak etme. Dinlen güzelce

21:33 oğlum 21:35 kızım doğdu ben yeni çıktım yukarı bebekler bebek odasında şimdilik iyi herşey yanıma gelicekler kaç kilolar bilmiyorum ama çok çok küçükler dualarınızı eksik etmeyin

Yaa çok şükür tebrik ediyorum seni ve eşini gözünüz aydın canım.

Ayyy maşallah bak ne güzel yanına da geleceklermiş. Sağlıkla büyütün kuzuları

İnşallah canım zamanında doğsun

Doğurmuşsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün hastayken biraz zor oluyor yanında biri mutlaka olmalı ben emzirip bıraktım uyudum hep dinlenmeden geçmiyor hastalıkta ya çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…