2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
21:33 oğlum 21:35 kızım doğdu ben yeni çıktım yukarı bebekler bebek odasında şimdilik iyi herşey yanıma gelicekler kaç kilolar bilmiyorum ama çok çok küçükler dualarınızı eksik etmeyin
Canım sağlıkla büyüsünler inşallah sağlıkları da yerindedir merak etme sen Her şey daha da güzel olacak artık daha iyi bakılacaklar

21:33 oğlum 21:35 kızım doğdu ben yeni çıktım yukarı bebekler bebek odasında şimdilik iyi herşey yanıma gelicekler kaç kilolar bilmiyorum ama çok çok küçükler dualarınızı eksik etmeyin

Aa 11den evvel almışlar.. Oh maşallah ya sen nasılsın? İyi misin?

Ayy hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde yanına gelicekler

Doğurmuşsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün hastayken biraz zor oluyor yanında biri mutlaka olmalı ben emzirip bıraktım uyudum hep dinlenmeden geçmiyor hastalıkta ya çok kötü
Haha kız doğurmadım hala, hamilelik günlüğüne ultrasonda yazan tahmini doğum tarihini yazmıştım. Hadi inşallah Allah söyletmiş olsun.

Ohh çok şükür geliyorlar mı yanına arada yaz bize ve güzelce dinlen

Nasıl biliniyor kaka yaptığı?

Beeen varıımm hafta içi ameliyat günüm belli olacak
Kakasını suyun geldiğinde anlıyorlar sanırım benim sancım olmuşdu kanamam ile birde bebeğin kalbinden anlaşılıyor nst bende öyle anladılar

Hadi hayırlısı ile kucagına al canım gününü bilerek beklemekte ayrı zor son haftalar çok tuaf duygular ile geçiyormuş

Kaç kişiyiz kızlar dogurmayan tiribe girdim haftam çok değil ama doğuran haberi alınca hem sevinip hem korkup hemde acele eder oldum duygu durum karışıklıgı yaşıyorum
Ben de daha doğurmadım Pilates topuyla zıplama, yürüyüşler, hurma-ananas tüketimi vs hepsi var ama daha ses yok bebişimden. Bir hafta önden gittiği için umarım 40 bekleyip de beni zorlamaz

Çok şükür Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözün aydın geçmiş olsun yanına gelecekmi küvezlik değil demi hamd olsun canım

Ben de daha doğurmadım Pilates topuyla zıplama, yürüyüşler, hurma-ananas tüketimi vs hepsi var ama daha ses yok bebişimden. Bir hafta önden gittiği için umarım 40 bekleyip de beni zorlamaz
Ay bukadar harekete bir işaret yokmu keyfi yerinde galiba sen istediğin kadar kendini yor ben vaktimi biliyorum diyor sanırım ☺

Haha kız doğurmadım hala, hamilelik günlüğüne ultrasonda yazan tahmini doğum tarihini yazmıştım. Hadi inşallah Allah söyletmiş olsun.
Ay ne bileyim doğumdan sonra geçen süre 0 gün yazınca doğurdun sandım. Yazılarda çok birikmiş okuyamadım hepsini en güzel en doğru zamanda gelsin kuzum sağlıkla

Ah canımm geçmiş olsun gözün aydın şimdi durumları nasıl sen nasılsın doktor bilgi verdi mi kuvöz olacak mı

Senin 9unda mıydı alpi? Öyle kalmış aklımda?
Evet canım son hafta Yarın son 3 dıyecegım artık hatta yarım saat sonra .
Hadi benden öne gectın Maşallah ne guzel bak uzun uzun kaldılar annesını uzmeden bekledıler. Hayırlı ömürleri olsun canım

Tamam canım şuan 30u bitiremiyor, bir de siz neyle veriyordunuz
Biz hastanede verdik direk o an en acilinden eczaneden wee baby küçük cam biberon almışlar sonra onunla devam ettim mama miktarı artınca chicconun anne memesine benzeyen biberonu vardı onu kullandım 3,4 aydan sonra mamayı kestim zaten bu oğlumda ihtiyaç görürse bu hafta dr yine biberonla başlarım

Ayy seni bekliyordum burda heyecanla maşallah yaaa rabbim analı babalı büyütsün sağlıcakla büyüsünler inşallah

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son haftalarda bunu duyunca çok sasirdm. Muhtemelen sizden birkaç gün snra doğum olacaktır bnmde. Gelişimleri ciğerleri kiloları fln uygun oluyor sanırım doğmak için değil mi?

Yarın ve Salı günü ikişer doz ciğer geliştirici iğne yapılacak önlem amaçlı.Benimkinin karın çevresi iki hafta geride kilosu düşük.üstüne bi de tansiyon problemi var. Dayanmaya çalışıyorum

Ay bukadar harekete bir işaret yokmu keyfi yerinde galiba sen istediğin kadar kendini yor ben vaktimi biliyorum diyor sanırım ☺
Ses seda yok daha bakalım arada sertleşiyor karnım ama düzensiz sanırım alıştırmalara başladı rahim. Yarın kontrol var doktor açıklığa da bakıcak. Biraz daha netleşir herhalde süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…