21:33 oğlum 21:35 kızım doğdu ben yeni çıktım yukarı bebekler bebek odasında şimdilik iyi herşey yanıma gelicekler kaç kilolar bilmiyorum ama çok çok küçükler dualarınızı eksik etmeyin
21:33 oğlum 21:35 kızım doğdu ben yeni çıktım yukarı bebekler bebek odasında şimdilik iyi herşey yanıma gelicekler kaç kilolar bilmiyorum ama çok çok küçükler dualarınızı eksik etmeyin
Doğurmuşsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün hastayken biraz zor oluyor yanında biri mutlaka olmalı ben emzirip bıraktım uyudum hep dinlenmeden geçmiyor hastalıkta ya çok kötü
Kaç kişiyiz kızlar dogurmayan tiribe girdim haftam çok değil ama doğuran haberi alınca hem sevinip hem korkup hemde acele eder oldum duygu durum karışıklıgı yaşıyorum
Ben de daha doğurmadım Pilates topuyla zıplama, yürüyüşler, hurma-ananas tüketimi vs hepsi var ama daha ses yok bebişimden. Bir hafta önden gittiği için umarım 40 bekleyip de beni zorlamaz
Ben de daha doğurmadım Pilates topuyla zıplama, yürüyüşler, hurma-ananas tüketimi vs hepsi var ama daha ses yok bebişimden. Bir hafta önden gittiği için umarım 40 bekleyip de beni zorlamaz
Ay ne bileyim doğumdan sonra geçen süre 0 gün yazınca doğurdun sandım. Yazılarda çok birikmiş okuyamadım hepsini en güzel en doğru zamanda gelsin kuzum sağlıkla
Biz hastanede verdik direk o an en acilinden eczaneden wee baby küçük cam biberon almışlar sonra onunla devam ettim mama miktarı artınca chicconun anne memesine benzeyen biberonu vardı onu kullandım 3,4 aydan sonra mamayı kestim zaten bu oğlumda ihtiyaç görürse bu hafta dr yine biberonla başlarım
Onlardan biri benim. Su seviyem 4 küsürlerden 8 e havuç ve armut suyuyla çıktı bence. Ve bunu yazarken bile şu an içiyorum. Doktor bile ne yapıyorsan aynen devam et dedi. Cumartesi 37+5 te doğumum var. O zmn a kadarda dayanırsa tamam. Ama bu akşam benim bebek devamlı sertleşiyor hatta hep sert saatlerdir. Taş gibi oldu karnım. İnşallah erken gelmez
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son haftalarda bunu duyunca çok sasirdm. Muhtemelen sizden birkaç gün snra doğum olacaktır bnmde. Gelişimleri ciğerleri kiloları fln uygun oluyor sanırım doğmak için değil mi?
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son haftalarda bunu duyunca çok sasirdm. Muhtemelen sizden birkaç gün snra doğum olacaktır bnmde. Gelişimleri ciğerleri kiloları fln uygun oluyor sanırım doğmak için değil mi?
Yarın ve Salı günü ikişer doz ciğer geliştirici iğne yapılacak önlem amaçlı.Benimkinin karın çevresi iki hafta geride kilosu düşük.üstüne bi de tansiyon problemi var. Dayanmaya çalışıyorum
Kızlar bende bugün kontrole gittim çok şükür gerilim artmamisti bebeğimde drum cumartesi ye kadar hergun nst ve perşembe de muayene olacam ona göre doğumum belli olacak dua edin bana herşey yolunda gitsin bebişim le 37 haftamizi da sağlıkla dolduralım
Ses seda yok daha bakalım arada sertleşiyor karnım ama düzensiz sanırım alıştırmalara başladı rahim. Yarın kontrol var doktor açıklığa da bakıcak. Biraz daha netleşir herhalde süreç